Robi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 eu cand mi`am adus`o din germania , in carte era trecuta de 22kw , dar o fost limitata pt ca erau taiate valorile pe acolo si scrise mai jos .La RAR astia nu au vrut sa mio treaca de 6.5 , sau cat era trecuta in cartea de germania.daca m`ar opri politia , nu pot sa ii arat copia de la cartea din germania politistului?sau nu prea am sanse sa ma creada:)? exact acelasi lucru am patit si io cu a mea . si la rar mi`a facut cartea cu 22 kw dar m`am dus inapoi si mi`a facut alta cu 11 kw. du`te inapoi la rar . adica se poate in germania si nu se poate in romania, sau ei sunt mai tari ca nemtii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 si ce plm sa le zic la bulangii aia?:(ca iar o sa fie o gramada de fatzaiala , alti bani , etc.nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 eu cand mi`am adus`o din germania , in carte era trecuta de 22kw , dar o fost limitata pt ca erau taiate valorile pe acolo si scrise mai jos .La RAR astia nu au vrut sa mio treaca de 6.5 , sau cat era trecuta in cartea de germania.daca m`ar opri politia , nu pot sa ii arat copia de la cartea din germania politistului?sau nu prea am sanse sa ma creada:)? Da sa ti`o treaca de 11 ... de ce de 6,5 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 la RAR ti`o pune de 11kW stai linistit La tine in fundu tarii ti-o pune si cu 1kw numai ca in alte orase nu e chiar asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 La tine in fundu tarii ti-o pune si cu 1kw numai ca in alte orase nu e chiar asa. Bine ca esti tu acolo sus , ms de advise , da nu cred ca era nevoie totusi esti bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Bine ca esti tu acolo sus , ms de advise , da nu cred ca era nevoie totusi esti bun Sa inteleg ca tu cauti anturaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Sa inteleg ca tu cauti anturaj? nu cred ca va batetiii ))) on topic: la rar iti trece cati kw apare in cartea de germania/italia .. degeaba ii tras peste ca nu ii intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihairambo Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 mi-am cumparat azi aprilia rs 125 din 2003. merge bine dar nu se ambaleazza mai mault de 8000de ture ca e limitata si nu prinde mai mult de 140 di as dori sa imi spuneti cum pot sa ii scot limitatorul?????pls????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) la mine in talon scrie 9kw da io is multumit de ea (carb 36mm, pv .etc............ k nu imi trebe sa ii dau liniute cu toti manelari k rs/mito/nsr-ul lor imi da fum pe mine ma intereseaza mai mult cum se dau baieti astia prin oras pe curbe , cat de bine se feresc de soferi neatenti.... shi cnd mai vezi cate unu ca ma intreaba: cat mere al tau???????? nush 140 iam dat pan acuma nu mam chinuit sa ii dau blana sa vad cat mere .......... aaaaaaaaa poi a mea merge mai tare si cand pleci de la semafor ce sa vezi ca baiatu baga mana in gaz pe linie dreapta ...........da in curbe........ 1-2a ii foarte mare viteza pt ei ............. io vreu sa stiu io k stiu sa ma dau pt ce sa ii arat nush ce la un manelar....................??????????????care shio luat rs nou noutz ca are masa/tatasu/bunicu etc. bani de ii intoarece cu lopata ........... pt ce sa ma chinui sa il las in urma.......???????? oricum is in primele sute de km (in totala legalitate) ca fara carnet numere..... creca trec de cateva mii....... si totushi sa sti ca zilnic te perfectionezi........... Editat August 29, 2008 de black_prince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Eu am "rs nou noutz ca are masa/tatasu/bunicu etc. bani" si "iti dau fum" pe curbe prin oras sau pe unde mai vrei tu... Nu mai generaliza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 ar fi bine sa renunti la mIrc writing font si sa scrii NORMAL si fara greseli de ortografie! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Eu am "rs nou noutz ca are masa/tatasu/bunicu etc. bani" si "iti dau fum" pe curbe prin oras sau pe unde mai vrei tu... Nu mai generaliza. nu cred ca sa referit la cei care le-au cumparat parintii motor(cum esti tu si eu).Cred ca sa referit la cei care isi iau motorul doar de dragul fitzelor si sa se dea jmecher dom`le ca are motor.La noi in Gl este unul care se tot lauda cu un rs de prin 93(da el zice ca e din 99) si cand l-am intrebat daca trece la cv mai mare rasp lui a fost urmatorul:"Mi-am luat motorul asa ca sa mai plimb si eu o fata doua si apoi la anu trec la masina ca ce sa fac eu cu tartaretele astea prin oras!" Mai pe scurt omul e paralel cu tot ce inseamna motociclism sau stiu eu ce!Aaaa si pe deasupra e tigan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Eu am "rs nou noutz ca are masa/tatasu/bunicu etc. bani" si "iti dau fum" pe curbe prin oras sau pe unde mai vrei tu... Nu mai generaliza. pana aici ii ok .......... dar sper sa nu fi manelist................... sau??????????? nush nu te cunosc shi nu stiu de cati ani ai RS-ul............ si ce chesti are in plus...... na ce sa zic ??? Bravo tie daca esti bun........meriti un suc/bere/sau ce bei........ nu cred ca sa referit la cei care le-au cumparat parintii motor(cum esti tu si eu).Cred ca sa referit la cei care isi iau motorul doar de dragul fitzelor si sa se dea jmecher dom`le ca are motor.La noi in Gl este unul care se tot lauda cu un rs de prin 93(da el zice ca e din 99) si cand l-am intrebat daca trece la cv mai mare rasp lui a fost urmatorul:"Mi-am luat motorul asa ca sa mai plimb si eu o fata doua si apoi la anu trec la masina ca ce sa fac eu cu tartaretele astea prin oras!" Mai pe scurt omul e paralel cu tot ce inseamna motociclism sau stiu eu ce!Aaaa si pe deasupra e tigan! Mi-ai citit gandu' ................ nu ii asa????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Eu am "rs nou noutz ca are masa/tatasu/bunicu etc. bani" si "iti dau fum" pe curbe prin oras sau pe unde mai vrei tu... Nu mai generaliza. Unde , cum , cand ? ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Bai reisarilor,tineti-va caii si hormonii in frau, ati terminat tema de vacanta si gata ati prins tupeu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_kalibra92 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 la RAR ti`o pune de 11kW stai linistit parerea ta ... asa e si a mea si are 22kw in talon.... :-?? deci,,,,nu tot ce zboara se mananca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Bai reisarilor,tineti-va caii si hormonii in frau, ati terminat tema de vacanta si gata ati prins tupeu? Ba, pleaca ma cu crossu tau d-aicea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOKIX Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Salut am 16 ani jumate si in prezent fac scoala pentru categoria a1. Intrebarea mea este dk am voie sa iau o aprilia 125 tinand cont k in codul rutier scrie k nu ai voie decat pana la 11kw si ea are 30 cai. Astept raspuns. frate stai u calm eu am mers 3 ani cu motor de 250 cm 3 si.. nam avu nici o treaba daca esti sofer bun fugi de ei.. asa fac eu ca nu ma pot prinde is prea fraeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyk Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) frate stai u calm eu am mers 3 ani cu motor de 250 cm 3 si.. nam avu nici o treaba daca esti sofer bun fugi de ei.. asa fac eu ca nu ma pot prinde is prea fraeri îț` dai cu sama sofer de motocicleta ma fac cand o sa fiu mare:X e cam demult postu aluia:))) Editat Iulie 19, 2010 de Robyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roland.bike Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 in caz de accident,daca te gaseste cu mai multi kw nu cred k este prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate