ser79ban Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 O intrebare: de ce guma mea de pe fatza e uzata inegal (mai mult pe stanga decat pe dreapta!? O fi oare posibil sa am ceva inegal pe la directie? daca e tocita pe o parte, teoretic, inseamna ca roata ta a ajuns sa stea pe drum inclinata pe partea aiaadica axul rotii nu e paralel cu drumul ci e inclinat pe partea aia. Cauta-te de jambe torsionate. Care ziceai ca iti stau suporti de la ghidon cish de la o cazatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 daca e tocita pe o parte, teoretic, inseamna ca roata ta a ajuns sa stea pe drum inclinata pe partea aiaadica axul rotii nu e paralel cu drumul ci e inclinat pe partea aia. Cauta-te de jambe torsionate. Care ziceai ca iti stau suporti de la ghidon cish de la o cazatura? eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 O intrebare: de ce guma mea de pe fatza e uzata inegal (mai mult pe stanga decat pe dreapta!? O fi oare posibil sa am ceva inegal pe la directie? io cred ca ai luat curbe mai multe la stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 uita-te si pe spate cum este. daca spatele este uniform, inseamna ca e ceva stramb. daca e uzat cauciucul de tine si nu il ai de pe alta mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coasa Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 pai vreau sa cumpar o oglinda stanga -poti sa-mi dai niste detalii te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 eu tu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 daca e tocita pe o parte, teoretic, inseamna ca roata ta a ajuns sa stea pe drum inclinata pe partea aiaadica axul rotii nu e paralel cu drumul ci e inclinat pe partea aia. Cauta-te de jambe torsionate. Care ziceai ca iti stau suporti de la ghidon cish de la o cazatura? eu tu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 uita-te si pe spate cum este. daca spatele este uniform, inseamna ca e ceva stramb. daca e uzat cauciucul de tine si nu il ai de pe alta mobra. daca nu e nicio varianta de mai sus plauzibila,ambele amortizoare au cantitati egale de ulei si cadrul nu e avariat, atunci tine limba drept in gura cand te dai cu mobra O intrebare: de ce guma mea de pe fatza e uzata inegal (mai mult pe stanga decat pe dreapta!? O fi oare posibil sa am ceva inegal pe la directie? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 daca nu e nicio varianta de mai sus plauzibila,ambele amortizoare au cantitati egale de ulei si cadrul nu e avariat, atunci tine limba drept in gura cand te dai cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 caut pentru un dominator din 97 jugul din fata de la roata (unde se prinde aripa), sau daca imi poate spune cineva cum se numeste in engleza sa il caut pe ebay ?!? si disc de frana fata, iar altele mai putin urgente: aripa fata tip cros (orice model) maneta de frana (dar asta sa fie ieftina ca imi trebuie tocmai la toamna pentru itm ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 arunca un ochi la dilly (www.dillypoint.ro) si mai ales pe oferta de piese noi pt domi (aici). spor! stiu ca avea si manete si disc de frana... dar probabil acum nu mai sunt pe stoc or smt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 (editat) A veniiit a veniit primavaraaa In concluzie sa dam liber la asfalt cald si uscat si sa ne dezmortim si noi cilindru Cand ne sincronizam carburatoarele la un gratarel si-un suc fiert? Editat Martie 1, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 A veniiit a veniit primavaraaa In concluzie sa dam liber la asfalt cald si uscat si sa ne dezmortim si noi cilindru Cand ne sincronizam carburatoarele la un gratarel si-un suc fiert? A venit primavaraaaa! E momentul sa ne incarcam bateriile si sa colindam muntii, padurile si campiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 A venit primavaraaaa! E momentul sa ne incarcam bateriile si sa colindam muntii, padurile si campiile Eu zic k e momentul sa ne punem far si pe urma sa mai zicem de colindat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 A venit primavaraaaa! E momentul sa ne incarcam bateriile si sa colindam muntii, padurile si campiile unde-i primavara asta ?ca io numa zapada vad de m-am saturat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Eu zic k e momentul sa ne punem far si pe urma sa mai zicem de colindat Crezi ca e momentul sa-mi dai si mie niste plastice sa iau mulajul? unde-i primavara asta ?ca io numa zapada vad de m-am saturat Hai pe la noi sa vezi ca nu vorbim prostii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Crezi ca e momentul sa-mi dai si mie niste plastice sa iau mulajul? Poate ar fi o idee Marti-miercuri? Ca tot se anunta ploi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 cea mai mare problema care a-ti vazut-o la dominator sau ati auzit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 cea mai mare problema care ati vazut-o la dominator sau ati auzit? cdi-ul si galeria de admisie din cauciuc (dintre carb si motor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 cdi-ul si galeria de admisie din cauciuc (dintre carb si motor) io despre astea nu prea am auzit doar de axul la cutia de viteze cu putin joc. asa e traditia la majoritatea hondelor pana prin 2000 in rest da-i sa mearga nu am mai auzit de probleme specifice la dominator. sa vedem poate mai stie cineva ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Problema specifica la cutie... daca e foarte uata 'sare' dintr-a treia ori intr-a doua ori direct in neutru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Problema specifica la cutie... daca e foarte uata 'sare' dintr-a treia ori intr-a doua ori direct in neutru. apai numai alea facute in italia de dupa 94 fac ''tumbe'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 E aceeasi cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 E aceeasi cutie era baiatul ala care si a luat dominator rosu prin iarna. parca nu mai intra pe aici. ii merge motorul? care ati mai vb cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Alex? Cred ca e ocupat cu munca... ...lantul de distributie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate