JIJ Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 am si eu nevoie de ajutor am o kawasaki zx9r cu o problema la sistemul de racire. indiferent cat de putin merg cu ea, chiar daca temperatura la apa nu apuca sa creasca, incepe sa-mi arunce antigel pe furtunasul care pleaca de la termostat. am crezut ca am pus prea mult antigel dar a aruncat pana mi-a lasat rezervorul de antigel de la plin pana sub limita minima intr-o zi. are cineva idee care-i problema? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Te lasa o garnitura de chiulasa;parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 am si eu nevoie de ajutor am o kawasaki zx9r cu o problema la sistemul de racire. indiferent cat de putin merg cu ea, chiar daca temperatura la apa nu apuca sa creasca, incepe sa-mi arunce antigel pe furtunasul care pleaca de la termostat. am crezut ca am pus prea mult antigel dar a aruncat pana mi-a lasat rezervorul de antigel de la plin pana sub limita minima intr-o zi. are cineva idee care-i problema? mersi asa am patit si eu...acum citiva ani...am intrat in panica...am intrebat un profesionist si mi-a spus ca dak motorul mere bine cu antigel la limita sau sub minim nu am de ce sa imi fac griji...asta nu inseamna sa meri fara antigel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 vezi ca sistemul trebuie aerisit calumea si termostatul sa functioneze... sa deschida cand trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JIJ Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 busonul nu e lovit. ma gandesc ca nu am facut aerisirea cu trebuie si s-o mai fac odata. am observat ca odata ajuns undeva pe la jumatatea borcanului (deci sub nivelul minim) nu mai arunca. va multumesc mult pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 La un circuit de racire sub presiune cum este in general la motociclete , nu ai ce aerisire sa-i faci ptr ca isi face singur cand deschide termostatul , trebuie sa astepti sa plece ventilatorul dupa care se aude in vas cand scoate aerul { daca este cazul } . Abia atunci poti sa completezi cu antigel pana la nivel . Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate