Ravenitza Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 ravenitza. la vara nu scapi neumblata pe forestiere montane, cort, foc de tabara etc. asta ca sa stii. cel putin gasca nu o sa prea stea la sfarsit de saptamana in bucuresti, asa ca ai grija ce ganduri(rele sau bune) ai pui motorasului.personal am de gand sa al inec pe swich in bere(pentru casca uvex-stie el ) Super! Sper din suflet sa nu uiti asta pana in primavara-vara! Anul asta eu nu prea am avut ocazia de drumuri de genu, pt ca majoritatea prietenilor au vitezane sau choppere. Dar tot am depasit 10.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Ravenitza si eu ma bucur ca te-am cunoscut Pana la vara vreau si eu sa ies cu voi la o bere un mic ceva:D sa ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 ...harciogu= vezi ca ai inceput sa chiulesti de la sedintele de joi si te taxam. stim ca ai timpul limitat cu medicina si motorul zace pe butuci de lemn(cica e la ihibernat-ernat), dar o bere cu amici nu strica, nu? joi vin la sedinta. ce pot sa zic... pana acum am absente motivate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 ravenitza. la vara nu scapi neumblata pe forestiere montane, cort, foc de tabara etc. asta ca sa stii. cel putin gasca nu o sa prea stea la sfarsit de saptamana in bucuresti, asa ca ai grija ce ganduri(rele sau bune) ai pui motorasului.personal am de gand sa al inec pe swich in bere(pentru casca uvex-stie el ) Buun, deci e clar: la vara voi dormiti la cort si eu in butoiu cu bere, da? Super! Sper din suflet sa nu uiti asta pana in primavara-vara! Anul asta eu nu prea am avut ocazia de drumuri de genu, pt ca majoritatea prietenilor au vitezane sau choppere. Dar tot am depasit 10.000 km Sa nu uiti tu si sa iti faci alte planuri in weekenduri! Ca 10000 km ii faci usor daca nu umblii hai-hui pe carari de munte Pana la vara vreau si eu sa ies cu voi la o bere un mic ceva:D sa ne cunoastem. Pai hai vedem cand strangem gasca, desi acuma la gratarel cam dardaie toti in afara de grataragiu' sef joi vin la sedinta. ce pot sa zic... pana acum am absente motivate Nu stiu cine ti le-a motivat ca eu am numarat trei din alea cu punctuletz de nu poa' sa ti le motiveze decat pe beri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Sa nu uiti tu si sa iti faci alte planuri in weekenduri! Ca 10000 km ii faci usor daca nu umblii hai-hui pe carari de munte Daca ma anuntati din timp nu am sa imi fac planuri in weekend. Pana in primavara vreau sa o cosmetizez pe Honditza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) Ca veni vorba de cosmetizarea Honditzei tale: iote ce gasii pe ebay.de Editat Decembrie 16, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Ca veni vorba de cosmetizarea Honditzei tale: iote ce gasii pe ebay.de Interesant, multumesc. Insa eu vreau sa schimb cu tot cu far, nu imi place deloc rotund. Iar masca aia de am pus-o eu acum cateva posturi e perfecta. Astept sa iau salariu si merg la o reprezentanta ATV sa vad daca se si potriveste/se poate adapta. Tre sa duc si saua la vopsit, caci eu am vopsit-o insa in unele locuri (si anume intre picioarele mele) s-a luat pe pantalonii mei Am gasit un loc unde vopsesc piele, sa vad daca chiar fac asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) Interesant, multumesc. Insa eu vreau sa schimb cu tot cu far, nu imi place deloc rotund. Iar masca aia de am pus-o eu acum cateva posturi e perfecta. Astept sa iau salariu si merg la o reprezentanta ATV sa vad daca se si potriveste/se poate adapta.Tre sa duc si saua la vopsit, caci eu am vopsit-o insa in unele locuri (si anume intre picioarele mele) s-a luat pe pantalonii mei Am gasit un loc unde vopsesc piele, sa vad daca chiar fac asta. Eh, macar am gasit ceva pt SLRul tau Deci tu vrei sa iti patratzesti Honditza. Pe ea ai intrebat-o? Oricum daca iti iese figura cu faru' de ATV, stiu pe cineva de pe aci care o sa aibe un motor foarte asemanator cu al tau. Seeebiii! Tre sa vorbim! Editat Decembrie 16, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Eh, macar am gasit ceva pt SLRul tau Deci tu vrei sa iti patratzesti Honditza. Pe ea ai intrebat-o? Oricum daca iti iese figura cu faru' de ATV, stiu pe cineva de pe aci care o sa aibe un motor foarte asemanator cu al tau. Seeebiii! Tre sa vorbim! Nu e far de ATV, e de enduro. Siteul e www.atvrom.ro parca Da Honditza e de acord, mereu a fost. Cine si ce motor asemanator?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) Pai stiu pe aci un Domi (cu 72 la coada ) care nu are nici far, nici carene fata si mai vrea si parbriz. Editat Decembrie 16, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 ravenitzo, da' tu ai saua de piele. Ca nu cred ca merge. Mai bine o mai tocesti netel, se strica si iti faci alta imbracaminte la sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 ravenitzo, da' tu ai saua de piele. Ca nu cred ca merge. Mai bine o mai tocesti netel, se strica si iti faci alta imbracaminte la sa. Ba da, dar merge vopsit la ceva profi sau imbracata iar in piele neagra. Dac Motors, Chopper Academy si Apasu Bar va invita Sambata 20 Decembrie la JUCARIA PARTY!!!! Intrarea se face pe baza de JUCARIE si DULCE. Aduceti cat mai multe ca sa le dam la COPII fara jucarii! Cu acesta ocazie vor fi decernate si Premiile Concursului PHOTOSHOPEAZA-MA, premii acordate de catre URBAN RIDERS. Concert LIVE: formatia PREA TARZIU Parteneri: Gradinita TARA COPILARIEI si URBAN RIDERS Poate nu veniti, dragii mei colegi din Honda Touring Adventure ca nu mai vin cu voi la nici o plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) Santaj Am si eu o intrebare foarte... neobisnuita: se poate lua una bucata Honda FMX 650 (2005) si converti la enduro? El la mama lui e supermoto cu roti de strada de 17/17. Pentru enduro ar trebui roatele de domi, ceva modificari la suspensiile fata (mai precis, ce?) si eventual schimbat una-alta pe la transmisie (disc si/sau foaie k lantul banuiesc k nu tre schimbat) pentru ceva mai multi cai si mai putini Nm. E posibil asa ceva? Editat Decembrie 17, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator trotinet Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Santaj Am si eu o intrebare foarte... neobisnuita: se poate lua una bucata Honda FMX 650 (2005) si converti la enduro? El la mama lui e supermoto cu roti de strada de 17/17. Pentru enduro ar trebui roatele de domi, ceva modificari la suspensiile fata (mai precis, ce?) si eventual schimbat una-alta pe la transmisie (disc si/sau foaie k lantul banuiesc k nu tre schimbat) pentru ceva mai multi cai si mai putini Nm. E posibil asa ceva? se poate de enduro sigur. de domi nu stiu roata fata cum se comporta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) Imi pare rau dar eu nu pot sa vin pentru ca am petrecerea de sfarsit de an pe 20 Dar daca va duceti ne putem vedea pana in ora 18 sa donez ceva Editat Decembrie 18, 2008 de RD 02 ALX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Cine are jucarii and staff si vrea sa le doneze, ma gasiti pe idul: raven30hell. Le duc eu sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Salutare, am terminat cu bolesnita. Se mai tine sedinta la birou astazi ? rog raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator trotinet Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 a schimbat cineva cuzinetii furca la dominator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 cum sa bag eu motorul la iernat cand vad vremea asta frumoasa de afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) Mda, si eu imi bag unghia in gat... Momentan imi trebe gume ca sa ma mai plimb... EDIT: @rvn - De ce nu pui tu numerele alea de tel pe orizontala, grupate, etc? Sa fie semnatura mai compacta Editat Decembrie 22, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Mda, si eu imi bag unghia in gat... Momentan imi trebe gume ca sa ma mai plimb... EDIT: @rvn - De ce nu pui tu numerele alea de tel pe orizontala, grupate, etc? Sa fie semnatura mai compacta pt ca asa se vede mai bine. stiu ca e cam lung si mare dar asta e... si eu am cauciucul pe spate cam najpa si incep sa o simt cum fuge. Dar...nu-i bai, sper sa o pot stapani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Am montat in sfirsit crasbar-ul. Ma BIIIIIIIIIip in ea de firma ca m-a obosit montajul mai rau ca o noapte de sex. Daca neamtul s-a gindit ca piesele alea doua trebuie montate cu chingi de tensionare, folosind intreaga masa a montatorului si sa-ti mai si ramia piese insemna a nici nemtii nu mai sunt ce-au fost odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Am montat in sfirsit crasbar-ul. Ma BIIIIIIIIIip in ea de firma ca m-a obosit montajul mai rau ca o noapte de sex. Daca neamtul s-a gindit ca piesele alea doua trebuie montate cu chingi de tensionare, folosind intreaga masa a montatorului si sa-ti mai si ramia piese insemna a nici nemtii nu mai sunt ce-au fost odata. Mai degraba cred ca sunt alte doua variante la mijloc: ori crashbar-ul a fost facut in China pentru o firma din Germania, ori tu ti-ai pierdut calmul inainte sa ajungi la jumatatea montajului (Ar mai fi si a treia varianta, in care ai primit crashbar pentru alta motoreta ) Oricum, felicitari! Abia asteptam sa-l vedem live, in timp ce tu-l uzi cum se cuvine, ca sa nu crape vopseaua pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Bun asa! Intotdeauna daca iti raman piese, baga-le cu farasu la motor. Asa se face la masini (la mine la masina se alearga suruburile jos in scut la fiecare curba) Nu prea mi-e clar cum am putea face la Domi.... Oricum, acuma daca tot le-ai montat, sa nu mai ai nevoie de ele! Eu insa am o mare curiozitate: cu ele puse, pe ce se sprijina dominatoru' cand e la orizontala? Din ce ma gandesc ar trebui sa stea pe crash-uri plus ghidon... far' sa atinga cu carenele... nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 dada. bine zice sebi. dar chiar crash barul ala nu are nici un farmec...nici nu strica nici nu ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate