stulewa Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 DIN CICLUL CUGETARI BATRANESTI: pai da, eu am pus al doilea rimlock dupa ce mi s-a rupt unul la cursa la buzau si am ratat locul trei cu 500m inainte de finish.... cat despre vasilina siliconica... merge si cu d-aia normala de duduie, mai poti si sa tai din muss daca ti se pare prea tare... cel mai bine cu flexul ca daca incerci cu cuterul iti dai foc la valiza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Mousse-ul e bun dar pt vaci e problema (XT 600). Devin instabile din cauza greutatii lor mari. Pt motociclete mai grele de 150 kg, cel mai bine umbli cu rotile umflate (dar cu probleme pe teren offroad moale) sau presiune mica si camere groase heavy duty si rim-lock-uri. In felul asta poti sa dai pompe pt drumul de intoarcere pe asfalt. Cu tubeless chiar n-ai ce face in trasee offroad. Pff yo de curand am mers pe pana cu un stone master si am avut tractiune mai buna si nu fugea de sub mine , fata de cum mergeam cu aproape 2 atm, ca sa nu se invarta pe janta cum am auzit de la unu si de la altu acuma vreu sa imi pun un rimlock si sa incerc presiune mai mica , totusi nu stiu cum sa aleg rimlock-ul janta pe 17 cauciuc pe 120/90 sfata ceva ? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Pff yo de curand am mers pe pana cu un stone master si am avut tractiune mai buna si nu fugea de sub mine , fata de cum mergeam cu aproape 2 atm, ca sa nu se invarta pe janta cum am auzit de la unu si de la altu acuma vreu sa imi pun un rimlock si sa incerc presiune mai mica , totusi nu stiu cum sa aleg rimlock-ul janta pe 17 cauciuc pe 120/90 sfata ceva ? mersi Rimlock de 2.15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Orice janta de enduro are incrustate pe ea dimensiunile: 17 x 2,15 reprezinta janta de 17" cu latimea (rimm-lock) de 2,15", deci iei rimm-lock de 2,15. Verifica ce scrie pe a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 scrie 2.50 si gaura trebuie pe langa valva sau are ceva daca e in opusul ei acolo am vazut ca e o gaura cu un cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Vreau sa-mi schimb singur cauciucul spate, e cu mousse. Daca nu am bani/chef sa dau 115-120 lei pe 500g vaselina siliconica, unde pot gasi la un gramaj mai normal, asa, pentru 1-2 schimburi? Am citi undeva ca s-a mai folosit Durex Play Tingle, ca e tot pe baza de silicon. E o solutie viabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Sa nu se intareasca moussul de la alifia cu pricina. Acum fara misto nu cred ca e o idee buna. Vaselina nu e doar ca sa inchizi cauciucul ci si sa unga moussul in timpul mersului. Alifia cu pricina parca e pe baza de apa si se usuca si ramane moussul uscat si se strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Vaselina siliconica am gasit pe olx, cauta "producator vaselina siliconica" . E din iasi. Nu am treaba cu afacerea lui. E 64lei/kg, 80 cu tva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Daca merge Durex Play Tingle la mousse, oare merge si crema de mousse la "treaba"? Ca eu mi-am cumparat o cutie mare de crema de mousse, si nu as mai da banii si pe Durex Play. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 doar daca mergi pe 2. Timpi. Daca vrei 4, trebuie clar ceva rimlock, sa nu iasa prea hetero din incurcarea perechilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Bah copii,mergeti la farmacie si cereti vaselina neutra pentru preparat creme. Este cea mai buna si costa 20-30 de lei un borcan . Eu folosesc de ani de zile si nu am uzat niciodata mousse-ul mai mult decat cu cea standard. » Post actualizat in 01 Apr 2015 13:09 Daca merge Durex Play Tingle la mousse, oare merge si crema de mousse la "treaba"? Ca eu mi-am cumparat o cutie mare de crema de mousse, si nu as mai da banii si pe Durex Play. merge clar si nici nu faci pana daca are madama dintii ascutiti de la carii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex padurean Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Tubliss!sau bile!Nici musse nici camera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Da Alex,dar am inteles ca bilele alea se tot sparg.Tubliss am avut si m-am chinuit cu el precum Cristos pe cruce. Daca nu ai anvelopa si janta perfecta pierde aer,se dezumfla cand ti-e lumea mai draga.Am facut praf la o cursa Janta,tubliss,anvelopa noua ca am mers 80 de km pe pana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 cum sa mergi ma 80 km pe pana??? reformulez. De ce sa mergi 80 km pe pana????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Uite asa, ca eram tanar si nelinistit la vremea aia.Am reusit la un moment dat sa reumflu tubul cel mic de la un tractor in timpul cursei,dar dupa vreo 4 km a cedat iarasi. Vremuri, Soso, vremuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 folosesc Tubliss pe spate de 3 ani fara nici o problema , am mers si pe pana juma de zi ( fara sa stiu , aveam grip ca in filme ) fara alte probleme aferente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex padurean Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Tocmai am ramas in padure "pe janta".Am taiat cauciucul ca il lasasem prea moale sa an aderenta pe niste stanci si am taiat guma..deci de acum incolo la regim de hobby cand ma dau imi pun muss si la concursuri guma noua si tublissul.cam asa vad eu solutia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Dpdv psihologic mousse-ul e imbatabil. N-ai treaba cu muchii stancoase, cuie, tepi, sarme, fier-betoane, etc. Dpdv al aderentei, mousse-ul e cel mai prost. Camera e cea mai buna. Compromisul e tubliss-ul. Esti mai linistit decat cu camera si ai aderenta mai buna decat cu mousse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate