hardKnot Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 poi cine se da cu motoreta din vitan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 (editat) @hardKnot - poi ce-i aia Vitan? Editat Martie 12, 2015 de alex.burlacu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 http://prntscr.com/6fdw0k http://prntscr.com/6fdwfc Nu stiu sa pun pozele direct pe forum, asa ca am atasat 2 link-uri. Poate ne vedem zilele astea la o tura, poate scap si eu de tusea asta care imi mananca zilele si mai ales noptile, de vreo 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Salutare Cati vecini pe aici ) Nu stiu sa pun pozele direct pe forum Langa butonul "Post" gasesti "More Reply Options" dai click pe el si atach photos Vine cineva pe 21 la mars? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Aaaa deci ati inviat las asa daca nu mai sunt in cartier gata ai lasat gazuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_00711 Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 (editat) Salutare Cati vecini pe aici ) Vine cineva pe 21 la mars? Salut! Eu vin la mars. Poate ne adunam mai multi sa facem "gashka" mare.... P.S. Am schimbat "hainutele" mobrei. Editat Martie 15, 2015 de cobra_00711 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Mersi SKR, greu cu forumul asta. ) Eu o sa incerc sa fiu prezent pe 21. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Buna seara ! Va astept la "sedinta de luni" !!!! Ciao !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Salutare la toti vecinii. Stiti cumva, ceva despre kit-urile de lang X-Gear? Am vazut ca se gasesc la preturi mai mici decat restul producatorilor si as vrea sa stiu daca sunt ok sau nu se merita. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Salutare la toti vecinii. Stiti cumva, ceva despre kit-urile de lang X-Gear? Am vazut ca se gasesc la preturi mai mici decat restul producatorilor si as vrea sa stiu daca sunt ok sau nu se merita. Merci. Recomand sa discuti cu userul Kex_83 ....... Alin stie cum sta treaba cu lanturile si alte accesorii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Recomand sa discuti cu userul Kex_83 ....... Alin stie cum sta treaba cu lanturile si alte accesorii .... Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Deci maine, daca vremea va fi bunicica, mai vine cineva in afara de mine si hardknot la marsul moto organizat de Black Helmets? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Deci maine, daca vremea va fi bunicica, mai vine cineva in afara de mine si hardknot la marsul moto organizat de Black Helmets? Voi ati fost la marsul moto ....eu am fost la petrecerea din Grill Pub...... Viata e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 E bine si asa. Important e sa fie bine, ca sa nu fie rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Ce se distreza uni!!! Altii la bere altii la munca bravos moncher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Ce se distreza uni!!! Altii la bere altii la munca bravos moncher Bah nenea Pantera ! Munca este pentru masini, berea pentru soferi ! Sa nu te aud ca ti-e rau sau ca te doare capul. Eu ti-am zis ca berea la englezi este de calitate slaba si costa si mult . Poate asta este motivul pentru care nu te poti distra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Momentan beau bere germana sau belgiana si nu ma doare capu:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Dlor. atentie sporita in intersectia de la Bobocica. Este foarte mult pietris marunt pe jos, mai ales pe partea dinspre Rm. Sarat (ambele sensuri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Aveti sedinta azi baieti.... :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Apoi dacă zicem că avem... te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Ma nene as veni dar tre sa merg vreo 3000 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 si ii mergi pe jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Ba nu cred da in vara sigur cu moto hai spor la bere va pupa pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Ba nu cred da in vara sigur cu moto hai spor la bere va pupa pantera Sa ne pupi in tzeava de esapament cu gramatica ta ......))). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Am lipsit de la scoala la orele de gramatica:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate