dead_man_walking Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Avand in vedere ca la vama se pleaca sambata, se incalzeshte cineva cu o bere vineri seara in etrusco Pentru gurmanzi , au shi pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 Eu, ca de obicei sunt NELIPSIT!!! See u! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 Pai daca-mi termin toate lucrurile de pus la punct pentru a pleca maine spre Vama pana diseara o sa vedeti si pe mine pe la Etrusco pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 si io voi fi acolo @Drog': daca vii cu motorul, sa iei si casca, da?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 no can do ... dar va urez dishctractie placuta, dragii mei. \ P.S.: Bronto, cum stai cu tzigarle? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 6, 2005 Autor Share Postat Mai 6, 2005 AZI E IAR VINERI!!!!!! 06.05.2005 eTRUSCO!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Eu ma bag asta seara...ne vedem diseara pe la 9... Bafta la drum ,fara incidente si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Unii au motoare Eu am dar nu are numere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 6, 2005 Autor Share Postat Mai 6, 2005 Unii au motoare Eu am dar nu are numere exista shi taxiuri, ratb etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Sigur ca exista si alte mijloace de locomotie. In cazul meu chiar picioarele ... Si eu sint in clubul celor "cu" dar fara numere. Trebuie sa mai alerg un pic sa o inmatriculez. Si parca sa vii fara moto e ca si cum ai fi vinator fara pusca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 6, 2005 Autor Share Postat Mai 6, 2005 Si parca sa vii fara moto e ca si cum ai fi vinator fara pusca pai vii acolo sa cunoshti lumea, sa bei o bere,doua,trei.... shi vin multzi cu mashina, taxiul, ratb-ul ( navarro vine cu ratb , rontz la fel ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Am mai venit, nu asta era treaba. Dar deh, stii cum e cu nerabdarea asta. Si na, ca iar sint altfel, ca eu cred ca sint singurul care vine pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Acu 5 minute veneam si eu cu motoru, acu iar pe jos ca s-a rupt (iar) cablul de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Si off topic, Bronto (nu rade) multam de impingere miercurea trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 6, 2005 Autor Share Postat Mai 6, 2005 NE VEDEM ACOLO nu.mi permit sa te contrazic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 si eu vin sper ca e vorba de azi aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 6, 2005 Autor Share Postat Mai 6, 2005 si eu vin sper ca e vorba de azi aici! da azi 06.05.2005 in etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Si off topic, Bronto (nu rade) multam de impingere miercurea trecuta. Paia am fatza ca ashi rade??? Hai ca vin shi eu... pe la 7 sunt acolo ca plec devreme in seara asta ... Ne vedem akolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 cica vine şi ares pentru prima oară :ruşinică:-:ruşinică:-:ruşinică: dar există un început pentru orice. aşa că, deoarece, aşadar cu pasageră sau fără, ares vine să bage la venă niscai "suc_plat" ® ©2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 venim si noi ca sa-l vedem pe Joe cum se da cu scuteruuuuuuuu!!!!!!!!! sunt semne de ploaie.....hmmmm...hai ca venim cu motoiu..... miu,gabi,joe,frati_miu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Cred ca trec si eu , sper sa nu ploua prea tare si prea mult...nu de alta dar azi n-am gore-texul pe mine...doar cam multa piele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Daca nu ploua ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 6, 2005 Autor Share Postat Mai 6, 2005 chiar daca ploua tot ne vedem acolo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Azi am avut de tras un pic cu animalul. Si cind m-am trezit deja era 22:30. Nici nu am stiut cind a trecut timpul. Si iar am ratat intilnirea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate