and Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Mai intai tre' sa recunosc ca nu e ideea mea ci, a lui Baiazid, cred, caruia ii recunosc drepturile de autor (10x)! Sa vad acum daca pot sa fac upload... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Mai 13, 2005 Autor Share Postat Mai 13, 2005 ...si uite ca pot! Uite alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Mai 13, 2005 Autor Share Postat Mai 13, 2005 (editat) ...si intr-o stare mai incipienta...inca nu e gata de tot, mai am de pus o rama pe buza kilometrajului (plus geamul cadranului) si o garnitura pe buza ceasului din stanga. Bordul l-am realizat din canute de inox (2X 25.000 lei)+4 spirale stricate (inoxul asta e ceva de speriat) Bug: nu pot schimba becul de iluminare a cadranului dacat daca desfac ghearele de prindere a ramei metalice, care probabil intr-un final se vor rupe ...dar nu-i bai, am deja solutie si pentru situatia asta... Editat Mai 13, 2005 de and Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Mai 13, 2005 Autor Share Postat Mai 13, 2005 Ceva impresii, sugestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Ingenios .Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Fain,parca ar fi din Louis.Felicitari.Vezi numa sa le etansezi bine sau sa faci gauri de scurgere ca altfel se abureaules` si nu e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 Interesant, dar pune poze cu el montat pe motor sa ne facem o impresie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Mai 16, 2005 Autor Share Postat Mai 16, 2005 Vezi numa sa le etansezi bine sau sa faci gauri de scurgere ca altfel se aburesc si nu e bine. Nu se aburesc deoarece au niste gauri in fund, ca sa zic asa, cea din stanga pentru manunchiul de fire, cea din dreapta pentru cablul de kilometraj si becul verde pentru iluminarea cadranului. O sa fac poze si din alta pozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Tipic: cani de inox din Carrefour (sunt ieftine ... cam 20.000 lei). Se scot manerele usurel. Capac de placaj fibrotextolit. Io pusesem si led albastru la kilometraj. Iesise nebunie. Cele 3 butoane aveau 6 leduri. Cate 2 leduri / button. Cand comutai .. se muta lumina sus. Ziceai ca e centrala nucleara Ceasul era de la o skoda. Luat din targ cu 50.000 lei. Mergea lux. @And -> completeaza si tu profilul sa te stie lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Baiazid suoer ideea!Ceasul insa imi pare de Lada.Am avut si Skoda si Lada, la Lada aveam ceas dar la Skoda nu,la nici una(1000 mb, 130 sport coupe). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 va rog sa-mi dati si mie schema de la ceasuri k am un minsk si as vrea sa-l fac mai frumos.Daca se poate si o explicatie!!ce comutai cu butoanele alea??? Va multumesc mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Interesant... , interesant! Tre sa mai vb, Baiazide:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Ceva impresii, sugestii? 165067[/snapback] Super lucrare. Da' schimba suruburile de la blocu din stanga, ca strica tot fasonu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate