pantera2006 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 vedeti ca mi-am facut firma de aza tai chitanta lichida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 (editat) pantera, lumineaza-na...iti aducem mobrele sa le "faci toaleta" si tu in loc de chitanta ne dai niste bere??? pai in cazul asta o sa vin sa schimb uleiul zilnic PS: Mef, Mentosan e ok. Era ocupat cu cautarea cainelui si nu a putut fi contactat. Va rog sa nu il mai deranjati Editat Martie 31, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 COMUNICA OFICIAL DE PRESA!M3ntosan este in regula!Mai are un adapost pt catei de verificat si se poate declara invins de puricosul ala alunecos!Va urez un paste fericit cu asfalt uscat daca aveti chef de plimbari.Eu voi parasi localitaea vineri.Ma duc directamente la BOTOSANI!Va multumesc tuturor celor ce si-au facut griji p mine,mamei ca m-a facut destept,frumos si devreme acasa,tatalui pt ca m-a tinut de mana cand am facut primi pasi in viata, dar in primu rand vecinului care mi-a fura masinutele cand eram mic si mi-a indrepat in acest fel pasii spre motoare din frageda pruncie.Va pup. Mesaj completat PS. Grasu nu e ok.Are o doaga si un menisc bulite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 baaaaaaaaa....doaga nu e bulita...dar lipseste cu desavarsire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 @Pantera, sau cineva care stie locatia exacta a garajului... o adresa, o harta ceva? Am un coleg care a scapat mobra de pe loc si nu-i mai intra decat in 2 viteze. E vorba de o Yama XT, trebuie sa se uite cineva la schimbatorul ala pana vine Pastele Nici un nr. de telefon n-ar strica numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 detalii 0747039758 iote aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 @Pantera, sau cineva care stie locatia exacta a garajului... o adresa, o harta ceva? Am un coleg care a scapat mobra de pe loc si nu-i mai intra decat in 2 viteze. E vorba de o Yama XT, trebuie sa se uite cineva la schimbatorul ala pana vine Pastele Nici un nr. de telefon n-ar strica numa bine Salut, acum ceva vreme ai spus ca vii la PHD, apoi ai spus ca vii la garaj.........nu mai inteleg nimic. In alta ordine de ideei : suntem zilnic la garaj si mai in urma cateva pagini o sa gasesti toate datele noastre de contact. Sezonul abia a inceput ..........Ride Safe!! P.S. - in cazul in care nu ne gasesti la garaj poti sa-i lasi o vorba lui Max ( paznicul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 ceva planuri pentru weekend pentru cine ramane in bucuresti? punem si noi la cale o plimbarica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 baieti tin sa va anunt ca azi la ora 13 plec din bucuresti va salut pe toti si un paste fericit ne vedem luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Un Paste fericit si cat mai odihnitor(eu duc lipsa, de asta va urez de odihna).parasesc localitatea cu machina asa ca celor ce au ganduri de plimbari le urez asfalt uscat si cer senin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Baieti (Pantera , Mentosan) ce sa zic va urez Paste Fericit si sa ne vedem cu bine luni . Eu raman prin bucuresti deci aviz amatorilor de iesiri in weekend-ul care tocmai incepe daca au idei sa posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Si eu va doresc tuturor PASTE FERICIT !!! Mah da ce ati mai disparut cu totii in toate directiile............cine iese maine la o plimbare dupa 12:00 sa ma sune si pe mine. @ -31- MPJ.......noi ne vedem sigur sa stabilim pentru luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Paste fericit tutulor! luni, plimbarica, ha? luni pot/vreau si eu. ve pup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 (editat) Merry Christmas, bikerilor....salutari din Varsovia :*:* ps: ce face un cal pe o plantatie de marijuana? PASTE FERICIT....bwahahaha Editat Aprilie 3, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Hristos a Inviat! Am inceput sezonul de o saptamna si ceva dar nu am prea avut timp sa vin la intalniri. INSA propun ca sa mergem maine spre Vidraru, e cineva de acord? Nu ma gandesc la o iesire in viteza, ci la ceva de placere, mai incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Hristos a Inviat! Am inceput sezonul de o saptamna si ceva dar nu am prea avut timp sa vin la intalniri. INSA propun ca sa mergem maine spre Vidraru, e cineva de acord? Nu ma gandesc la o iesire in viteza, ci la ceva de placere, mai incet. Adevarat a Inviat !! Si adevarat este ca si sezonul a inceput de ceva vreme. Mihai, suntem cativa dorititori de plimbarica pentru maine ( eu, 31-MPJ+ 2 prieteni, in@) si ma bucur de initiativa ta. Ne auzim dimineata pe la 8:00 - 8:30 sa ne mobilizam. Valabil si pentru restul doritorilor si ca punct de intalnire ramane vestitul PHD. Paste Fericit !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Vin si eu ! Este vb de PHD de aici, adica de la piata vitan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Am venit pe la 8.35 - 8.40 deoarece m-am trezit abia la 8 si nu mai era nimeni!!! Unde v-ati dus? Mai ramane valabil diseara la 8 in parcare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 pai in principiu este valabil, noi vrem la plimbare... dar vad ca nu s-a trezit lumea inca. adi?????????? mai pandim pe la 10:30, poate se mai misca cineva. uite un tel: 0746363742 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 pai in principiu este valabil, noi vrem la plimbare... dar vad ca nu s-a trezit lumea inca.adi?????????? mai pandim pe la 10:30, poate se mai misca cineva. uite un tel: 0746363742 salut!... ati luat o hotarare? cum? unde? la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 pai in principiu este valabil, noi vrem la plimbare... dar vad ca nu s-a trezit lumea inca.adi?????????? mai pandim pe la 10:30, poate se mai misca cineva. uite un tel: 0746363742 salut!... ati luat o hotarare? cum? unde? la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Gata si ziua de azi......... Ca suntem 4, stai ca mai vin 2, hai sa mai asteptam pe unul si altul........... Pana la urma am strans randurile si am plecat 10 de la Petrom Pantelimon. La bifurcatia de Giurgiu - Oltenita s-au mai alaturat inca 4 si am defilat pana in port la Giurgiu. Ca de obicei singurul restaurant era plin si nu aveam sanse sa mancam ceva acolo, am revenit la locatia veche pentru masa de pranz. Apoi spre Bucuresti mai in coloana mai rasfirat dar am ajuns cu bine dupa o plimbarica frumoasa si fara peripetii Multumesc tuturor pentru participare si ne vedem duminica viitoare. Iata si cateva poze de la mine : http://picasaweb.google.com/dangabriel666/...676053703975442 Ride Safe !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 fost, plimbat, ne-am adunat vreo 14 motoare, daca am numarat eu bine. multumim cu plecaciuni titanului ptr prezenta , si celor care au sunat direct >< mie mi-a placut maaaaaxim asa: baletul pe curbe pana in oltenita, unde de la primul pan' la ultimul motor semnalizau gropi cand pe stanga, cand pe dreapta.... lacu' lebedelor era minciuna pe langa noi =)) viteza de croaziera (nu stiu pe cati i-o fi scos din sarite...) si iar maxim mi s-a parut ca in giurgiu nu e de mancare.... ah! pt cei interesati.. o sa pun si poze.... dureaza intre una si trei zile la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 multumim cu plecaciuni titanului ptr prezenta , si celor care au sunat direct ><mie mi-a placut maaaaaxim asa: ah! pt cei interesati.. o sa pun si poze.... dureaza intre una si trei zile la mine Cu MAXIMA placere si data aviatoare ! Plimbarica mai lejereanu asa da a mers ! Si da asteptam restu de pozne ca d-voastra d-soara ziceati ca se facura destule poze ! Sa videm ca toar'su Mephysto nu puse decat 9 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate