macicasan Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 remorca e de doua locuri..unul pentru motorul meu,iar celalalt sa ocupat cu un scuter pentru cineva...imi pare rau..oferta nu mai e valabila..eventual daca gasesc doar motorul,care-l pot pune in portbagajul masinii...asta e...daca vrei,te pot pune in legatura cu un tip,care vine in tara in aceasi perioada cu mine si te intelegi cu el...dar...ala te stoarce..a incercat si cu mine... of... oricum, daca gasesti vreun motor, ceva, neblocat, il luam sigur. ideea e sa iesim ieftin... cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) vand un cauciuc second da' bun fata pirelli dragon supercorsa dimensiunile 120 70 17 (cred) Editat Iulie 6, 2008 de Junior_RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 cumpar buson de rezervor de etz cu garnitura buna sau doar garnitura... cinste. URGENT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Vand Honda CBR 600 F4,aprox. 29000 km, 110 cp, stare foarte buna, consumabilele bune, cauciucuri bune, crash-paduri, semnalizari sport, toba sport, sunet beton. Pentru mai multe informatii sau poze id-ul de messenger e mihai.bodea, nr de tel 0752089987. pret: 3000 euro noi poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 cumpar buson de rezervor de etz cu garnitura buna sau doar garnitura...cinste. URGENT... sincer, buson, cineva...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 noi poze: de ce o vinzi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 de ce o vinzi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 de ce o vinzi??? imi trebuie banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 imi trebuie banii noa imi pare rau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 sincer, buson, cineva...? Am io un etz 150 intreg ... are si buson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 /index.php?showtopic=238182 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Am io un etz 150 intreg ... are si buson merge etz-ul?asta ma intereseaza.. actele mai putin. .bine,ca nu ma deranjeaza daca are actele ok. ..cat ceri pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Vand Aprilia Tuareg 125 enduro merge super totul original pret 1200 euro ,cauciucuri CROSS+ ENDURO (NOI!!!) sau schimb cu ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 merge etz-ul?asta ma intereseaza.. actele mai putin. .bine,ca nu ma deranjeaza daca are actele ok. ..cat ceri pe motor? Cu actele e complicat, as prefera sa zic ca nu are daca vrei mai multe detalii pm, pretu il dicutam noi sincer chiar nu stiu cat sa cer pe el, motoru nu l-am mai folosit de vre-o 2 ani sta intr-un garaj deci o fost ferit de intemperii ... si nu e in cluj e acasa in Tarnaveni, io zic ca e pacat sa stea acolo ... e ingrijit eu am avut grija mare de el la fel ca si suzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 in august ajung acasa si te caut..daca nu-l dai pana atunci..intre timp,caut acte pentru un ktm 250exe sau posibilitatea de a inmatricula motorul..ofer pret bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 De vinzare doua side case-uri, negre, stare buna, capacitate 42 de litri. 120 euro tel 0743-702132 Am inteles ca ai de vinzare o cutie de viteze de ETZ completa. In ce stare sunt partile componente si un pret, te rog. Poate o cumpar... Este made in DDR ? Deasemena caut un ceas vitezometru ETZ in stare de functionare, am mare nevoie de el, da-mi o legatura daca nu ai asa ceva printre piesele de ETZ Tel 0743-702132. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrinel Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Vand Aprilia Tuareg 125 enduro merge super totul original pret 1200 euro ,cauciucuri CROSS+ ENDURO (NOI!!!) sau schimb cu ceva mai mare la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 De vinzare doua side case-uri, negre, stare buna, capacitate 42 de litri.120 euro tel 0743-702132 Am inteles ca ai de vinzare o cutie de viteze de ETZ completa. In ce stare sunt partile componente si un pret, te rog. Poate o cumpar... Este made in DDR ? Deasemena caut un ceas vitezometru ETZ in stare de functionare, am mare nevoie de el, da-mi o legatura daca nu ai asa ceva printre piesele de ETZ Tel 0743-702132. salut! poti sa postezi o poza cu side-case ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 la ce bani? 1200 euro scrie si acolo (NU?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zerg Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Salutare, am o viraga de 250 din 96` si mi-am gasit pe louis kit de lantz si placute de frana numa din 98` si pana in 94-95, imi poate spune cineva va rog daca se potrivesc si la asta de 96`? ms si scuzati daca e off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Daca vreti un motor BUN. Honda Transalp 600 V Eu garantez...Este al unui prieten dar era prea "mare" ptr el si-a luat Dominator. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Editat Iulie 15, 2008 de madar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 De vinzare doua side case-uri, negre, stare buna, capacitate 42 de litri.120 euro tel 0743-702132 Am inteles ca ai de vinzare o cutie de viteze de ETZ completa. In ce stare sunt partile componente si un pret, te rog. Poate o cumpar... Este made in DDR ? Deasemena caut un ceas vitezometru ETZ in stare de functionare, am mare nevoie de el, da-mi o legatura daca nu ai asa ceva printre piesele de ETZ Tel 0743-702132. Am si eu o cutie de viteze completa originala nemteasca. Si reamintesc cu aceasta ocazie ca etz-ul este inca de vinzare. Cu toti banii jos pretul se mai poate discuta. http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=110919 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 1200 euro scrie si acolo (NU?) este si un Nr telefon la profile!!! 1200 euro scrie si acolo (NU?) este si un Nr telefon la profile!!! http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...987-120326.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 salut!poti sa postezi o poza cu side-case ? Si pe mine ma intereseaza side-case-urile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Vand geam/parbriz (nu stiu cum se zice) pt chopper gravat cu vultur. Pret 75 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate