Gixu. Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Mai gixule,ce pot sa spun, esti foarte "funny" :-?? stau in Ilfov de 2 ani,am stat in Buc inainte,dar sub asta e neinteresant, interesant esti tu cu comment-ul tau ironic. Intra aici la filmuletul asta si apoi ...cum era expresia aia? Ciocu mic si joc de glezne. Hai ciao,m-am distrat cu tine=))) Lucrezi la MCN? Uau, esti fanul meu! Vezi ca glumele de Ilfov nu merg in Bucuresti,ex concetateanule actual consatean... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Mai baieti, aici vad pareri impartite,dar sa fim seriosi cu gsx sau 954..sunt bune,dar la viteza R1 le bate lejer,nu ca am eu,dar uitati-va pe youtube,sunt N filmulete...Kawa nici nu intra in discutie:)) Asfalt uscat! parca Ducati a dat un raspuns pe masura la asta... cica era un Desmosedici RR. amen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 cum? mai exista si gsxr,cbr,zx...piloti? evribadi stie ca Doar ER1 e fruncea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Macar un ier6 daca nu sunt bani de ier1; le infing baietii prin tot felul de locuri ceva de necrezut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Da da R1 e racit cu aer, am vazut eu.... .Vad ca nu duci lipsa de modestie dupa cum te exprimi, si mai ales de neuroni, ia-ti nene ce vrei si lasa laudarosenia pe forum... P.S. : "Ia-ti Suzuki, restul sunt varza" - asta ca ma kak pe mine de ras de fiecare data cand vad cate un bhou ce scrie "Honda e Honda, e fiabila, etc etc... D-aia sa-si ia mai bine ZX10R sau 1098RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrreei Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Bine mai fratilor...deja exagerati, mi-am spus si eu o parere si am postat un link care contine un filmulet in legatura cu un test oficial. Nu vad care e prbl de comentati atat...Si daca e de 2 ani, ce? Uite-te si tu la superbike si vezi cine castiga mereu...Ducati si Yamaha, asa ca silence please, cum zicea un stimabil....Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chitac Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 (editat) O sa fiu cat se poate de obiectiv: RSV 1000 r Factory Probabil are pretul mai ridicat dar cred ca papa un k5 sau un rr sau un r1 P.S. Stiu ca nu se afla pe lista de comparatie a lui gottzy dar m-am bagat si eu in seama Editat Mai 2, 2010 de Chitac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Bine mai fratilor...deja exagerati, mi-am spus si eu o parere si am postat un link care contine un filmulet in legatura cu un test oficial. Nu vad care e prbl de comentati atat...Si daca e de 2 ani, ce? Uite-te si tu la superbike si vezi cine castiga mereu...Ducati si Yamaha, asa ca silence please, cum zicea un stimabil....Ciao Da, Yamaha face motociclete pt zei, iar R1 este folosit pt a se deplasa zeii mai usor de pe Pamant pe planeta lor. Este o adevarata racheta, restu' miarelor nici nu intra in discutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolog Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Toate sunt limitate la 299 , conteaza doar care ajunge prima la aceasta valoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Toate sunt limitate la 299 , conteaza doar care ajunge prima la aceasta valoare . Stai tu linistit ca limitarea se scoate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Si atunci atinge 400 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea46doc Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Putetzi sa va credetzi smecheri cat vretzi voi si sa va datzi cu pareri aiurea! Se vede clar ca cine nu sa dat pe R1 habar nu are ce vorbeste,e aiurea pt ca fiecare crede ca motorul lui e cel mai bun sau cel mai tare dar de multe ori realitatea e alta. DACA NU CUNOASTETZI NU VA MAI DATI CU PAREREA DESPRE R1 !!! Parerea mea e ca atunci cand iti cumperi un motor trebuie sa te gandesti bine la ce vrei nu sa-l cumperi de dragul altora si apropo ce vedem in reviste sau in teste e nesemnificativ daca nu cumparam motorul respectiv sa-l folosim pe circuit si putzini sunt cei care folosesc motoarele la acel nivel. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate