Rossi_jr Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 GAta, doar vreo 2-3 cu zx-10r! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 In curand motoreta va "suferi" un aerograf Dupa aerograf o sa postez poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) In curand motoreta va "suferi" un aerograf Dupa aerograf o sa postez poze.. sa ne zici si cat a costat opera Editat Martie 31, 2009 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maxzx10r Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Salutare Sunt si eu detinator de un zx10r din 04 Despre problema cu pompa de frina. Se stie ca aproape toate modelele 04-05 cit si 06-07 au probleme cu frina pe fata ISR e una dintre cele mai bune alternative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) Salutare Sunt si eu detinator de un zx10r din 04 Despre problema cu pompa de frina. Se stie ca aproape toate modelele 04-05 cit si 06-07 au probleme cu frina pe fata ISR e una dintre cele mai bune alternative ce este ISR ? Pompe ISR ? tu ti-ai schimbat-o e altfel ? cat te-a costat.. da mai multe detalii Editat Aprilie 2, 2009 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maxzx10r Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ISR ii o pompa cu geometrie variabila La o pompa normala poti sa-ti alegi una de 16 (de obicei pt supermoto,etc )de 19 sau de 21 16/19/21 ii diametru pistonului La ISR poti varia intre 17,5 pina la 21 pret ca.450 euro Dupa cum spuneam ii ceva mai scumpa decit Brembo Eu am avut-o montata dar am avut un accident si s-a dus Bineteles ca o sa mi-o comand din nou daca mai ii pui stahlflex si placute Lucas SRQ ai o frina minunata Sper ca te-am putut ajuta cu informatiile mele Despre Brembo ii ok dar nu ii ceva deosebit (celputin astea normale) ca variant ar mai fi PT , Spiegler sau Beringer ultimele doua sun si ele cam scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 cred ca amicul meu max te sfatuia in caz ca vrei ceva performanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 Dau si eu zvon in tara : CAUT SCARITA DREAPTA FATA , doar scarita.. fara triunghi Poate auziti pe cineva care are zx10r -2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Incercarea moarte n-are, e cineva care nu este multumit de zx10 le din posesie si doreste un schimb cu un zx636 din 2004, culoare gri metal, 28000km si o groaza de modificari pe el dar julita pe o parte? dau si diferenta, daca e cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 ...pardon...nemultumit de zx10 sa-l dea pe zx6...adica...unu' cu oua mici?!?... ...haaai nu te supara...iti da pm...daca e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Da, genul care a crezut ca isi ia motor si s-a trezit cu o racheta nucleara sub fund sau care a realizat ca nu prea are unde s-o foloseasca, dar asta stiu si eu si tot vreau una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 Trist, eu am ajuns la concluzia dupa ce am mers pe mai multe motoare ca zx10 asta chiar e racheta sub fund, vorba lui Johnson.. Si n-as avea motive s-o dau, decat ca sa imi iau ceva mai touring, si cand voi lua ceva si pt touring o voi opri si p-asta.. E prea P I Z D O A S A motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 de prin buc decat cracky ? care, dupa cum trece prin pasaj pe la lujerului, sa speram ca mai traieste pana in toamna anului viitor cand o sper sa`mi iau si eu o rachetuta d`asta:X sa`l fac o liniuta( kiddin` ) parca mai era un zx10 negru cu multe rizoma pe el si tobe boz bros, jante aftermarket etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Foarte putine zx10...sper la anul daca imi ies calculele sa trec si eu la una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 sal, de 2 zile sunt si eu un nou detinator zx10 - 2005 dupa ce am tradat suzuki k4 tot miar, ce sa zic, astept sa imi revin 100% si fizic si psihic dupa ce am facut praf suza intr-un cap de pod , prima impresie placuta e plaja lunga a treptelor de viteza si partea neplacuta...cam zgomotoasa la motor fata de suza, dar in mare sunt multumit, astept sa incep sa trag mai tare de ea sa vad cu adevarat ce poate, acum deabea pot sa stau pe ea la o luna dupa accident. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 21, 2009 Autor Share Postat Iunie 21, 2009 (editat) S-o stapanesti sanatos ! O sa vezi ca e o super motoreta, kawa e mai zgomotoasa, dar daca totusi e prea zgomotoasa ai grija sa nu fie vreo distributie ceva.. Baga o poza cu ea s-o vedem si noi, de unde ai luat-o ? Editat Iunie 21, 2009 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 intra pe ID: uzzirapkid vb mai multe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 intra pe ID: uzzirapkid vb mai multe acolo Hai hai ,nu mai tineti doar pt voi..si pe mine ma batut gandul prin iarna la un zx10...a venit vara si nu m-au tinut OO-le...cum bine a zis icecube ,prea pizdoase motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 Coming soon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 Here i`m.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Here i`m.. ai vopsit-o ba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 Da BA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) Here i`m.. Mai bine il faceai vrede! Asta e parerea mea, nu prea merge alb la Kawa! Ma rog....gusturile nu se discuta! Editat Iulie 8, 2009 de pony18554 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Salut! Stie careva daca se potriveste amortizorul de ghidon dupa modelul din 2006 pe modelul din 2005? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracula#25 Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 salutare fratilor sunt din mures si detin o vaca verde cum o numim noi ,sunt foarte multumit am 23000 km facuti am luat nou si nu am nici o problema ,si in ultima vreme folosesc numai pe pista KAWA RULES !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate