robychopper Postat Iunie 12, 2005 Autor Share Postat Iunie 12, 2005 bine ai revenit Robi. Vezi sa nu devii prea mare ca o sa ai nevoie de motor de 2000 cmc sa te care stai linistit ca nu ma maresc eu atita si FJUL are 130 cai dublu ca harleyul care sigur ma duce si daca am 200 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badrocksana Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Să sperăm că de 200 kg chiar nu te faci, chiar dacă eşti motociclist. Nu de alta dar nu s-ar potrivi cu stilul scheletic al chopperelor şi ar fi chiar dizgraţois . Pup la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 12, 2005 Autor Share Postat Iunie 12, 2005 Să sperăm că de 200 kg chiar nu te faci, chiar dacă eşti motociclist. Nu de alta dar nu s-ar potrivi cu stilul scheletic al chopperelor şi ar fi chiar dizgraţois . Pup la voi. deci esti prima persoana din lumea motociclistilor pe carei cunosc eu, care a folosit expresia asta de SCHELETIC LA CHOPPERE si vad ca o tot repeti....sa stii ca mie personal daca imi spui ca as avea un chopper scheletic nu teas privii cu ochi prea frumosi....... oricum pup la tine roxana ceau si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badrocksana Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Gata, OK. Îmi retrag expresia, ca să nu mai stârnesc cine ştie ce priviri urâte aţintite spre mine, că nu vreau să fie nici un motociclist supărat deloc pe mine. Îmi plac chopperele, dar unele impresia asta mi-o dau şi nu ştiu cum am să mi-o pot schimba. Mulţumit? Pup la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 aici va pun doua poze la casa care lucrez acum.....defapt este UN VECHI HAN SPAĂOL SE RESTAUREAZA PE COMPLET si mam si lipĂŹt repede de un garaj care nu se utilizeaza acolo lahan si voi duce motorul acolo si cind ies de la lucru pot lucra linistit la motor.....am tot acolo curent,garaj mare...urmeaza sa transport motorul acolo din barcelona......cum se va lucr5a la casa mai bine de un an am tot timpul sa lucrez la motorur,dupa orele de lucru, saptamina asta la sfirsit am sa pun poze cu garajul salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 este al dracu de mare hanul la inceput primele zile mam pierdut de vreo doua ori:)) si strigam dupa astea sa va aud de unde drac imi raspunde careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 iarba verde a vecinului unde locuiesc in timpul saptamini cind sunt la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 veche piatra de polizor ce este in curtea casei unde lucrez...pe piatra este inscriptionat anul 1871 are pe partea dreapta o manivela,aveau aia ce da la manivela cind ascuteau ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 in pauza de masa eu si un coleg de lucru armean din ARMENIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 eu cu picamerul dupa ce am terminat de scos tot betonul ce era in beciul casei unde era depozitul cu butoaiele de vin...era un fel de crama de vinuri in subsol. dati clic pe poza si maritio sa vedeti mai bine,scuze pt poza nu era prea multa lumina si blitul nu e asa de puternic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 viatza grea in Spania... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 salut roby, auzi mai, da vecinu ala tine "iarba" asa in vazul lumii pe acoperis? vad ca i-a tras si lumina artificiala, sa nu se usuce clorofila ai grija pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 salut roby, auzi mai, da vecinu ala tine "iarba" asa in vazul lumii pe acoperis? vad ca i-a tras si lumina artificiala, sa nu se usuce clorofila ai grija pe acolo. unde dreacu vezi tu "iarba", mă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Lupule, azi te-ai trezit cu fata la ciorapul de pe cearsaf si esti tare carcotas. Ai trei posturi negativiste rau unul dupa altul. Uite, am marcat pe poza posibilele locuri cu ierburi, spre deliciul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 mersi Zoli.. io am crezut că aresu vede iarbă în beci şi io mă chioram în poze să o văd acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 "nu calcati iarba"...."fumati-o"!!!hehehehe B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 do it well brother ! si la mai bine ! take care of you ! dai tu semne cind apuci las ca gaseshti un icafe prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 salut roby, auzi mai, da vecinu ala tine "iarba" asa in vazul lumii pe acoperis? vad ca i-a tras si lumina artificiala, sa nu se usuce clorofila ai grija pe acolo. prin lege in catalunya poti avea doua plante si nu iti face nimic politia,dar daca ai mai multe risti o amenda usturatoare si confiscarea plantelor---urmind fiind distruse----dar nu prea ii intereseaza pe nici unul legea.....toti cam au citeva plante sus pe terase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 unde dreacu vezi tu "iarba", mă? pai asa in poza se vad vreo 6 plante----care se cunosc sub denumirea internationala a rominilor...iarba.....oricum cred ca stii ca este vorba despre matusa MARIA care .....vine cam o data pe an in vizita pe la sfirsitul lui octombrie,atunci vine si aduce roadele mai bogate intelesumai???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 aha, aha, give it to me, baby... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 lasatzi mah, lupu in pace??? nu are voie omu' sa-shi lase spiritul de observatzie la munca?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate