lucianbiker Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 daca poate cineva sa ma ajute : am cumparat un scuter de la FB ,are 50cc si merge cu aproximativ 60km/h .cica este limitat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! intrebarea este: CUM SE SCOATE SAU UNDE ESTE LIMITATORUL???????????????/ MULTUMESC ANTICIPAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 mie, a trebuit sa imi scoata o shaiba de undeva de pe la transmisie, si ca sa mearga mai repede ar trebui sa imi taie din teava si sa uble la jigloturi(parca asa se cheama, nu prea ma pricep). cam asta ar fi treaba, eu am un scuter peugeot de 50 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Se poate sa aiba si pe cablul de acceleratie, sa nu deschida complet admisia. unnamed, la variator tzi-au scos tzie shaiba (de la curea) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 mda... cred ca de la curea de pe undeva. de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 1. Daca-i scoti limitatorul...o sa-ti pierzi garantia! 2. Limitatorul este pus pe la 45 km/h pt. a nu mai trebui inmatriculat! Daca...sa ne imaginam prin absurd...te prinde radarul...esti pasibil de dosar penal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianbiker Postat Aprilie 29, 2005 Autor Share Postat Aprilie 29, 2005 1. Daca-i scoti limitatorul...o sa-ti pierzi garantia!2. Limitatorul este pus pe la 45 km/h pt. a nu mai trebui inmatriculat! Daca...sa ne imaginam prin absurd...te prinde radarul...esti pasibil de dosar penal! scuterul este inmatriculat si nu este nici o problema vreau sa pierd garantia in conditiile in care mai castig ceva km!!!!!!!!!!!! deci unde umblu ca sa scot limitatorul???????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 eu zic sa te duci la service-ul tau si sa ii intrebi pe oamenii de acolo, probabil ca te rezolva ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 La service sunt intotdeauna reticenti in privinta delimitarii (cel putin asa au fost la mine). Ar fi mai indicat sa gasesti p cineva care se ocupa de modificari la motoare/scutere. unnamed, am intrebat d shaiba aia pt ca shi eu shtiam cva d ea shi vreau sa vad dc nu cumva am shi eu pe al meu, sa o scot. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinutz Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 am si eu un scooter FIRST-BIKE 50cc si am avut limitator din cate am vazut ce-o facut mecanicu : o taiat o porcarie de plastic (bobina) o umblat la fire si o scos cumva limitarea "bobima" asta se afla undeva deaspupra la toba daca bine imi dauc aminte vine cava cablu de la bujie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiM Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 am si io un FB si al meu are limitator in carburator are un surub care tine acceleratia sa nu se duca la maxim da acuma merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 La mine e altfel treaba ,mi-a umblat tata la surub k sa mai i-a cva acceleratie,da asa vine un fel d fier kre impiedica acceleratia sa s duca si p viitor sa o polizeze sa s duca,dabia astept ziua in care o sa fiu legal p sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate