bob66 Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 eu plec sambata dimineata in jur de 9 (cu motorul) cu niste prieteni care vin cu masina si o iau pe drumul ce trece dunarea cu bacul si apoi iese in mangalia -> final destination - vama veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 S-ar putea sa merg si eu.Daca nu fac rost de motor o sa merg cu masina (9 locuri).Daca vrea cineva sa ne combinam Si ca sa nu se plictiseasca il fac operator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 S-ar putea sa merg si eu.Daca nu fac rost de motor o sa merg cu masina (9 locuri).Daca vrea cineva sa ne combinam Si ca sa nu se plictiseasca il fac operator Suna "interesant" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 eu plec sambata dimineata in jur de 9 (cu motorul) cu niste prieteni care vin cu masina si o iau pe drumul ce trece dunarea cu bacul si apoi iese in mangalia -> final destination - vama veche Care e drumul cu bacul? Si cat costa bacu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 eu o sa ma duc cu bacul la mare cred , pentru ca drumul e mult mai misto, trecand prin munti macinului, faci si ceva serpentina mai vezi si un pesaj, ceva, padure etc. e super misto mult mai misto decat pe pod. Dar penrtu cei din bucuresti e mai lung drumul ca trebuie sa ajunga pana in braila. Bacul exact nu mai stiu cat e .. stiam ca pentru masina e cava gen 100k pt motor nu am idee. Eu sa vin cu atasu asa ca astea cred ca or sa imi ia ca pt masina ... asta e .. dar eu zic pt pesaj merita . A apropo eu si binox (fratemiu ) plecam vineri dim din braila daca vrea cineva din gl sau chiar de mai sus e bine venit daca nu in Vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 eu o sa ma duc cu bacul la mare cred , pentru ca drumul e mult mai misto, trecand prin munti macinului, faci si ceva serpentina mai vezi si un pesaj, ceva, padure etc. e super misto mult mai misto decat pe pod. Dar penrtu cei din bucuresti e mai lung drumul ca trebuie sa ajunga pana in braila. Bacul exact nu mai stiu cat e .. stiam ca pentru masina e cava gen 100k pt motor nu am idee. Eu sa vin cu atasu asa ca astea cred ca or sa imi ia ca pt masina ... asta e .. dar eu zic pt pesaj merita . A apropo eu si binox (fratemiu ) plecam vineri dim din braila daca vrea cineva din gl sau chiar de mai sus e bine venit daca nu in Vama Daca am $$$ cred ca vin prin Braila (inca 200KM in plus) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 (editat) Nu confundati drumurile.Se poate trece cu Bacul pe la Calarasi spre Ostrov si brumul ala iese undeva in localitatea Basarabi. Traseu: Bucuresti - Lehliu - Calarasi - Adamclisi - Basarabi - Constanta Intadevar daca vrei sa ocolesti poti sa mergi si pe la Braila dar nu vad logica. Eu nu am mai fost de drumul ala pe la Adamclisi se doi ani si nu stiu cat de rup o fi dar ca peisaj e super ok . Am uitat ce era mai important bacul pentru masini costa 100.000 lei si pt.motoare 50.000 lei Indiferent de ce drum ati alege asfat uscatsi fara incidente . Editat Aprilie 27, 2005 de mario Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 1. Eu am fost asta vara pe acolo shi dincolo de drumul care e cam cazut, e foarte pustiu shi nu ai semnal la telefon cam tot drumul pe acolo shi dincolo de asta se trece prin cateva sate cu tzigani, nu este nici o benzinarie pe tot drumul shi am vazut un singur politzist pe acolo asha ca avetzi grija! 2. Baiazid tu cu ce mergi? Ti-ai luat motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 Asta e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Problema e ca intre Buzau si Braila drumul e cam nasol, prost si cu gropi. Eu mi-am luat motoru din Galati. Asta era anul trecut, acu poate l-au mai facut. Cat despre peisaj nu e mare chestie, mai verde decat pe partea astalalta intradevar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Da asta e drumul de care vorbeam dar aveti grija Bronto are dreptate nu ai semnal la telefon pe o distanta destul de mare si ar fi bine sa alimentezi la Calarasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Zorro uita-te pe harta nu vorbim de drumul care merge din Bucuresti prin Buzau -Braila pe acolo ocolesti foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Scuze, m-am uitat in fuga, si eu pe ala il stiam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Patina ridica ancora astazi joi 28 Aprilie in jurul orei 10.00 cu destinata portul Mangalia.O sa o i-au pe drumul vechi adica cel prin Ileana,Florica ca anul trecut am facut proba si cand am venit din Bucuresti pe autostrada asta noua era nebunie iar cand m-am intors pe drumul vechi tot intr-o perioada aglomerata a fost o placere.Nu tu tiruri,nebuni cu conserve care fac zig-zaguri,stiti dumneavoastra. Tineti-va telefoanele deschise ca s-ar putea se a nevoie de masina sa ma recupereze. Ps:Sper sa ramana doar la stadiul de gluma si sa ne vedem in Vama sanatosi la trosneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 (editat) @Baiazid: n-are sens sa o luati spre Constanta, exista drum direct, via Negru Voda, care ajunge in Mangalia. Sunt 2 variante, una prin Dobromir, una prin Adamclisi, amandoua sunt frumoase, pe urma o tineti spre sud. Puteti ocoli Mangalia, eu am iesit undeva inainte de 2mai, dar pe harta vad ca e drum pana in vama (din Hagieni). Drumul e ok pentru orice soft-enduro (crapaturi in asfalt, drum cu dale, nimic grav . 50k era bacul asta vara pentru motociclete. Orarul la bac e dupa cum ti-e norocul, la dus am stat 10 minute, la intoarcere o ora jumate. Faptul ca e pustiu mie mi-a placut la nebunie. Atentie cu benzina, cum au zis si ceilalti. In satele cu "indieni" (vreo 2 cu totul) mie mi-au facut cu mana toti copilutii, ca si in toate celelalte prin care am trecut PS: am uitat. Daca gasiti un numar intre Calarasi si Baneasa, MS 4942, poate mi-l recuperati si mie. Ok, thanks! : Editat Aprilie 28, 2005 de cmatei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 28, 2005 Autor Share Postat Aprilie 28, 2005 @Baiazid: n-are sens sa o luati spre Constanta, exista drum direct, via Negru Voda, care ajunge in Mangalia. Sunt 2 variante, una prin Dobromir, una prin Adamclisi, amandoua sunt frumoase, pe urma o tineti spre sud. Ai dreptate. Pe acolo o luam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 eu cred ca am sa merg pe fetesti sau urziceni e mai bun drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 misto asta de l-ati pus pe harta. merge si monsteru? si cand se pleaca ? ne strangem pe undeva la un briefing ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Pana la urma la ce ora se pleca si de unde ? eu am sa iau si remorcutza dupa mine bagaje are si prelata asa ca nu-s probleme dc ploua astept sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate