dead_man_walking Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 PS Nu-i spunetzi lui dmw.. daca nu-i spui tu, potzi sa contezi shi pe mine ca ma abtizn sa te dau de gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 VINERI 10.06.2005 A CONTINUAT DRIVE TESTUL LUDIX E IREZISTIBIL PENTRU INCEPUT AM VERIFICAT ULEIUL SHI BENZINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 APOI L-AM PUS PE DARIAN SA SE ECHIPEZE MANUSHI, CASCA INTEGRALA, ECHIPAMENT CU PROTECTZII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 S-A URCAT PE SCUTER!!!! SHI ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 ..... SHI WIZZIE .... IL CAM TZINEA... NOROC CA DARIAN A AVUT DESTULA MINTE SHI NU A ACCELERAT CA ERA WIZZIE CU UMARUL DISLOCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 ULTIMA DE VINERI E CAM UIZU PE SCUTER, DA ERA CAM NOAPTE SE RUGA UIZU DE MINE SA-L MAI LAS SA SE DEA INC'ODAT' CU SCUTERUL SHI L0AM LASAT!!!! SA FI VAZUT CE RANJET AVEA PE FATZA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 da mah da sa-l dau p-o roata tot nu m-ai lasat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 DMW, scuterul tau e atractie turistica! Mai un pic si devine mai cunoscut decat intercontinetalu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 cat e un Ludix? tentant..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 45 bulioane ... tentant ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 (editat) si uite ce poti sa faci cu el/din el: DMW, nu te tenteaza ? Arata mai dragut asa (parerea mea): Editat Iunie 21, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 DMW, scuterul tau e atractie turistica! Mai un pic si devine mai cunoscut decat intercontinetalu' ! este deja!!! si uite ce poti sa faci cu el/din el:DMW, nu te tenteaza ? Arata mai dragut asa (parerea mea): pai ce a facut!!! a dat plasticul jos!!! ma trage curentu la stomac daca-l fac asha!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 27, 2005 Autor Share Postat Iunie 27, 2005 THE SHOW MUST GO ON EPISODUL N DAN DEXTER AND THE LUDIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 27, 2005 Autor Share Postat Iunie 27, 2005 EPISODUL N+1 PROBABIL ULTIMUL CE MI-AI FACUT GELULE LA SCUTER???? GELU=CUMNATU LU VIOREL , EL GRANDE PATRON DEL ETRUSCO IN POZA ASTA SE PLIMBA IN URMATOARELE O SA FIE SCUTERUL LA SERVICE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 27, 2005 Autor Share Postat Iunie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 27, 2005 Autor Share Postat Iunie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 27, 2005 Autor Share Postat Iunie 27, 2005 OPERATZIUNEA INDREPTAT FURCA APROAPE DE FINAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 il faci NAKED? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 27, 2005 Autor Share Postat Iunie 27, 2005 il faci NAKED? NU DA CA SA-I INDREPTZI FURCA, TRE SA-I DAI CARENELE JOS CEL PUTZIN ASHA CRED EU CUM POT SA STRIC FRUMUSETZE DE DESIGN?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 bă nene, bine că s-a rezolvat uşor şi ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Furcile indreptate nu tin si sunt periculoase. Daca cineva ti-le strambat sa-ti cumpere altele noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 SAMBATA DIMINEATZA AM SCOS LUDIXU LA ARANJAT, PE POST DE STERGATOR DE PRAF : MR. JOE BLACK CATA MIGALA SHI PASIUNE IN TIMP CE UNII MUNCESC, DMW SHI IPMAN SE RELAXEAZA AM VERIFICAT SHI BATERIA DREPT RASPLATA, JOE S-A PLIMBAT CU BICICLETA LU CALU ( E ROSHIE CU BULINUTZE ALBE ) IPMAN SHTIE SA BEA SHI BERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 mda... nu ma pot stapanii... .. ce este mai rau, e ca-mi imi place...asa mai invetzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Alooo ... eu am fost cu ideile si sfaturile pretioase. Ca altfel zice lumea ca am stat degeaba si nu merit berea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate