vasilicaz Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Stie cineva garaj de tinut mobra vara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Ia legatura cu nenea mef te indruma el, nu stiu daca mai e loc in garaj la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Stie cineva garaj de tinut mobra vara? Salutari! Lasa mai multe detalii despre zona unde locuiesti ca sa stiu ce iti pot recomanda. Sunt cateva garaje in cartier si te poti orienta in functie de preferinte si buget. Ride On !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasilicaz Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Salutari! Lasa mai multe detalii despre zona unde locuiesti ca sa stiu ce iti pot recomanda. Sunt cateva garaje in cartier si te poti orienta in functie de preferinte si buget. Ride On !!! Salut, stau in zona Nerva Traian. Multumesc pentru recomandari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Cea mai simpla metoda de tinut mobra vara este sa ii pui o husa si sa o parchezi in fata unei banci. Si pe Nerva Traian chiar ai de unde alege o banca, ca e plin bulevardul. Eu stau chiar langa Nerva si nu am auzit sa se fure in zona mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasilicaz Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Cea mai simpla metoda de tinut mobra vara este sa ii pui o husa si sa o parchezi in fata unei banci. Si pe Nerva Traian chiar ai de unde alege o banca, ca e plin bulevardul. Eu stau chiar langa Nerva si nu am auzit sa se fure in zona mobra. Asa mi-au luat oglinzile dela masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 buei, ce e galagia asta p-aici?!?? v-ati trezit cu primevara asta?!?? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Asa mi-au luat oglinzile dela masina Inca se mai fura oglinzi de masina? E trist... Eu o am parcata in curtea din spatele blocului, cu husa pe ea si inca n-au reusit sa o fure. Ma gandeam ca tu daca o parchezi undeva unde bate o camera de supraveghere, putini s-ar incumeta sa-i faca ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Vitanuuu sedinta ceva care se baga hai cu sedinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 @pantera2006 - să înțeleg că dai de băut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Avand in vedere ca am absentat o sa dau si lada de ursus cat mai curand si va multumesc pt urari asfalt cat mai uscat:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Avand in vedere ca am absentat o sa dau si lada de ursus cat mai curand si va multumesc pt urari asfalt cat mai uscat:-) Sa iti fie rusine ca ai absentat !!! Dar nu intelet cu ce am gresit noi sa ne injuri cu asfaltul ??? :p:p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Ok tu esti exceptie, de la regula :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Albert Schuler Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 (editat) Salut o sa fac 16 ani intr-o luna si vreau sa dau A1 si m-am pus pe invatat codul rutier se ofera cineva sa ma invete niste practica xD.Apropo voiam sa strang bani sa imi iau un Derbi GPR 125 4T dat o sa imi ia ceva avand in vedere ca ai mei au zis ca nu ma sponsorizeaza sa mor =)) deci da. Si btw stau pe nerva traian. » Post actualizat in 09 May 2015 09:16Mai e cineva pe aici fratiolor =)) Editat Mai 8, 2015 de Albert Schuler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_00711 Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Salut o sa fac 16 ani intr-o luna si vreau sa dau A1 si m-am pus pe invatat codul rutier se ofera cineva sa ma invete niste practica xD.Apropo voiam sa strang bani sa imi iau un Derbi GPR 125 4T dat o sa imi ia ceva avand in vedere ca ai mei au zis ca nu ma sponsorizeaza sa mor =)) deci da. Si btw stau pe nerva traian. » Post actualizat in 09 May 2015 09:16 Mai e cineva pe aici fratiolor =)) Salut! Pentru ceea ce ai tu nevoie......s-au inventat instructorii moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Albert Schuler Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Salut! Pentru ceea ce ai tu nevoie......s-au inventat instructorii moto! Frate normal ca o sa fac scoala =))) .... imediat ce fac rost de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Alo nu mai sunteti, pe aici deloc..... :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Incepand cu ora 20 va astept la sedinta la garaj fara zgomot bere din partea casei si va astept pe toti care ma cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Prezent si eu, zona Titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Ciucu Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 (editat) Salut. Sunt si eu nou pe aici ... Stau in zona Matei Ambrozie... Editat Iulie 1, 2015 de Alexandru Ciucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 buongiorno, dupa vreo 3 ani ma intorc si eu in zona, nu ca stateam prea departe inainte.. din nou pe langa Prosper pe'aici.. cam liniste ca intotdeauna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 buongiorno, dupa vreo 3 ani ma intorc si eu in zona, nu ca stateam prea departe inainte.. din nou pe langa Prosper pe'aici.. cam liniste ca intotdeauna ) Bine ai revenit "hardKnot" .....linestea care prevesteste furtuna ). Sedintele se tin tot in ziua de luni si la aceeasi ora. (suna-ma daca nu gasesti noua locatie, am postat-o eu pe aici pe undeva ) E valabil pentru toti din zona ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 (editat) sedinta a fost validata, s-a intrunit comitetul si s-au luat decizii importante. vor fi communicate in scris tuturor membrilor de partid! Editat Iulie 21, 2015 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 sedinta a fost validata, s-a intrunit comitetul si s-au luat decizii importante. vor fi communicate in scris tuturoro membrilor de partid! uraaa jumba reales la 14lea congres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate