pantera2006 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Vineri vreau sa ies la o plimbare de vreo 2-300 km max cu plecare pe la 11-12. Amatorii sa dea 1 semn. daca se mai ba ga careva merg si eu id mess mihai_pantera2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 sambata ies din Bucuresti, as merge chiar pana la Brasov, ca precis e vreme buna (merg mai degraba incet) cu cine m-am salutat eu azi pe la unirii, cu mephisto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 sambata ies din Bucuresti, as merge chiar pana la Brasov, ca precis e vreme buna Sambata dau si eu cu inca un amic o tura pana la Brasov, ori pe Cheia, ori pe Buzau>Siriu si intoarcere DN sau pe Targoviste. Daca vrei, poti sa ni te alaturi (viteza de croaziera legala ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 iese cineva la o tura azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 iese cineva la o tura azi? da ma ies si eu cu bmw lu alin Mesaj completat iese cineva la o tura azi? da sunama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 cu cine m-am salutat eu azi pe la unirii, cu mephisto? Salut Mihai, ai ghicit, eu am fost. La Brasov sigur nu merg ca am un week -end muncitoresc maine pana pe la 13-14 si apoi ...... Duminica daca se mentine vremea vreau sa mai fac o tura ceva 2-300 km. Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Sambata dau si eu cu inca un amic o tura pana la Brasov, ori pe Cheia, ori pe Buzau>Siriu si intoarcere DN sau pe Targoviste. Daca vrei, poti sa ni te alaturi (viteza de croaziera legala ). Daca mai vrea cineva sa vina la plimbarica asta, maine la 9 dimineata, in fata casei poporului, la ultima trecere de pietoni de pe bulevardul cu fantani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Daca mai vrea cineva sa vina la plimbarica asta, maine la 9 dimineata, in fata casei poporului, la ultima trecere de pietoni de pe bulevardul cu fantani. cred ca ma bag...ramane valabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) Era vorba de ziua de astazi Oricum, a iesit fain. Exceptand ceata, umezeala si frigul de dimineata care s-au tinut dupa noi pana la Buzau, traseul a fost bestial Editat Octombrie 24, 2009 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 very nice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Bravos si felicitari pt plimbare. Maine la 20:00 la locul stabilit cu ceva timp in urma.......va bagati domnilor ???? Urasc ziua de luni si mai ales dimineta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Octombrie 26, 2009 Autor Share Postat Octombrie 26, 2009 dap.. ne vedem la 8 la piatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Poate ajung si eu diseara ca sa-mi cunosc vecinii motoristi Numai sa vad cum scap de la munca, ca lunea e cea mai imputita zi din saptamana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 CINE SE MAI ANUNTZA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Multam baieti pt ajutorul cu cablul de ambreiaj. Sunt dator de cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Octombrie 27, 2009 Autor Share Postat Octombrie 27, 2009 nu am mai putut ajunge aseara a fost cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Am fost vre-o 6 oameni, mai o tigara, mai o gluma, o plimbarica mica racing, un cico fara alcool in bikers, un cablu de ambreiaj carpit, chestii d'astea cotidiene Sper sa se mai iasa soarele zilele astea, poate ne mai gasim la un brifcor Editat Octombrie 28, 2009 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Daca vremea se strica permanent si/sau pe timpul iernii poate mutam intalnirea intr-un bar. Mai schimbam o vorba, bem o bere, facem planuri pt la vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Un astfel de bar, l-am gasit cu Mephisto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Un astfel de bar, l-am gasit cu Mephisto. Asta cam asa este .........dar e musai sa venim echipati macar cu genuncherele si manusile ca nu se stie cum ajungem acasa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Pai si va duceti doar voi 2, singurei? Detalii, ceva, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ce bar..?! unde unde..?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ce bar, lasati prostiile si haideti cu mobrele la sanius...iete ce vreme frumoaxa ne asteapta...bwahahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 2,5 ron berea la halba.......detalii, detalii, detalii.......Restul e can-can !!!! Poate luni daca e vremea nasoala ne bagam la adapost fara mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 unde breh?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate