blue_nightwishX Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) ...ai vrea tu sa te fac o tura,dar nu ma murdaresc cu una ca tine de pe centura...dar cu cat faci....cat e pretu?..si ce stilurii stii.. o ai promisa grav de la mine pentru vorbele astea ! lumea e mica , nu te ingrijora Editat Mai 17, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Nu il mai luati in seama pe fatalaul ala de Gabi din Mures.E prea prost sa isi dea seama de unele aspecte ale vietii lui de cocalar manelist limbist. Propun ca acest topic sa fie inchis ca nu isi are rostul.Noi ne enervam iar Biaggi de Mures fiind tot timpul odihnit poate da reply-uri din cele mai surprinzatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 daca esti smecher ai la un interval sa iti aplic o corectie.....sa te vad...aviz blue............. scuze ca intervin,dar am auzit ca esti din mures,si mi se pare ca te-am si vazut de cateva ori(merg des la cluj)impreuna cu inca trei baieti,parca 2 yamaha si o hondita.fratilor?voi in zona aia santeti sinucigasi?aveti un stil de pilotat total aiurea,intrucat sa te consideri pe circuit pe sosea,pe viraj stanga pe contrasens,curba stransa,rezulta ca te infigi.te-ai infipt?mergeti dreaq mai incet,aveam eu cu fordul in jur la 140-150,si voi LINIE,desi venea din fata.cu ce va coafeaza liniutele si serpentinele,virajele,daca voi nu mai ajungeti acasa? scuze ca intervin,dar am auzit ca esti din mures,si mi se pare ca te-am si vazut de cateva ori(merg des la cluj)impreuna cu inca trei baieti,parca 2 yamaha si o hondita.fratilor?voi in zona aia santeti sinucigasi?aveti un stil de pilotat total aiurea,intrucat sa te consideri pe circuit pe sosea,pe viraj stanga pe contrasens,curba stransa,rezulta ca te infigi.te-ai infipt?mergeti dreaq mai incet,aveam eu cu fordul in jur la 140-150,si voi LINIE,desi venea din fata.cu ce va coafeaza liniutele si serpentinele,virajele,daca voi nu mai ajungeti acasa?apropo,eu nu sant mare vitezan,ma poti considera cel mai docil motorist,si cu toate astea am ramas fara permis,asa ca.......multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 o ai promisa grav de la mine pentru vorbele astea ! lumea e mica , nu te ingrijora Lasa-l ma. Dupa ce ca l-a pedepsit soarta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Bah biaggi cine-i lasul acum?!?! blue_nightwish te-a provocat la o tura pe trans da vad ca te faci ca ploua, te ia gura pe dinainte cu alte chestii, schimbi subiectul si te scoti cu tot felul de amenintari. Papa lapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 17, 2008 Autor Share Postat Mai 17, 2008 ai auzit cum merg?mai informeazate si mai vb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 biaggi... ori faci la misto.... ori nu stiu... dar vezi ca baietii te vandeaza si au ganduri bune cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 ai auzit cum merg?mai informeazate si mai vb... am auzit.... ....ca esti varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 18, 2008 Autor Share Postat Mai 18, 2008 am auzit.... de care varza....murata,figurii de smecheri cu buzunare goale.. ....ca esti varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Lasati-l ma pe "biaggi" asta, stie si el o curba in tot Muresul si e mare reisar. Va bateti capul pentru o eroare genetica, pe cuvant. Si degeaba, ca tot eroare ramane. Adi, stai breh calm, ca parca e si o intrunire prin Mures anul asta. E numai gura de el oricum, asta si alte cateva personaje de gen. Daca n-ar exista ei, ne-am plictisi teribil. Pacat de motoreta, ca-i faina rau si-o conduce asa specimen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 @augustyn , nu pe el l-ai vazut ... el e varza , inCA CAuta ambreiaju la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 @augustyn , nu pe el l-ai vazut ... el e varza , inCA CAuta ambreiaju la motor la picior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 ba am cu ce ba....voi la sapa ca e sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 da-ti cu sapa in dinti mai bine sau de ce nu in picior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 da-ti cu sapa in dinti mai bine sau de ce nu in picior in picioru cu care cauta ambreiaju mai devreme. PS: Ati observat ca are un film cu "sapa"? Si aici si pe probiker insista f mult cu acest cuvant. Oare de la ce i se trage? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 la picior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 in picioru cu care cauta ambreiaju mai devreme. PS: Ati observat ca are un film cu "sapa"? Si aici si pe probiker insista f mult cu acest cuvant. Oare de la ce i se trage? de la bataturile din palma ... ?sau alea sunt de la laabaaa...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 plm, am citit si topicu asta si ala de pe pro-bike... si am ajuns la concluzia ca femeile sunt de vina. baga in ele ca spartele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Acu' normal ca femeile-s de vina, dar daca ai avea asa ceva sub nas, te-ai aPtine ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 ba am cu ce ba....voi la sapa ca e sezon. Tu ia si invata sa te dai pe motor, ca e sezon! Si, apropo, cred ca esti constient ca daca prietena/sotia isi gaseste pe unul mai bun, iti ia noua bijuterie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 i-o ia ca nici macar nu e pe numele lui (are socru smecher) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Citesc si ma minunez ca nu se mai termina threadu' asta. Cel mai tare scenariu (parerea mea) ar fi ca tot episodul "biaggi" sa fie fictiv si de fapt, el sa fi facut misto de voi. Atunci sa vad pe unde mai scoateti capu'. Spor inainte...devine un fel de serial gen "Tânăr Âşi nelinistit", thread fara numar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Citesc si ma minunez ca nu se mai termina threadu' asta. Cel mai tare scenariu (parerea mea) ar fi ca tot episodul "biaggi" sa fie fictiv si de fapt, el sa fi facut misto de voi. Atunci sa vad pe unde mai scoateti capu'. Spor inainte...devine un fel de serial gen "Tânăr Âşi nelinistit", thread fara numar... Citeste-l si pe ala de pe celalalt forum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Citesc si ma minunez ca nu se mai termina threadu' asta. Cel mai tare scenariu (parerea mea) ar fi ca tot episodul "biaggi" sa fie fictiv si de fapt, el sa fi facut misto de voi. Atunci sa vad pe unde mai scoateti capu'. Spor inainte...devine un fel de serial gen "Tânăr Âşi nelinistit", thread fara numar... stai linistit, chiar exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 eu nu fac misto........doar glumesc cu ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate