Okesz Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 Gladiatorule, ce inseamna ca viitura a luat drumul?Se poate trece cu un enduro adevarat?cat de aproape ajungi de Cerna sat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Gladiatorule, ce inseamna ca viitura a luat drumul?Se poate trece cu un enduro adevarat?cat de aproape ajungi de Cerna sat? Pai pur si simplu ...e prapastie. Se poate merge daca te tzine, dar e hard. Adica o iei pe varianta ocolitoare prin padure, dar e si ff abrupt. Oricum e hard/hard. Mergi pina acolo si vezi:) Bafta! Dc te mai pot ajuta cu trasee din zona de vest.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 @CataM & co.: Socrii mei tin o pensiune la Caciulata, daca vreti sa dormiti acolo vineri seara, dati-mi de veste la 0722245242. Voi fi si eu acolo, dar nu endurizez, ca am de renovat mansarda Nu ma infiezi si pe mine???????? Ca am ramas orfan de JOB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liv Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 @Ionut & CataM Postati si voi traseul cand va decideti. Daca ma hotarasc sa vin as vrea sa stiu pe unde dau de voi Hainorok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 (editat) Multumim Dragos. Te sunam daca e nevoie. De principiu am vrea sa stam mai sus pe Valea Lotrului ca sa fim mai in miezul problemei Liviu, joi o sa stim exact traseul si-ti dau detalii pe mail. Oricum, trebuie sa schimbi cauciucurile daca vrei sa vii. Editat Mai 31, 2005 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Mergeti cu pasager sau "solo"? Bagaje multe, putine, cort, sac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Mergeti cu pasager sau "solo"?Bagaje multe, putine, cort, sac ? mergem solo. bagaje as prefera putine sa nu ma incurce pe gropi. inca stau in dubii daca sa-mi iau cortul-sac-izopren, sau sa cautam gazda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 Asadar....am reusit doar pe jumate'.In sensul ca am ajuns la 2000 si ceva de metri pe ambele trasee, dar am dat de petice de zapada care blocau drumul.O sa revenim in august ca e prea frumos Partea intai-Masivul Iezer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 in drum spre poiana alpina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 partea a doua...Muntii Latoritei pe alocuri treceam prin curtile oamenilor...deh, daca pusesera poarta in drumul forestier... ce sa-i faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 iata resturi de zapada care blocau drumul.aici din fericire, gresisem traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 ...cum era pe la 2000 de metri....o priveliste minunata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 bucata de zapada care ne-a pus capac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 P.S. astea le-am postat pe fuga.Ionutz a facut mai multe poze si mai de calitate...probabil o sa facem topic separat sa va delectati si voi ochii Lacul Vidra vazut de sus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 SUPERB !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Frumos!!!! Mi-e dor de acele locuri! Mai punetu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 Bravo baieti, frumos traseu!Peste o luna vreau sa-l mai fac si eu, sper sa mergem impreuna, ca singur nu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate