indispus Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Salut! Am 1.52, 52 Kg si peste 20 de ani. As vrea sa-mi iau un scooter usor si de inaltime cat mai mica. Ce imi recomandati? Eventual posesorii de asa ceva sa-si dea cu parerea . Nu de jucarie sau in miniatura . P.S.: Postez pentru un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 pai creca alea in genul lui Gopop Runner (Baotian BT50-QT9) care se gasesc sub diverse denumiri la diverse firme ar fi cele mai mici dupa parerea mea...si Peugeot Vclic este tot din asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Salut! Am 1.52, 52 Kg si peste 20 de ani. As vrea sa-mi iau un scooter usor si de inaltime cat mai mica. Ce imi recomandati? Eventual posesorii de asa ceva sa-si dea cu parerea . Nu de jucarie sau in miniatura . P.S.: Postez pentru un prieten. Am io un piaggio zip de vanzare, se incadreaza perfect descrierei tale. 500 euro negociabil, acte tot in regula la el. PM daca esti interesat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Peugeot Ludix 2, e chiar micut. Inaltimea seii 760 mm Greutate 66 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super B Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Daca vrei nou : Peugeot Ludix One Biplace la 5690 lei si are doar 66 kg greutate proprie http://www.niba-scutere.ro/scuter/38-Ludix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 am un typhoon daca te intereseaza....are kit de 80 si yo zic ca ar fii bun pt prietenul tau.550 euro.daca te intereseaza da`mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 nu-ti lua 4t ...eu iti recomand MBK Booster,Piaggio Zip,Malaguti F10 si cam atat bafta la cumparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 nu-ti lua 4t ...eu iti recomand MBK Booster,Piaggio Zip,Malaguti F10 si cam atat bafta la cumparare astea sunt cele mai mici Mie unu F10 mi se pare cel mai mic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Malaguti F10 sau F12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 daca vrea neaparat mic, f10 da rar mai gasesti unu bunicel uite eu am 1.60m cu 50kg si merg pe agility care are 97kg si peste 800mm in sea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 astea sunt cele mai mici Mie unu F10 mi se pare cel mai mic ... Ce ii mic , bun , fiabil , italian , si un design mai vechiutz ???? Malaguti f10 , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 daca vrea neaparat mic, f10 da rar mai gasesti unu bunicel Parca il vindea Snake pe al lui ( daca gresesc imi cer scuze ) El are f10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Piaggio Zip ar fi o alegere perfecta. E mic, usor, e fun, fiabil, 4 timpi... ce iti mai trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nibaserv Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Cele chinezesti au 740 mm parca inaltimea seii (mai scade sub greutate, evident). Masoara si tu cracul pantalonilor pe interiorul picirului si vezi cat e. Eu la 1,84 m nu incap prea bine pe el, pentru tine s-ar putea sa fie bun. Are 84 de kilograme, nu cred sa gasesti altul mai usor. Bai,ma lesi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Suzuki Let's 1 sau 2...dar nu prea gasesti.. Mai sunt Malaguti F10 si Piaggio zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Eu cand mi-am luat DNAul.. aveam 1.55-1.60 si vreau sa zic ca stateam bine pe el.. il tineam bine.. Nu stiu daca te-ar incomoda chiar asa de tare sa ai un scuter mai maricel.. un aprilia sr , aerox etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Eu cand mi-am luat DNAul.. aveam 1.55-1.60 si vreau sa zic ca stateam bine pe el.. il tineam bine.. Nu stiu daca te-ar incomoda chiar asa de tare sa ai un scuter mai maricel.. un aprilia sr , aerox etc. si eu am tot cam 1.60 si am Aeroxul inaltat de poponeata :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 eu zic mai bine sa incerci mai multe scutere si sa-l alegi pe ala p care te simti mai confortabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 honda dio , yamaha jog .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 honda shadow e perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 i`ati ma honda zoomer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Parca il vindea Snake pe al lui ( daca gresesc imi cer scuze ) El are f10 Malaguti F10 ii chiar mic Si daca vrea cineva sa il cumpere a meu, il vand... inca nu l-am pus la anunturi, ca merge prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Salut! Am 1.52, 52 Kg si peste 20 de ani. As vrea sa-mi iau un scooter usor si de inaltime cat mai mica. Ce imi recomandati? Eventual posesorii de asa ceva sa-si dea cu parerea . Nu de jucarie sau in miniatura . P.S.: Postez pentru un prieten. am un MBK Booster la 600de euro,sau Malaguti F10la 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandu Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Uite aicea niste anunturi de pe bikeshop......Malaguti F10 http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Poate iti vor fii de folos...... Bafta la cumparare Asfalt uscat si salutari cu faru Editat Iunie 20, 2008 de Alexandu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate