Sari la conținut

Inca Unu Din Fericire Nu F Grav


mihai_2b3
 Share

Postări Recomandate

22.03.2008 orele 17:20 - str. radu beller, dar mi-e destul de greu sa scriu acuma...ca mi-am belit incheietura mainii stangi si ceva de la pumnu stang,umarul stang, genunchiul drept....cand n-o sa ma mai doara asa rau o sa dau mai multe detalii

 

--- Mesaj completat în 23 Mar 2008 12:45 -------------
pe la spital "m-am gasit" cu un tip cu un gsxr1000 ....ceva probleme pe la glezne dar moto cica nu mai era mare lucru de el

stiie cineva ceva ?

Editat de mihai_2b3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare....eu sunt tipul cu GSXR-ul de 1000....si tocmai am iesit din spital. Am avut senzatia dupa accident ca nu am nimic dar la insistenta unui taximetrist, caruia ii multumesc f mult, am ajuns la spital mai repede decat se poate, a stat omu cu mine si m-a carat in spate pana am intarat la consult.

In privinta accidentului vina imi apartine in totalitate si sincer va spun ca nu m-am putut abtine. Lucrasem f mult ultimile 2 sapt si nu iesisem de 2 weekend-uri cu moto. Sambata am iesit cu un prieten mai apropiat cu care ies de obicei, are o Honda CBR 600 F si dupa o plimbare obositoare prin Bucuresti ne-am oprit in Herastrau la un suc nu pt mult timp si am hotarat sa mergem spre aeroport si intoarcem la pod. Sincer va spun ca mi-am facut de cap tot drumul....ma manca rau. La intoarcere era super aglomerat pe la Baneasa, cand am ajuns in fata am prins rosu, era politie si nu am mers tare pana la urmatorul semafor de unde pot sa spun ca am plcat ghiulea...eram pe banda 3 de langa axul drumului...nu stiu la ce ma gandeam ca am uitat complet de fantana.

De obicei daca nu am vizibilitate pe o distant f mare nu prea ii dau gaz...dar acum ce sa mai zic...am trecut pe sub pod si mi-a aparut fantana, am aruncat un ochi in kilometraj si aveam oricum peste 200...m-am aplecat cat am putut am franat fata si spate am agatat coltul din dreapta; mai era inca jumatate de metru si treceam. In urma impactului eu am zburat de pe ea, m-am invartit de 2 ori in aer (presupun ca in picioare am aterizat) si am cazut pe spate, pe ruxac, pe are am mers taras cativa metri buni.

Cu ce m-am ales eu din incidentul asta....cu piciorul drept luxat si stangul e in ghips, am avut fractura de peroneu si 2 ligamente rupte care s-au operat si acum e ok...Problema cea mai mare e ca trebuie sa stau in pat 3 luni si vine vara :ok:

In concluzie ma consider norocos ca am scapat doar cu atat si sunt convins ca o sa ma mai tempereze, avand in vedere ca e prima mea cazatura cu motorul.

 

Insanatosire grabnica "Mihai 2b3" mi-a facut placere sa ne cunoastem....pacat ca in astfel de circumstante (amandoi accidentati la spital)

 

Va salut cu respect .... si va urez sa nu aveti parte nici de cel mai mic incident!

Editat de GhostRider83
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ok: Bine ca mai poti scrie (in viata) .. Data viitoare o sa stai mai pe curu tau, presupun...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

hahaha. am patit si eu la fel acum vreun an, vroiam sa vad cat pot sa prind pe magheru fara sa ma uit in fatza (uitandu-ma doar in bord) dar la un moment dat, pe la 172, nu am mai rezistat si m-am uitat in fata si bine am facut... probabil ca daca asteptam pana la 175 nu mai apucam sa scriu :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...