ultras_bicaz Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Salutare. Stau de o saptamana cu cauciucuri noi noute pt ZX6R-ul meu si nu apuc sa le schimb:(. United Motors vrea programare cu nu stiu cate zile inainte, Motozone are program numai pana la 7 si eu lucrez in Pipera si tot asa:(. Imi poate recomanda cineva un loc unde sa imi pot schimba si eu gumele dupa ora 20? Si sa aiba ceva aparatura decenta? Mentionez ca sunt din Bucuresti. Va multumesc si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Salutare. Stau de o saptamana cu cauciucuri noi noute pt ZX6R-ul meu si nu apuc sa le schimb:(. United Motors vrea programare cu nu stiu cate zile inainte, Motozone are program numai pana la 7 si eu lucrez in Pipera si tot asa:(. Imi poate recomanda cineva un loc unde sa imi pot schimba si eu gumele dupa ora 20? Si sa aiba ceva aparatura decenta? Mentionez ca sunt din Bucuresti. Va multumesc si asfalt uscat. La mine!0722537975 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 daca nu apuci sa mergi la tnq, te poti duce la autozone, peste drum de mcdonalds-ul de la piata buzesti (langa piata victoriei). e un tip alin acolo, lucreaza foarte fain si rapid. te costa 70 de lei pentru ambele roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 ..cu 70 de lei , beau 7x4=28 de beri , imi schimb eu ambele cauciucuri si camere, si mai imi ramane si de o crema de ghete neagra , sa dau pe taloane sa sclipeasca...Mai greu ar fi cu aerul de rusia original pe care sa-l bag in roti, dar as putea astepta o prognoza meteo cu vanturi din directia respectiva , si as face si economie de un import din afara UE... jafonezele rulz! ...nu ma pot abtine cand aud chestii si tarife din astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu810101 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 te servesc repede baietii de peste drum de Academia de Inalte Studii Militare ... Kawa Motors parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 1, 2008 Admin Share Postat Martie 1, 2008 ..cu 70 de lei , beau 7x4=28 de beri , imi schimb eu ambele cauciucuri si camere, si mai imi ramane si de o crema de ghete neagra , sa dau pe taloane sa sclipeasca...Mai greu ar fi cu aerul de rusia original pe care sa-l bag in roti, dar as putea astepta o prognoza meteo cu vanturi din directia respectiva , si as face si economie de un import din afara UE... jafonezele rulz! ...nu ma pot abtine cand aud chestii si tarife din astea... Alt baiat bun! Plin forumul de sfaturi d'astea..omu' intrebase in ideea ca nu se pricepe unde si cum,nu te-a intrebat pe tine ce stii sa faci de berile alea! Revenind..si la Sama se poate face,dar au preturi mari.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Autozone . .rapid si fara programare. Buzesti sau cel din apropierea Skoda Showroom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate