vlad302 Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 salut! imi spune si mie cineva unde se poate face itp la moto in mures? cam cat costa si cam la ce se uita ? mersi ! asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_isty Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 la orice statie de itp autorizat,iar bani nu stiu... daca nu treci,stiu unde se trece mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 eu stiu ca nu chiar la oricare service autorizat doar la vreo doua inclusin la RAR DAR NU STIU CARE SINT ACELE DOUA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Una e chiar vis a vis de VIA... la vre-o 20 de metrii... io acol' mi-am rezolvat Cred ca e in jur de 50 de lei... parca asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 in curte la TAM parca se mai poate face la moto, dar pret nu stiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 in curte la TAM parca se mai poate face la moto, dar pret nu stiu . In curte la TAM nu se face ITP-ul pt.moto .Am fost de curand pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Pt. identificare numai la RAR, si pt. verificare in cazul in care politia ti-a luat talonul tot numai la RAR. In rest pentru verificare incearca la Siletina in curte, este o statie itp. Am vorbit ieri cu dansii pt ca si eu trebuie sa ma duc zilele astea pe la ei la verificare. De bani nu stiu nimic. Drumuri late si uscate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 In curte la TAM nu se face ITP-ul pt.moto .Am fost de curand pe acolo. acum vreo 2 ani faceau , ca si-a facut un prieten pe vreme aceea la TAM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 nu se poate face la orice statie itp, asta stiu sigur... deci la siletina sa incerc , si vis a vis de VIA... asta unde ar fi? mersi si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu4x4 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 nu se poate face la orice statie itp, asta stiu sigur... deci la siletina sa incerc , si vis a vis de VIA... asta unde ar fi? mersi si asfalt uscat! Dute la siletina ca e bine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Vis a vis de VIA este statia itp... e si un service acolo... trebuie sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 (editat) servisul e automeister dupa MATEROM la vreo 20metri Editat Martie 22, 2008 de GSXRsuzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giani03 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 in curte la siletina fratilor! va astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crawler Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 yep, la siletina se face. 45 lei am platit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balauru Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 la siletina sigur te ia pana in 50 de ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Vad ca topicul a fost deschis mai demult. Informatiile din acest topic mai sant de actualitate? In curte la Siletina se mai face itp-ul la moto? Se poate face pe loc, cu programare? Daca aveti detalii.... va rog. Trebuie sa-mi duc camila la verificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) Vad ca topicul a fost deschis mai demult. Informatiile din acest topic mai sant de actualitate? In curte la Siletina se mai face itp-ul la moto? Se poate face pe loc, cu programare? Daca aveti detalii.... va rog. Trebuie sa-mi duc camila la verificare. Du-te la Siletina ca se face. Eu m-am dus pe la 9 dimineata si cam 40 de minute am scapat. Fara programare. Is de treaba baietii. 45 lei a fost la vara. Eu ma duc astazi la ei cu masina. Daca s-a schimbat ceva te anunt. Editat Ianuarie 23, 2009 de barni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Se poate face pe loc, cu programare? Daca aveti detalii.... va rog. Trebuie sa-mi duc camila la verificare. Poti face ITP fara programare si pe strada Gh. Doja la vechiul service Metalul, vis-a-vis de Metro. E bine sa mergi spre dupa masa sa nu astepti prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candea_cipri Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 salut pe unde se mai face itp-ul in mures ce preturi se mai practica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 in curte la Siletina , parca e vreo 60-70 ron ( nu mai stiu exact) , lucreaza si un motociclist acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 in curte la Siletina , parca e vreo 60-70 ron ( nu mai stiu exact) , lucreaza si un motociclist acolo . e 55 roni, mi-am facut eu acum o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) Sau vis-a-vis de VIA la iesire din oras spre CJ, pe partea dreapta nu stiu cum se numeste serviceul dar are o semnalistica verde, mi-am facut anul trecut la 50 ron Editat Martie 30, 2010 de emypavel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) Sau vis-a-vis de VIA la iesire din oras spre CJ, pe partea dreapta nu stiu cum se numeste serviceul dar are o semnalistica verde, mi-am facut anul trecut la 50 ron programari puteti face si la mine , 65 Ron Verificare technica un pic mai jos de VIA cum zicea EMy -Firma este AUTOMEISTER . Mesaj completat programari puteti face si la mine telefon 0740204337 pret : 65 Ron Verificare technica un pic mai jos de VIA cum zicea EMy -Firma este AUTOMEISTER . Mesaj completat programari puteti face si la mine , 65 Ron Verificare technica un pic mai jos de VIA cum zicea EMy -Firma este AUTOMEISTER . Mesaj completat Editat Martie 30, 2010 de GSXRsuzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellallallt Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare,, ash dori si eu sa stiu cam ce cerinte sunt la itp asha in mare , spre exemplu ash trece cu lipsa carene far schimbat shi contact schimbat (adik nu sunt pt motocicleta care o am), shi pe la care itp se trece mai unshor? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate