zoldasa Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Salut. MULTUMIRI PT.RELATARE. INTRADEVAR A FOST O ZI SUPERBA. SPER SA FIE MULTE ASEMENEA DEPLASARI IN ACEST SEZON. ASFALT USCAT . ZOLTAN Sambata iesire cu motoarele , plecare din mures-sovata-bucin-joseni-ditrau- aproape pana la hagota (mai aveam 10 km dar am avut scurgeri la telescopul fata la mine si s-a prelins pana la etrier si ne-am intors inapoi pe acelasi traseu) ~240 kmEu (suzuki Freewind) , Zoltan (Suzuki Freewind) Mesaj completat Sambata iesire cu motoarele , plecare din mures-sovata-bucin-joseni-ditrau- hagota - inapoi pe acelasi traseu) ~240 km Eu (suzuki Freewind) , Zoltan (Suzuki Freewind) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 23, 2010 Autor Share Postat Martie 23, 2010 Frumos, frumos ... la cat mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) Felicitari lui Adi, Sorin si Roka pt emisiunea faina TV. Chiar daca a fost pe TV Reghin, pe net gasiti inregistrarea http://www.megavideo.com/?v=5V0MSY9S Editat Martie 30, 2010 de mmircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 He he , tare de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Ce faceti fratilor? unde ati disparut cu totii? imediat intram in luna mai si nimeni nu mai pune nimic?? Sau tocmai asta e, ca sunteti toti pe motoare si nu mai intrati pe net.... E , si de ar fi asa, dar odata si odata tot mai treceti pe acasa.. de iesit stiu ca iesiti ca v-am vazut (cel putin pe unii din voi) Eu urmaresc topicul tot la 2-3 zile, insa luna asta nimik Ma vad silit sa pun eu niste poze de anu asta (desi nu prea sunt fotograf, iar povestitor nici atat), da de va stimulez pofta de pus poze. astept replica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 2, 2010 Autor Share Postat Mai 2, 2010 Eii ... n-am disparut, insa se pare ca lumea n-a mai pus poze. Ca sa sparg si eu gheata ... pun niste poze facute de 1 mai pe traseul facut prin m-tii Rodnei si Calimani. Tura de 600 km, singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) Nu am disparut nici noi Adi,te-am vazut ieri pe valea Muresului, pe la Salard,inca pe asfalt Am iesit si eu cu prietena la un off, cu gandul de a cuceri vf Retitis, sa trecem Calimanii, dar esuata din cauza zapezii combinata cu gheata, dupa un timp si cateva trante urcarea a devenit prea obositoare si am renuntat, in final ne-am alaturat prietenilor, care erau iesiti la un gratar la Salard. Cateva poze: ECO taxi: Mesaj completat Pana la urma am ramas fara ambreaj, din cauza ca anul trecut am facut 4400 km prin Europa cu maneta de ambreaj "putin trasa" inca nu l-am desfacut dar cred ca placile sunt prajite, pt ca am reusit sa vin pana acasa cu vit max de 33km/hcand eram un pic in panta, asa de fain statea ceasul digital la 27km/h incat nici daca vroiam nu puteam sa tin mai stabil(80 km in 4 ore)cu ajutorul baietilor care ma impingeau cand aveam in fata un deal, macar acuma stiu peisajul pe dinafara aveam timp sa ma holbez, m-a depasit fiecare scuterist, dar cel mai mult m-a enervat cand m-a depasit unu cu o trotineta cu 3 roti din vremea comunismului care aducea inghetata. Sper sa rezolv cat mai repede si ne vedem pe drumuri... Ride Safe! Editat Mai 3, 2010 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Nu am disparut nici noi Adi,te-am vazut ieri pe valea Muresului, pe la Salard,inca pe asfalt Am iesit si eu cu prietena la un off, cu gandul de a cuceri vf Retitis, sa trecem Calimanii, dar esuata din cauza zapezii combinata cu gheata, dupa un timp si cateva trante urcarea a devenit prea obositoare si am renuntat, in final ne-am alaturat prietenilor, care erau iesiti la un gratar la Salard. Cateva poze: ECO taxi: Mesaj completat Pana la urma am ramas fara ambreaj, din cauza ca anul trecut am facut 4400 km prin Europa cu maneta de ambreaj "putin trasa" inca nu l-am desfacut dar cred ca placile sunt prajite, pt ca am reusit sa vin pana acasa cu vit max de 33km/hcand eram un pic in panta, asa de fain statea ceasul digital la 27km/h incat nici daca vroiam nu puteam sa tin mai stabil(80 km in 4 ore)cu ajutorul baietilor care ma impingeau cand aveam in fata un deal, macar acuma stiu peisajul pe dinafara aveam timp sa ma holbez, m-a depasit fiecare scuterist, dar cel mai mult m-a enervat cand m-a depasit unu cu o trotineta cu 3 roti din vremea comunismului care aducea inghetata. Sper sa rezolv cat mai repede si ne vedem pe drumuri... Ride Safe! Dar de ce ai mers cu maneta `putin trasa`? Nu am inteles ce e cu acei soricei de plastic cu care sta maneta legata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) Mi s-a dus o garnitura de la receptorul de ambreaj inca la inceput de tura inainte de Viena si nu m-am mai intors, pierdeam uleiul de ambreaj, daca nu lasam de tot afara maneta cum e in poza,(1-2 mm) tinea destul de bine si nu influenta cu nimic, in momentul acela nu stiam ca e de vina numai garnitura, nu am desfacut acolo si nici in service nu am vrut sa-l duc pt ca sigur au tarife de EU, acasa am luat garnitura cu 50 de bani, dar vad ca a dus la uzura placilor, asta e trebuie sa le schimb, oricum ma apropii de 50k e bine sa le schimb. Editat Mai 3, 2010 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 3, 2010 Autor Share Postat Mai 3, 2010 Faina iesire Hoszzule ... si eu am vrut initial sa fac acelasi traseu, insa am vorbit inainte cu baietii de la salvamont si am aflat ca e impracticabila trecerea peste Ratitis, asa incat am facut M-tii Rodnei pe Pasul Rotunda (si 2 trasee tangentiale drumului de trecere ... Valea Maria in zona Poienii Zanelor si Valea Gaja), iar la intoarcere am venit prin Vatra Dornei - Panaci - Paltinis-Dragoioasa-Pasul Bursucariei (s-a putut trece fara probleme), Bilbor - Toplita - si am oprit la o cabana pe Valea Ilvei. Spor la reparat ambreajul si sa ne vedem cat mai repede-n ture montane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) Ai facu un traseu fain, se vede din pozele ta;le ca mai este zapada pe varfuri, noi vroiam sa trecem pana in Vatra Dornei si de acolo sa urcam la Pietrele Doamnei si inapoi pe la Brosteni,Bilbor si pe seara sa ajungem la Salard, mai aveam de gand sa fac o tura si duminica, dar m-a lasat ambreajul. Editat Mai 4, 2010 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Super ture baieti ! Am incercat si eu cu un prieten sa urcam pe Scaunul Domnului dar a trebuit sa renuntam pe ultimul Km din cauza zapezii. Cu toate ca nu am ajuns pe varf tura a fost superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 (editat) Super ture baieti !Am incercat si eu cu un prieten sa urcam pe Scaunul Domnului dar a trebuit sa renuntam pe ultimul Km din cauza zapezii. Cu toate ca nu am ajuns pe varf tura a fost superba. Fain traseu, la mai multe! M-ati linistit un pic ,daca voi cu caprele nu ati putut sa ajungeti la 1380 m, nu mai sunt asa de suparat ca nu mi-am atins obiectivul la 2021m ....mai asteptam un pic, ca odata tot se topeste zapada. Editat Mai 5, 2010 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Fain traseu, la mai multe! M-ati linistit un pic ,daca voi cu caprele nu ati putut sa ajungeti la 1380 m, nu mai sunt asa de suparat ca nu mi-am atins obiectivul la 2021m ....mai asteptam un pic, ca odata tot se topeste zapada. Punctul in care ne-am hotarat sa ne intoarcem. Speram sa se topeasca cat mai repede zapada si sa cucerim varful. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 Suuuper fratilor ! Anul trecut pe la sfarsitul lui mai am facut si eu prima urcare pe traseu si tot in zona aceea am dat de portiuni cu 50 cm zapada, insa erau putine si am trecut. Oricum portiunea aceea si vara e noroioasa bine fiind in zona umbrita. Distractia oricum ramane ! La mai multe ! Important e sa fim pe trasee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) Salutare baieti! Cu lacrimi in ochi si bucurie in suflet va anunt ca, incet-incet, ma alatur si eu celor care parasesc asfaltul.Demult imi doream... Insa nu am putut renunta de tot la chopper-eala,asa ca Street Bob-ul e in garaj si el Deci...mi-am tras un Pegaso din 96.Necesita,bineinteles...unele retusuri,dar de 1-2 mai am facut o tura pe la Odorhei,Ciuc, am innoptat la Gheorgheni unde am incercat niste drumuri forestiere si mi-a PLACUT ENORM! Si mie si nevestei! Apoi duminica ne-am intors prin Bucin. Am sa revin cu ceva poze,nu le am puse pa calc la servici. Asa ca...ne vedem pe traseu si ma voi alatura in functie de timp catorva escapade forestiere. Si apropo...daca doriti si sunteti binevoitori,va astept cu pareri despre acest model de Pegaso. Sa tinem cont ca vreau sa ma duc in septembrie in Austria cu el....poate gasesc si alti doritori.. Bafta, Tibi Mesaj completat Si cateva poze: Mesaj completat Salutare baieti! Cu lacrimi in ochi si bucurie in suflet va anunt ca, incet-incet, ma alatur si eu celor care parasesc asfaltul.Demult imi doream... Insa nu am putut renunta de tot la chopper-eala,asa ca Street Bob-ul e in garaj si el Deci...mi-am tras un Pegaso din 96.Necesita,bineinteles...unele retusuri,dar de 1-2 mai am facut o tura pe la Odorhei,Ciuc, am innoptat la Gheorgheni unde am incercat niste drumuri forestiere si mi-a PLACUT ENORM! Si mie si nevestei! Apoi duminica ne-am intors prin Bucin. Am sa revin cu ceva poze,nu le am puse pa calc la servici. Asa ca...ne vedem pe traseu si ma voi alatura in functie de timp catorva escapade forestiere. Si apropo...daca doriti si sunteti binevoitori,va astept cu pareri despre acest model de Pegaso. Sa tinem cont ca vreau sa ma duc in septembrie in Austria cu el....poate gasesc si alti doritori.. Bafta, Tibi Mesaj completat Si cateva poze:...pe care vad ca nu le pot pune:( Dau upload si nu il gasesc apoi Editat Mai 7, 2010 de bikertibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 8, 2010 Autor Share Postat Mai 8, 2010 Aaaa ... domnul Tibii .... Felicitari pentru noua achizitie! Multe satisfactii sa-ti aduca! ... sii ... sa ne vedem cu bine pe forestierele patriei ! Azi o plimbare scurta pe Valea Bistra, spre Poiana Cofu la cascada, cu Mircea .... cateva imagini . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) Aaaa ... domnul Tibii .... Felicitari pentru noua achizitie! Multe satisfactii sa-ti aduca! ... sii ... sa ne vedem cu bine pe forestierele patriei ! Azi o plimbare scurta pe Valea Bistra, spre Poiana Cofu la cascada, cu Mircea .... cateva imagini . Frumoase poze baieti , scurta iesirea -- dar faine poze ...defapt unde poti sa faci poze urate Romania ? SA NE AUZIM CU BINE , CA CAT MAI MULTE TURE PE drumurile neasfaltate ale patriei !!! RESPECT Editat Mai 9, 2010 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Tibi Si cateva poze: Mesaj completat Felicitari pt achizitie, da' nu se vad pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 9, 2010 Autor Share Postat Mai 9, 2010 Ca sa nu se mai spuna ca nu mai postam poze .... Una mica de dimineata .... .... zona Osoi ... m-tii Gurghiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Asa asa ..mergeti numa voi si numai ziceti la nimeni ....Adi weekendul viitor parca era vb de ceva Apuseni ...mai e valabil? numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Felicitari pt achizitie, da' nu se vad pozele... Trebuie sa incerc de pe al calc...nu pot upload-a poze...sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 13, 2010 Autor Share Postat Mai 13, 2010 Un .... LA MUULTI AANI ! .... pentru Mircea ! .... la cat mai multe drumetii prin muntii patriei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 LA MULTI ANI frate Mircea si din partea mea ... asteptam berea:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate