yzulyka Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Caut sa cumpar etrier fatza Dominator '90 + Rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzi Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 se vinde una Honda CB500 din 1995 sau se schimba cu un enduro/cross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Vand geaca textila Shox de dama cu protectii la coate,umeri ,mesada detasabila marime S purtata foarte putin pret -130ron negociabil tel 0746-204179 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Vand urmatoarele: Coolpad Notebook - 50 lei Tunner Technics - 60 lei Floppy Disk Extern - 35 lei Switch 5 x porturi - 25 lei Adaptor Wireless USB - 40 lei Joystick-ul, Cooler-ul PCI si Bluetooth-ul le donez cuiva care chiar are nevoie. Mesaj completat Vand Honda Hornet CB600F Hornet: An fabricatie: 2002 Rulaj: 25000 km Inmatriculata RO Absolut impecabila din punct de vedere optic si mecanic. Anvelopele(Pirelli) le am din toamna. Au rulat circa 1000 km. In luna noiembrie i-am schimbat: uleiul de motor,lichidul de frana,filtru ulei,filtru aer,termostatul,bujii NGK,antigel. M-ar interesa si un schimb cu/fara diferenta cu un BMW 650 GS sau Honda Transalp sau Yamaha TDM fabricate dupa anul 2000. Daca ar fi sa scriu un "enorm" defect ar fi referitor la scarita de pe spate - dreapta care nu e prinsa bine si la gropi suna. Se vede si in prima poza ca am legat-o cu un colier de plastic pentru a nu mai face zgomot. Oricum eu nu prea luam pasageri, tocmai din motivul asta am legat-o. Mesaj completat Vand urmatoarele: Coolpad Notebook - 50 lei Tunner Technics - 60 lei Floppy Disk Extern - 35 lei Switch 5 x porturi - 25 lei Adaptor Wireless USB - 40 lei Joystick-ul, Cooler-ul PCI si Bluetooth-ul le donez cuiva care chiar are nevoie. Mesaj completat Vand Honda Hornet CB600F Hornet: 2600 Euro Negociabil An fabricatie: 2002 Rulaj: 25000 km Inmatriculata RO Absolut impecabila din punct de vedere optic si mecanic. Anvelopele(Pirelli) le am din toamna. Au rulat circa 1000 km. In luna noiembrie i-am schimbat: uleiul de motor,lichidul de frana,filtru ulei,filtru aer,termostatul,bujii NGK,antigel. M-ar interesa si un schimb cu/fara diferenta cu un BMW 650 GS sau Honda Transalp sau Yamaha TDM fabricate dupa anul 2000. Daca ar fi sa scriu un "enorm" defect ar fi referitor la scarita de pe spate - dreapta care nu e prinsa bine si la gropi suna. Se vede si in prima poza ca am legat-o cu un colier de plastic pentru a nu mai face zgomot. Oricum eu nu prea luam pasageri, tocmai din motivul asta am legat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Schimb echipament snowboarding (pantaloni, geci, manusi), pt inaltime 170-180 cm, cu echipament/consumabile enduro. tel 0729962991, id: wonderboarderkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Vand Play Station 2 Slim modat. Stare impecabila. Are toate accesoriile + 2 x manete originale Sony. M-ar interesa si un schimb cu un tel Nokia 1208 + diferenta. Pret 350 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj_Drex Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Vând motor Yamaha FZR 600 R în stare estetică și funcțională foarte bună! Gume Pirelli Diablo (aprox 60-70%), bujii NGK, ulei Castrol 10W40 (cu schimburile făcute la zi). Are toate părțile originale în afară de windshield (MRA), becuri de far Osram Night Breaker (90% mai multă lumină). Motorul este dotat cu sistem de alarmă prin telecomandă și pager cu o rază de 300m, și alertare automată când cineva se atinge de el. Are toate actele în regulă, ITP valabil 11.10.2012. Este foarte îngrijit, ținut în garaj! Accept orice fel de test! Date tehnice: Producător: Yamaha Model: FZR 600 R Categorie: Sport/Touring An de fabricație: 1995 Kilometri la bord: 40000 km Putere: 98 CP Capacitate cilindrică: 600 Model de șasiu: 4JH Situația actelor: Înmatriculată Greutate netă: 180kg Viteză maximă testată: 270km/h Oraș: Cluj-Napoca Motivul vânzării: Doresc să-mi cumpăr o motocicletă mai mare și mai nouă, însă nu-mi permit financiar să pastrez și asta. Preț: 1700 EUR - negociabil Mai multe detalii gasiti pe: http://www.fzr600.co.cc Merită văzută și încercată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Vand geaca textila Shox de dama cu protectii la coate,umeri ,mesada detasabila marime S purtata foarte putin pret: 100ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpina Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Vand cizme Bmw Motorrad, model Allround cumparate de noi de la reprezentanta si folosite un sezon, in stare foarte buna. Marimea 44 - sunt ideale pentru cineva care poarta 43 sau 43,5 la picior. Pret de nou 175 Euro, se vand cu 38â˘0 lei. o scurta descriere mai jos: Made from 1.8-mm leather and Cordura⢠Watertight, breathable GORE-TEX membrane ⢠Reflective material on heel ⢠Shin and ankle areas reinforced with anatomically formed plastic and foam ⢠Reinforced ankle and toecap ⢠Sizes: 44 ⢠Colour : black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancolceriu Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Vand un KTM LC4 640 Supermoto Black 2006 Evacuare completa Akrapovic cu carburatie corespunzatoare, handguarduri, scut motor, protectii si neoprene furca, Maxxis Goldspeed. 18000 Km. Mobra brici, foarte intretinuta. 3950 euro o cumpara. 0742207375 sau chesl4k la yahoo com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_bv Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Vand echipament alpinism/escalada :coarda Beal, bucle echipate Singing Rock + Petzel si Black Diamond contact mail+mess: negru_frozen@yahoo.com 0742.948.625 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 vand si eu mai multe chestii de p-acasa: -protectie spate SHOX, marime S, 100 lei -casca LAZER X5 Boomerang, marime M, stare f buna, 220 lei -geaca HELD, negru cu alb, marime XL, protectii la spate, umeri, coate, aerisiri la maneci, piept si spate, 150 lei -geaca IXS, negru cu albastru, material Cordura, marime M, protectii la spate, umeri, coate, pret 110 lei - geaca TRESPASS, negru cu rosu, marime S, material foarte dur, mesada detasabila, protectii coate spate, umeri, are o gaura la un buzunar in fatza, in rest ok, pret 100 lei. Mesaj completat vand si eu mai multe chestii de p-acasa: -protectie spate SHOX, marime S, 100 lei -casca LAZER X5 Boomerang, marime M, stare f buna, 220 lei -geaca HELD, negru cu alb, marime XL, protectii la spate, umeri, coate, aerisiri la maneci, piept si spate, 150 lei -geaca IXS, negru cu albastru, material Cordura, marime M, protectii la spate, umeri, coate, pret 110 lei - geaca TRESPASS, negru cu rosu, marime S, material foarte dur, mesada detasabila, protectii coate spate, umeri, are o gaura la un buzunar in fatza, in rest ok, pret 100 lei. tel: 0729962991 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Nu faci daca te rog o poza mai mare/detailata la geaca Held? Are mesada sau e subtire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 http://www.okazii.ro/catalog/52037865/acva...e-tetratec.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 http://www.okazii.ro/catalog/52037865/acva...e-tetratec.html De banii astia imi cumpar cada cu hidromasaj si imi raman si ~ 2 milioane de niste gupi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Iesi pe linia de rezerva Mesaj completat Si inca una : http://www.okazii.ro/catalog/52039513/anve...n-1000-ron.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Nu faci daca te rog o poza mai mare/detailata la geaca Held? Are mesada sau e subtire? nu mai are mesada, a avut ca se vede fermuarul de prindere pe interior. asa am luat-o si eu. materialul e destul de grosut si rezistent, asemanator cu cel din care se fac rucsacii sa zic asa, si pe intrior are o husa dintr-un material cu gauri tip plasa. dupa cum te vad in poza cred ca iti e buna, ca e pt cineva mai solid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
artoisss Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Vand Suzuki Intruder din 1991, unicat, a real head-turner, furca lunga Fehling, roata pe fata de 21 de inchi, dragbar, comenzi avansate Fehling, coburi detasabile, cauciucuri noi, Pirelli pe spate, Metzeler pe fata, ulei schimbat la timp, tobe custom cu sunet puternic, foarte ingrijit, 50 K km, plec si nu-l pot lua cu mine, din pacate... Pret 2400 si primiti si un open face cu viziera si geaca de piele neagra cu protectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Vand cizme enduro cross marca OXTAR pro 2 ,noi,diverse marimi si culori,pret 150 de euro,in linkul de mai jos pretul real. 0721356282 Cantitate limitata! http://www.motoshopping.net/index.php?page...1&Itemid=30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 vind piaggio moped gilera cba 49 cc pret 200 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FmRacing_Cluj Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Salutare tuturor nu peste mult timp se va deschide un nou magazin de profil... http://www.ktmclub.ro/forum/index.php?show...0&start=120 imi cer scuze dar nu sa putut incarca poza..de asta am pus un link.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 vand husqwarna 610 sm , an 1999 , stare buna , import franta, nu se poate inmatricula, pret 800 eur. tel 0756452251 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 vand husqwarna 610 sm , an 1999 , stare buna , import franta, nu se poate inmatricula, pret 800 eur. tel 0756452251 f. bine merge motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate