hoflix Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) salutare tuturor primul meu post aici... nu prea stiu ce sa zic, cum sa ma prezint... urmaresc de ceva vreme forumul.. insa numai recent m-am inscris si eu. Sunt Horea, si tastez din LALA land, California. Actualmente am o Suzi sv650s, care imi ocupa mare parte a timpului si (de departe) imi aduce cele mai mari placeri. Sunt calare ore bune zilnic (ca e in traficul nebun din Los Angeles, mergand la joburi, sau prin canioane la distractie si curbe). De regula singur, dar mai am vreo 2 prieteni (pe care eu i-am infectat cu microbul -- imi place sa ma laud cu asta -- si incerc din greu sa mai infectez pe cativa) Incep cu nishte poze, dintr-un "tour" ce l-am facut destul de recent, de ultimul revelion, cu unul din prieteni, de la Los Angeles la Vegas, urmand celebrul "Route 66". Absolut superb. Drumul prin desert, numai drept cat vezi cu ochii, nici tzipenie de om/trafic. Frig insa. Poate o sa bag si ceva comentarii pe marginea pozelor mai tarziu, daca imi vine cheful de scris .... Stay UP my brothers! Editat Martie 4, 2008 de hoflix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanderer Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Salut. Frumos pe la voi pe-acolo. Am fost si eu in primavara trecuta din LA in San Diego si pe urma pe Hwy1 pana in San Francisco. Si la intoarcere am facut un stop de doua zile la Streets of Willow Springs, la scoala lui Keith Code, pe care ti-o recomand daca n-ai ajuns inca. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) Salut Horea! Mi-a trecut si mie prin cap sa fac o tura in State primavara viitoare. (2009) Sa vad ce ar presupune transportul motorului, daca e posibil, cat costa, care sunt variantele etc. Sau poate sa inchiriez acolo... Care era viteza maxima pe 66? radare? Cati km a fost intreaga tura? Vlad Editat Martie 4, 2008 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 mama..c drumuri...........oricum, pt unii tot Magheru e mai tare..)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Super frumos asa drum Intrebarea e: nu te plictisesti cu asa drum drept, sau mai sunt si curbe pe traseu? Ma gandesc ca asa calatorie se preteaza la un cruiser mare. Just 2 cents :beer: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoflix Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 n-a fost f mare... in total vreo 1000 de mile (~1600km). plictiseala nu prea e ca tot timpul esti cu capul in stanga-dreapta, ca la tenis... ai ce vedea peste tot. dar mai sunt si sectiouni de curbe faine de tot. si trece drumul prin orashele d'alea mici, ca-n filme .... unele parasite.... si maracini d'aia ce se rostogolesc peste drum...etc limita de viteza? 55... cred radare nu ... prin orase numai trebe sa ai mare grija... ca acolo asta e cam singura lor sursa de venit, si cam stau la panda politzaii ... chiar daca e ilegal sa stea cu radaru la agatat, (n-au voie... ca in romania ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 sal man jos palaria e unul din vise sa o alerg pe route 66 deci 55 mile/h limita? in afara localitatilor in orase cat e limita? in total cati km are 66 de la un ocean la altul cazari pe drum? bafta norocosule ps da sa stii ca e mai tare pe magheru sa parchezi motorul la everest in fata si sa te vada fetele asta cred unii................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoflix Postat Martie 7, 2008 Autor Share Postat Martie 7, 2008 Sincer nu mai stiu cati km, si de cand si cum... istoria route 66. Am studiat un pic.. da am cam uitat. Da' pt detalii tehnice, asta e un punct de plecare foarte bun. ... cazari da, nu-i problema.... moteluri (cam) la tot pasul... preturile incep de pe la 40-50$ camera pe noapte. E posibil of course sa mergi si cu cortul... sunt campinguri cred (adica nu poti pune cortul unde te taie capul, ca in romania ca te ia urgent politia). Dar noi am preferat moteluri.. am zis ca dupa ce inghetzam toata ziua calare macar sa avem un dush cald. Si oricum n-am fost departe.. 2 zile dus, 2 intors cat despre viteza.... nu-i peste tot la fel... nici in localitati macar... poa' sa fie si 25 de la un cap la altul... sau 45 in afara... ... problema e ca vazand atata amar de pustiu si drum intins... cam incepi sa crezi ca sunt optionale semnele de pe margine Daca ma prindea vreun radar aici, ajungeam direct la zdup, fara nici un drept de apel. si inca una interesanta. aaah !! ce pofta mi s-o facut e o tura prin canioane ! amatori careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 SI noi PRIN canioaneLE bucurestiului DE ZI CU ZI CHIAR NU NE E DOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 foarte faine poze pana acum. numai 2 poze cu las vegas? vreau mai multe poze cu canioanele din california. baietii de la motorcycleusaDOTcom ma lasa cu gura cascata de cate ori scot cate o fiara pe drumurile alea serpuitoare. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoflix Postat Martie 7, 2008 Autor Share Postat Martie 7, 2008 cred ca o sa fac alt post cu poze de prin canioane... ca am o tona. dar apropos de "canioanele bucurestiului" si de traficul de acolo, mi-am adus aminte sa intreb.... .. cam care-i parerea politiei in legatura cu lane-splittingul? adica (virgula) cand te bagi printre masini in trafic. chestia asta e LEGALA in California !! singurul stat din America unde-i asa. Si foarte probabil din lume, dar nu bag mana in foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 E legala si la noi, chiar recomandata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate