Kowalski Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Salutare,, ash dori si eu sa stiu cam ce cerinte sunt la itp asha in mare , spre exemplu ash trece cu lipsa carene far schimbat shi contact schimbat (adik nu sunt pt motocicleta care o am), shi pe la care itp se trece mai unshor? multumesc anticipat e furata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cellallallt Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 (edited) nuuuu asha am achizitionato si vreau sa o transcriu dar tre sa-i fac verificarea si rar-ul dar din cate am inteles la rar se uita doar la serii Edited April 7, 2010 by cellallallt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DLA Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 nuuuu asha am achizitionato si vreau sa o transcriu dar tre sa-i fac verificarea si rar-ul dar din cate am inteles la rar se uita doar la serii mergi in curte la Siletina pe Bega, se rezolva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cellallallt Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 mergi in curte la Siletina pe Bega, se rezolva multumesc otto.tun am sa incerc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madgogums Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Stie cineva care vor mai fi statiile ITP care vor mai face verificari moto avand in vedere ca de la 1 iunie se aude ca trebuie sa fie dotate cu stand special pentru moto??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crysty_90 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Stie cineva care vor mai fi statiile ITP care vor mai face verificari moto avand in vedere ca de la 1 iunie se aude ca trebuie sa fie dotate cu stand special pentru moto??? pana la urma 1 iunie sau 1 mai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madgogums Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 pana la urma 1 iunie sau 1 mai? Daca e pana la 1 Mai am belit P*la... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunJoe Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 sal... Vad ca nu s-a mai scris recent despre ITP moto....La mine expira pe 13.06. M-am interesat, deocamdata intr-adevar (se pare) numai unul are stand pt moto. - S.C. FOMCO 2006 S.R.L. (parca) - programari - PALI - 0740264414. - Intre Baumax si RAR e o straduta. (?) sapt asta zilnic 8.00-17.00, De sapt viitoare zilnic 8.00-20.00 (daca am inteles bine) -Taxa 60 lei. - Va spun mai multe dupa verificare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madgogums Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 sal...Vad ca nu s-a mai scris recent despre ITP moto....La mine expira pe 13.06. M-am interesat, deocamdata intr-adevar (se pare) numai unul are stand pt moto. - S.C. FOMCO 2006 S.R.L. (parca) - programari - PALI - 0740264414. - Intre Baumax si RAR e o straduta. (?) sapt asta zilnic 8.00-17.00, De sapt viitoare zilnic 8.00-20.00 (daca am inteles bine) -Taxa 60 lei. - Va spun mai multe dupa verificare. Noutati in problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunJoe Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 da.......am uitat... - ei bine, am fost, vb prin tel., ziua, ora, tot.....am sosit cu 15 min mai repede, chiar iesea moto dinaintea mea, intrat eu. - stand pt frana - fata - spate. Se cam uita baiatul la toate (din fericire nu au fost probleme cu nimic), dar se uita la toate. (frana fata/spate, serii sasiu/moto, anvelope moto/talon, lumini - tot ce misca, scurgeri telescoape/moto/carburator peste tot, scutura tot (prindere) telescoape/scarite/crash bar/faruri/carene/aparatori). - baiatul e de treaba. - Stie ca va mai avea (deocamdata) RAR ul. Taxa 60 lei. eu pe 2 ani sunt aranjat. Asfalt uscat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulyto Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Cine imi poate imprumuta o roata cu cauciuc de 150/60/17 pt un aprilia rs 125 1997 cateva ore pana trec itp`ul:) eu am cauciuc de 160 si nu vor sa ma treaca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Salut Si-a facut cineva recent ITP-ul? M-ar interesa unde e exact statia aia care mai face ITP pentru motociclete. Sau daca au aparut mai multe... care ar fi alea? Cam care sunt problemele pentru care nu te trece? Mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulyto Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Se face langa RAR in spate la baumax este intrare cateva probleme care le-am intampinat eu.. -siguranta la lant pusa invers -cauciuc mai lat decat in talon -nu palpaia o semnalizare Am vazut ca is atenti al urmatorele:-sa nu joace carenele -numaru sa fie pus ok sa nu se rabateze sau alte variante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Se face langa RAR in spate la baumax este intrare cateva probleme care le-am intampinat eu.. -siguranta la lant pusa invers -cauciuc mai lat decat in talon -nu palpaia o semnalizare Am vazut ca is atenti al urmatorele:-sa nu joace carenele -numaru sa fie pus ok sa nu se rabateze sau alte variante. Multumesc. Pentru cine mai e interesat... ITP se poate face si la RAR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bachus_21 Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 probleme care le-am intampinat -cauciuc mai lat decat in talon Si ti-a dat-o?Si eu am mai lat pe spate, dar la verificarea anterioara i-am aratat ca e trecuta dimensiunea in cartea tehnica si nu a mai comentat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulyto Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 (edited)  Nu mi-a dat a trebuit sa vin acasa sa pun o alta roata cu cauciu cde 150 cat era trecut in talon. Edited August 3, 2010 by Raulyto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_18_sgh Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Salutare, eu azi am fost de mi-am facut ITP-ul la RAR pentru ca a trebuit sa fac si autentificarea. S-au uitat la cauciucuri, far, semnalizare si frana dupa care au pus-o pe un stand ca sa ii testeze franele fata si spate. Asta a fost tot ITP-ul. Pretul nu pot sa vi-l zic pentru ca am platit la un loc cu autentificarea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufa_1974 Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 (edited) Salutare,eu azi am fost de mi-am facut ITP-ul la RAR pentru ca a trebuit sa fac si autentificarea. S-au uitat la cauciucuri, far, semnalizare si frana dupa care au pus-o pe un stand ca sa ii testeze franele fata si spate. Asta a fost tot ITP-ul. Pretul nu pot sa vi-l zic pentru ca am platit la un loc cu autentificarea. scazi din total 100 lei= itp-ul ca autentificarea e 100 Edited August 4, 2010 by bufa_1974 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_18_sgh Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 scazi din total 100 lei= itp-ul ca autentificarea e 100 Daca autentificarea ii 100 atunci ITP-ul a fost 59 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solloo Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 sal numai cei de langa RAR mai fac ITP nu mai are nimeni stand de frana bafta Mesaj completat daca stiti cumva vreo schema de distributie ptr.YAMAHA XT 500 trimitetimi si mie va rog va salut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogo Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 sal numai cei de langa RAR mai fac ITP nu mai are nimeni stand de frana baftaMesaj completat daca stiti cumva vreo schema de distributie ptr.YAMAHA XT 500 trimitetimi si mie va rog va salut http://www.manualedereparatie.info/en/categorii/yamaha.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenegyerek Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Salutare' Am si eu o intrebare: trec ITPul cu toba sport? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emypavel Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Salutare' Am si eu o intrebare: trec ITPul cu toba sport? Am facut si eu ITP-ul anul trecut cu tobe care suna foarte tare (nu mai tare ca ale lui GABI ) si nu s-au legat absolut deloc de ele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenegyerek Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Am facut si eu ITP-ul anul trecut cu tobe care suna foarte tare (nu mai tare ca ale lui GABI ) si nu s-au legat absolut deloc de ele. Multam fain! Chiar suna bine Laserurile...te-am vazut/auzit de cateva ori prin MS...(pe ale lui Gabi nu le-am auzit inca... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hosszu Toll Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 (edited) Aloha! A mai facut careva ITP-ul asa mai recent? Se mai leaga de dimensiunea cauciucurilor?In Aprilie trebuie sa ma duc si eu,vreau sa ma informez, sa iau un calcul un set de cauciucuri noi, sau se pote rezolva cumva. Mersi! RideSafe! Edited February 23, 2011 by Hosszu Toll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts