Alex The Ripper Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Rippere, te-am facut. Ui ce mi-am luat, accesoriu de nelipsit din garderoba oricarui baicar care se respecta Daca n-ai gel cu kevlar tot degeaba. Daca e vorba despre deget clar nu l-ai ridicat pe ala care trebuie Daca erai mai atent si nu te chinuiai sa faci o gluma, observai ca sunt 2 degete ridicate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Mephisto and Mentosan....ce-ati stabilit de Atena? Cum ramane? :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Iti spun eu. Stai fara nici o nadejde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Mephisto and Mentosan....ce-ati stabilit de Atena? Cum ramane? :X Ramane cum am stabilit....in jurul datei de 1Mai ( cel tarziu 30.04 si preferabil din 29.04 ) vom da adunarea si plecam. De intors ar fi de preferat in 03.05.2010 adica luni, pentru a evita balamucul de duminica sau chiar marti pentru cine poate prelungi plimbarea. Mai sunt de pus la punct cateva detalii legate de traseu si o lista cu participanti........detalii de discutat pana la data respectiva. Pana atunci : Open Ride !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Iti spun eu. Stai fara nici o nadejde. ms, rippere, imi pun baza in tine...bwahahah ok, mephi, ramane cum ati stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 poate merg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 in legatura cu Grecia, eu zic ca ar prinde bine un thread dedicat, ca poate se mai anunta lume din afara zonei Una peste alta, ce-mi place cum e afara.. imi vine sa cant Jingle Bells Rock de cand am ajuns la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 bre, si mie imi place cum e afara... macar acu' cand arunca vecinii tigari pe husa mea nu se mai topeste, ca se stinge tigarea in zapada. ehh.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 poate merg si eu ia-o inainte ca te ajung eu din urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 ia-o inainte ca te ajung eu din urma... Poate vin si eu. Ca tot am mai fost si mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Poate vin si eu. Ca tot am mai fost si mi-a placut. Saluty, nu prea are cum sa nu-ti placa. Ai fost tot cu moto sau cu alte mijloace de transport? Pana atunci te asteptam sa povestim...........luni la 20:00 Apropos: la cum evolueaza vremea asta am impresia ca o sa sarbatorim 1 Mai ca un fel de 1 Decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 (editat) Nu-i problema cu 1 dec, mephisto...si-asa unii dintre noi "n-au chef" sa scoata mobrele...bwahahah...acu va tachinez...dar si cand v-o veni randul... app...mi-am facut un tunning la picior si vin pe capul vostru luni... Editat Martie 11, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 hai baieti fiti optimisti ca altfel o sa ninga toata vara poate ne plimbam duminica .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 din partea mea sa ninga pana zic eu piua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 mai taci ma coabe ca duminica ne dam cu bicicletele sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 va dati cu skiurile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 pun pariu ca duminica ne dam daca nu luni in alter ego praf ma fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 mama ce optimisti sunteti... intre timp, daca e sa ne dam, io trebe sa fac rost de o lopata, sa lopatez toata zapada pe care mi-au ingramadit-o dragutii de vecini pe (langa) mobra..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) in@, eu sunt cel mai optimist...sunt sigur ca o tine tot asa pana cand revin si eu... ps: ce draq vecini ai...iti dau zapada pe mobra, arunca tigari pe ea...tre sa intram putin in ei, nu crezi? Editat Martie 12, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 ioooooi, da! intram! intrati da' intrati voi primii, da??? muahahaha!!! si termina cu optimismul asta al tau ca ma ia durerea de cap!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 in@, eu intru primul...dau din carje si ii rezolv, nu e pb...cat despre optimist....asta-s eu ... glumesc...uite, ca sa vedeti cat tin la voi...va urez sa va dati cu mobrele duminica..............prin casa =)) kidding again, stop "injurating" me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 auzi? din care carje dai???? din alea de te-au dus acas' data trecuta????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) burebista, relaxeaza-te si vei da cel mai bun lapte... Spre dezamagirea ta, vremea se mai indreapta putin. Cat despre zapada inei eu zic sa stea linistita. E plina comunintatea asta de motociclisti saritori. Editat Martie 12, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 auzi? din care carje dai???? din alea de te-au dus acas' data trecuta????? cele mai bune carje...pe ele le bag la inaintare...ar trebui sa ma cinsteasca...doar i-am carat pe amandoi data trecuta bwahaha.... rippere, lasa horoscopul, ca iar minte...a zis busu ca zapada tine pana zic eu piua....iar daca ma superi incep cu glume d-alea gen piua...raspiua... punct. app...facem o leapsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Accuweather il bate pe busu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate