LUCIFER Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Salut !! Am nevoie de "conectorul"din cauciuc -acela care face legatura intre filtru de aer si carburator!!! Nou binenteles! Am cautat peste tot si nimeni nu are asa ceva! Alternative?? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 (editat) Carapacea aia de plastic o gasesti in orice bazar, la raionul unde sunt rusi. Daca nu are in stoc, iti aduce comanda. Ca o alternativa, ar fi sa cauti un filtru de aer de IJ Festival, de ala cu ulei. Nu ai nevoie de nici o carapace de plastic, si nu ai treaba cu el toata viata, trebe doar sa-i schimbi uleiul cand se murdareste prea tare. Editat Aprilie 23, 2005 de Auxois350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 (editat) Salut! Am filtru cu ulei, dar partea din fata a filtrului - burduful acela din cauciuc care se prinde cu colier de carburator- este fisurata (cauciuc "copt").Mie mi-ar trebui doar burduful . Poate ma poti ajuta Auxois350.Ma intereseaza pret. Daca-i convenabil Merci Editat Aprilie 23, 2005 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Vorbeste cu Oresste ca aduce si trimite prin posta. Nu baga alt filtru de ulei la Ij. Nu pune filtru vechi, chiar daca e mai usor de curatat. Modelul vechi de filtru de Festival filtreaza mai prost, modelul nou e o evolutie inspre bine in filtrarea aerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 Filtrul ce il am este original de planeta5.NU este de festival sau mai stiu io ce! Nr. lui Oreste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 il gasesti pe forum lejer, cauta-l, fa un efort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 L-am gasit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Eu am pus altceva. Am tot un filtru de aer mare, gen... cutie neagra (exc. ca am alt carburator, care are cura mai mare). Am fost la un service auto si am intrebat daca nu au pe acolo aruncat pe jos un BURDUF DE PLANETARA de dacie. Astia sunt nebuni. Cum au o ciupiura, il arunca. Cum vad ca li se pare ca e putin uzat cauciucul, il arunca. Si am prins unul aproape nou. Evident, m-am apucat sa il tau, ca era prea lung, si am pus cam jumatate. M-am chinuit putin cu fizatul capatului dinspre filtrul de aer, dar acum sta bine. (ar sta si fara colier, dar... pt siguranta, am pus si colier. In magazin chestia asta e cam 150-200 cred, dar la service, ti-o da pe degeaba! Adica.... mai ieftina si cu mai putina alergatura dupa piesa originala! NUma sa ai grija sa nu nimeresti una cu cauciucul mancat, sau imbatranit, sau sfaramat, sau ciupit. (daca e ciupit, poti sa elimini bucata respectiva prin metoda "foarfeca" Numa bine. Daca mai alte nelamuriri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 24, 2005 Autor Share Postat Aprilie 24, 2005 Sfat beton!!! Merci mult Dl_Doctor. Apropo:cum fac rost de un MIkuni(carburator) pt ij-ul meu? Acum am unul economic, merge bine dar am vazut la intilniri Mikuni puse pe ij-uri si dnepr-e si mi se par mai fiabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Ce fel de carburator economic ai? Cat iti consuma motoru in oras si afara cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 24, 2005 Autor Share Postat Aprilie 24, 2005 In oras consuma 4,5% iar in afara intre 3,8 şi 4%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Ce carburator ai? Ca il vreau eu! Vreau eu consumul asta! Eu acum am dupa cum am zis carburator de cagiva... Serios acuma! Ai K52? Sau de care? Ca m-ar interesa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 lucifer nu vinzi motoreta aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 In oras consuma 4,5% iar in afara intre 3,8 şi 4%. Tot n-ai zis ce tip de carburator ai. Am auzit ca prin ucraina au aparut niste carburatoare facute in india ce merg bine pe planeta ( pe jupiter nu prea fac fata) si reduc consumul semnificativ. Cica ar fi cu obturator cilindric (in care eu nu prea am incredere). Desta ai tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 Salut ! Scuze ca nu am raspuns dar am avut problems cu computeru?! Acum: Carburatorul este cu obturator cilindric are in partea de sus un ştuţ mic -eu cred ca este pus acolo ca sa creeze VID-si intradevar este ECONOMIC pt ca ij-ul meu nu mai fuge mai mult de 115km/h din cauza jiglerelor(asa se scrie?) poate si din cauza ca am motorul noudar si inainte mai mult de 4,5% nu consuma. Pt BINOX:Obturatorul cilindric este facut sintr-un material ce are in compozitie si ceva ceramica(cred eu )si este mult superior carburatorului cu obturator dreptunghiular! Pt NaeL: La cit am investit in motorul asta si la cit de atasat sunt de el nici vorba sa-l dau.Nu este modificat desi mie-mi plac chopperele DAR pe parte de lectrica-electronica este tuningat bine.Ex:Sensor de temperatura montat pe cicindru -chestia asta comanda un ventilatorcare arunca aerul cald emanat de cicindru in filtrul de aer.Rezulta un amestec aer-benzina mult mai bun. Daca aveti ceva nelamuriri :Email: lucian_faina@yahoo.com Tel:0726103902 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 Pentru cei interesati am schema (de dat) electrica pt PLANETA -o scanez si o pun pe mail, si un pinion distributie pt lant coroana ambreiaj Cine poate sa-mi spuna cit ma costa ansamblul :Pinion (19) -Lant- Pinion spate(acela mare) NOI SI ORIGINALE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Pentru cei interesati am schema (de dat) electrica pt PLANETA -o scanez si o pun pe mail, si un pinion distributie pt lant coroana ambreiaj Cine poate sa-mi spuna cit ma costa ansamblul :Pinion (19) -Lant- Pinion spate(acela mare) NOI SI ORIGINALE? 154624[/snapback] vreau si io schema electrica de planeta b90ewn@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 Nu am scanat-o inca dar cum rezolv ti-o trimit.Am mai multe scheme, dar o sa iti trimit cea de fabrica si una facuta de mine (dupa fabrica-adica descifrata). Aia de fabrica-i incilcita rau si nici nu se vede ca lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate