Mr.Wattmaster Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Din ce se vede, cred ca n-ati avut destul alcool Insa daca aveati destul, atunci mai ajungeati maine inapoi in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Din ce se vede, cred ca n-ati avut destul alcool Insa daca aveati destul, atunci mai ajungeati maine inapoi in Bucuresti pai balteanu a baut atat de mult incat duminica la plecare nu a mai fost in stare sa mearga cu motoru lui , a mers in masina si i-am adus eu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Ma nu de la bautura cred ca i se trage lui, ci de la atata cantat/racnit. Atentie ca-n curand vin pozele facute de Laurentiu, mai sunt si acolo cateva cadre fenomenale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 vezi-ti dreaqu` de cadrele tale ca nici tu nu ai fost mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 fffffoooooooooooooooooooarteeeeeeeeeeeeeeeeeee tare ..asa pe scurt , next, next, next Bai nu sunteti sanatosi la cap. Data viitoare anuntati-ma si pe mine ca sa mor de nu viu din Cluj. Cotizez si cu clujence daca trebe' Da' vaz ca le aveti voi pe ale voastre, har Domnului... Iar poza asta o pun pe desktop, macar o saptamana. Ca sa-mi intre bine in cap ce se poate intampla la betie Felicitari...zicea cineva ca bucurestenii nu se stie distra...pa dracu' noro & radu ..voi cum va invitati ma la masa : ceva de genu : Noro..imbuci ceva ? sau la mare cum va invitati in apa , de genu : Radu... ne dam la fund ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 nu recunosc nimik .....dar absolut nimik..... de fapt pana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Motofumule taci, ca am niste poze cu tine de si-acum ma indoi de ras, fi-ti-ar peruca sa-ti fie Uitati ma ca a inviat Raducu. Radule, mai ai voce tati sau comunici prin semne? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 propun sa faceti o selectie si sa puneti niste poze si pe forum sa vada si diversi cetateni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 De asta am sa ma ocup si eu diseara cand ajung acasa, azi dimineata abia am copiat cei doi giga de poze, in laptop. Stai linistit, voi face o selectie demna de "Hall of Fame"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 bey nu am fost mort niciodata.....oricum va multzumesc tuturor pt. participare si va astept la alte evenimente.....sper sa mai organizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxcom5555 Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Sarumana lu' EMANUEL k ne-a primit si k ne-a suportat EXACT ASA CUM SUNTEM NOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 acusik picat si eu inapoi la locul faptei, sincer ma bucur k v-ati simtit bine si va asigur k usa casei mele va este intotdeauna deschisa atata timp cat pagubele se ridica doar la una bucata scaun rupt, juma de fotoliu obosit dislocat, niscaiva pahare, cesti si ce-o mai fi <k inca nu stiu> sparte, una bucata fata de plapuma lipsa(poate-o fi pe sub un pat cine stie, presupun k a fost infestata si s-a preferat substituirea ei) no offence, repet VA ASTEPT CU DRAG, chiar daca figura mea exprima altceva m-am bucurat alaturi de voi, starea mea naturala este morocanoasa dar poate ma acceptati asa cum sunt, ar mai fi multe de spus dar toate la timpul lor, eu vin joi in bucuresti si probabil k ne betivim in iron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Eu cred ca gargaritele au shutit fata aia de plapuma. Si tot gargaritele s-au betivanit si au rupt scaunul. Si tot gargaritele au dizlocat si fotoliul. Si cred ca tot gargaritele au belit si paharele. Da gargaritele afara si nu vei mai avea probleme Sarumana pentru tot, Ema, a fost super si sper sa repetam experienta cat de curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Eu cred ca gargaritele au shutit fata aia de plapuma. Si tot gargaritele s-au betivanit si au rupt scaunul. Si tot gargaritele au dizlocat si fotoliul. Si cred ca tot gargaritele au belit si paharele. Da gargaritele afara si nu vei mai avea probleme Sarumana pentru tot, Ema, a fost super si sper sa repetam experienta cat de curand! :bow: inainte sa veniti voi am dat cu regent(pt.gandacii de colorado), nimic, am luat o solutie si mai tare acum, sorry pt zburatoarele nepoftite in numar asa mare dar cred k au contribuit cu succes la diminuarea luminii care v-ar fi trezit mai devreme crezi k io nu stiu k tre s-o rezolv paaaaaaaaaaaaana mea, poate vine cineva cu vreo solutie salvatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 inainte sa veniti voi am dat cu regent(pt.gandacii de colorado), nimic, am luat o solutie si mai tare acum, sorry pt zburatoarele nepoftite in numar asa mare dar cred k au contribuit cu succes la diminuarea luminii care v-ar fi trezit mai devreme crezi k io nu stiu k tre s-o rezolv paaaaaaaaaaaaana mea, poate vine cineva cu vreo solutie salvatoare Cativa litri de kerosen si un chibrit aprins?? Ema, nota zece!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Din cate stiu kerosenul arde mai greu ca benzina, doar temperatura atinsa la ardere este mai mare (nu-mi sariti in cap, zic si eu ce stiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Din cate stiu kerosenul arde mai greu ca benzina, doar temperatura atinsa la ardere este mai mare (nu-mi sariti in cap, zic si eu ce stiu) De asta l-am si recomandat, plus ca (zic si eu ce stiu ) kerosenul nu-l stingi cu pipilica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Emanuel, eu am vrut sa te ajut dar n-au vrut sa vina cu mine.... am luat vre-o doua - trei la Bucuresti, printre haine..... Mai invita lume pe-acolo, poate se mai gasesc binevoitori sa plece cu ele acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Pai nu stiu breh, pe mine nu m-au deranjat, gargarizdele sunt, cred, printre cele mai dragalase insecte. si vorba ta, au diminuat din lumina de dimineata si au contribuit la facerea unor fotografii macro de mare angajament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 si uite-asa greghelitele de VD au devenit vedete ....sa vedeti cand incepe invazia de ursi , atunci o sa fie nevoie de tobe adevarate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 Ar fi tare sa se faca niste macro la ursi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 niste poze nu mai puneti si voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Ar fi tare sa se faca niste macro la ursi Care ai o pusca cu tranchilizant sa linistim un urs ? Ar merge un macro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 (editat) exterminat buburuzele inlocuit fotoliile-ntre ele(deci utilizabile) spalat lenjeriile usa larg deschisa....pt. urmatorul/oarele show/uri Editat Martie 27, 2008 de emanuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Pregateste un vin bun, Ema, suntem doi care o sa vrem sa ne amortim bine la urmatoarea iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate