ticolino Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 (editat) Gata, am terminat prima versiune a manualului, in versiune doc. Mai sunt niste probleme pe la traducere (in unele locuri nu prea are sens) si multe imagini netraduse. Contributiile pentru imbunatatirea lui sunt bine venite! din pacate, a iesit cam mare (5MB), asa ca nu pot sa-l pun aici. cine il vrea, sa-mi dea un pm. cine are sugestii despre o locatie de unde sa fie accesat mai usor (un site, etc) este bine primit! edit: l-am pus pe motociclism.zino.ro, dar nu prea apare (inca) in lista Editat Mai 13, 2005 de ticolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 trimite-l te rog la pera_aleko@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 rogute frumos trimitel si mie ca mai scoate din mare necaz, asamblez motoru si nu prea i-mi dau cateva chesti. mersi badogistu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 16, 2005 Autor Share Postat Mai 16, 2005 gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 mai nu merge de pe motociclism.zino.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 16, 2005 Autor Share Postat Mai 16, 2005 pai ti l-am trimis pe mail vezi sa nu fi ajuns prin bulk cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 mersi mult , a ajuns acuma il citesc Numa Bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 hi ticolino... te rog sa trimiti si mie manualul tradus in lb romana la jackvoshod@yahoo.com mersi mult asfalt uascat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 hi, mersi mult ptr. manual drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 mai vrea cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 eu ! pe mail multumesc de pe acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 sa-mi zici daca l-ai primit, l-am trimis la adresa de la ym. s-ar putea sa ajunga in bulk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Salutare! Te rog, trimite-mi-l si mie te rog! Incepe vara si am timp de mesterit... de plimbat... mai vedem. Dau o bere cand ne-om intalni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 (editat) am primit multumesc mult era Inger`Albastru Editat Mai 30, 2005 de norway_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 @tavi: sa-mi zici daca a ajuns, ca se intampla ceva ciudat la send Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 il vreau si io [dak mai este inca in promotzie ] harciogu_vs_veveritze@yahoo.com. danke, m PS: da ... shtiu ca e o adresa idioata... aleasa intr-un momnet idiot la mishto. anyway... era vorba de veveritzele alea cu coada pe care le alergam prin parcul din vatra-dornei pt ca nu vroiau sa ia nuci [si] de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 @tavi: sa-mi zici daca a ajuns, ca se intampla ceva ciudat la send L-am primit, este OK. MULTUMESC! T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 As vrea si eu manualul de Voshod te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 ticolino... dudeeee.... m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armagheddon Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 te rog trimite-mi si mie manualul la armagheddon@walla.com multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 gata, au mai plecat 3. harciogule, vezi ca rabdarea este o virtute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Hi Ticolino, inca odata i-ti multumim ptr. manual... Anul trecut un individ a vrut sa-mi vanda acest manualul cu 300.000 de mii... ESTI UN ADEVARAT MOTOCICLIST (parerea mea) drum uscat si sa te bucuri de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Daca nu este deranjul prea mare...as putea avea si eu acel manual? la una din aceste doua adrese, preferabil pe yahoo... Phoenix_Harley@yahoo.com sau Phoenix_Harley@hotmail.com Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 danke ticolino... adevar graieshti... rabdarea este o virtute. scuze dak am fost prea agresiv @Phoenix_Harley@yahoo.com -> u've got mail... tzi-am dat io fw ... m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feclistluci Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 am si eu nevoie de o aprindere de voshod,ma poti ajuta??nr meu e 0723556763. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate