marga_iulian Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Toba sport dubla,ovala Leo Vince Sbk Titanium pt yamaha R1 undertail,se poate usor adapta si la alte modele: Pret fix 250 E Ps:petele sunt de la lant,se poate curata usor cu degresant. Valabil.Se da si in rate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 (editat) vand Vand telefon mobil, marca sony-ericsson, model c905 stare impecabila, camera 8 mpx, card 8gb, casti dopuri noi nefolosite, boxe noi si casti noi seria sony-ericsson walkman sunet deosebit, trepied original, toc peile, incarcator camera,......... toate la pret de 350 ron fix nu schimb cu nimic Vand telefon mobil, marca sony-ericsson, stare impecabila, liber retea model t303. Accesorii........ Pret 60 LEI. Fix vand casca shuberth second stare f buna flip up si ochelar de soare intergrat .....marimea 60-61 (L)...PRET 150 RON top case givi maxia 52 litri suport givi stare f buna........ pret 120 eur fix bicicleta ......200 ron acvariu 180 l ,incalzitor cu termostat,pompa apa ,plante si 9 scalari fara suport ...pret 500 ron geaca piele dama stare f buna ......pret 130 ron tel 0745538663 mihai Editat Decembrie 5, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 vand Vand telefon mobil, marca sony-ericsson, model c905 stare impecabila, camera 8 mpx, card 8gb, casti dopuri noi nefolosite, boxe noi si casti noi seria sony-ericsson walkman sunet deosebit, trepied original, toc peile, incarcator camera,......... toate la pret de 350 ron fix nu schimb cu nimic Vand telefon mobil, marca sony-ericsson, stare impecabila, liber retea model t303. Accesorii........ Pret 60 LEI. Fix vand casca shuberth second stare f buna flip up si ochelar de soare intergrat .....marimea 60-61 (L)...PRET 150 RON top case givi maxia 52 litri suport givi stare f buna........ pret 120 eur fix bicicleta ......200 ron acvariu 180 l ,incalzitor cu termostat,pompa apa ,plante si 9 scalari fara suport ...pret 500 ron geaca piele dama stare f buna ......pret 130 ron tel 0745538663 mihai as adauga ca am C905 si e un telefon foarte bun. Merita banii ceruti de vanzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vallentino Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 vand pantaloni APICO , marime L,material KEVLAR si membrana SimpaTex pert 280 lei pret nou 240 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Cumpar 2 cauciucuri de iarna second 175/70 R13. Tel: 0743362346 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Cumpar 2 cauciucuri de iarna second 175/70 R13. Tel: 0743362346 Este un service + cauciucuri langa Metro. Au baetii o gramada de gume pe 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 cumpar baterie second peste 60 de amperi de preferabil 75-80 amperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 schimb sony playstation 2 slim cu iphone 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chirilavasy Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 vand sau dezmembrez ktm lc4 620, detali aici /index.php?/topic/671666-vand-sau-dezmembrez-ktm-lc4-620/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Se vinde Citroen C3 http://cautare.mobile.ro/vehicule/details.html?id=154819037&secret=0bc2e1f418fd4ce168f1a03cecb243ed&ticket=ST-3226201-fDmEKKVOXbdfzbOYpzRn-mycas47-2_c01_4201 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 vand 2 buc izopren autogonflabil stare f buna ca noi sunt f comode la dormit si tin si cald ...pret 50 buc sau amandoua la pret 80 ron ( noi au fost 80 ron buc anul asta la jisc ) 0745538663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 (editat) De ce grosime sunt autogonflabile? de 2 cm? de 3? de 5? de 3sau 4 cred ca sunt cam groase se mai adauga 2 cutii givi de 40 l stare f buna ...pret 130 eur amandoua tel 0745538663 Editat Decembrie 7, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Vand geaca Cycle Spirit marima XL noua. Pret 458 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Cumpar stickere cu "Atentie la motociclisti!" Imi trebuie vre-o 7 bucati....sau daca are cineva formatul electronic,sa ma pot duce sa comand. Dau si o extra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=397620 Daca te oferi sa faci, contribui si eu la cheltuiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Pai mai intai ma duc sa ma interesez de pret....daca ies la un pret decent,normal ca o sa fac mai multe....daca nu,atunci o sa apelez la "comunitate" sa diminuez costurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 De vanzare Yamaha Virago XV 535 , model 1996 , 3BR , cca.34ooo km, coburi laterale si top-case , crash-bar si alte customuri, incluse in pret + un motor aproape complet si alte componente importante , incluse in pret : 2000 euro. contact : 0758759572 sau pe PM .Poze : 1800 euro, fara piesele de rezerva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Pai mai intai ma duc sa ma interesez de pret....daca ies la un pret decent,normal ca o sa fac mai multe....daca nu,atunci o sa apelez la "comunitate" sa diminuez costurile Si eu as vrea cateva, bineinteles contra cost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Pai mai intai ma duc sa ma interesez de pret....daca ies la un pret decent,normal ca o sa fac mai multe....daca nu,atunci o sa apelez la "comunitate" sa diminuez costurile si eu as fi interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 (editat) Si mie mi-ar tebui vreo 5-6 bucati... Poti incerca pe Horea la Verla... Iti poate scoate pe ploter n bucati si e calitate super ok... Editat Decembrie 8, 2011 de klentzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 aleea Garbau numarul 12 PMA invest. calitate exceptionala. iti face pe ce vrei tu. am un sticker de la ei de 3 ani de zile pe masina si nici cu jetul de la spalatorii nu il pot dezlipi, nici macar marginile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
optictrade Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 (editat) Pentru cei din Cluj ( si nu numai ) avem de vanzare ochelari moto (goggles) cu un stil retro-modern nemaintalnit in Romania, produse de Nannini Italia. Ochelarilor moto li se poate atasa o rama interioara pentru lentile de vedere. Avem mai multe modele disponibile. Daca doriti informatii ma puteti contacta prin mesaj privat ! Va multumesc Editat Decembrie 8, 2011 de optictrade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 (editat) aleea Garbau numarul 12 PMA invest. calitate exceptionala. iti face pe ce vrei tu. am un sticker de la ei de 3 ani de zile pe masina si nici cu jetul de la spalatorii nu il pot dezlipi, nici macar marginile Cu ei am lucrat si pina acuma.... Am fost azi si am comandat 50 bucati asa ca maine dupa amiaza ma voi duce sa le iau. De luni vor fi disponibile pentru doritori. Ca si pret,ies la 1,6 ron (un leu saizeci bani) asta ca si titlu informativ. M-am gandit asa....cei care doresc,sa dea oricat ii lasa inima iar banii pe care ii voi strange,ii voi pune in contul lui Matei. Sant dispus sa le livrez personal oriunde in Cluj in cursul saptamanii viitoare. Sumele pe care le dati,le voi posta la topicul http://www.motocicli...s-pentru-matei/ ca sa fie ceva transprent,sa nu credeti ca fac specula/abuzez de increderea voastra. Asa ca de lunea viitoare,cei care santeti interesati...sunati la 0744384167(Marius). Editat Decembrie 8, 2011 de DrDre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bva Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Cu ei am lucrat si pina acuma.... Am fost azi si am comandat 50 bucati asa ca maine dupa amiaza ma voi duce sa le iau. De luni vor fi disponibile pentru doritori. Ca si pret,ies la 1,6 ron (un leu saizeci bani) asta ca si titlu informativ. M-am gandit asa....cei care doresc,sa dea oricat ii lasa inima iar banii pe care ii voi strange,ii voi pune in contul lui Matei. Sant dispus sa le livrez personal oriunde in Cluj in cursul saptamanii viitoare. Sumele pe care le dati,le voi posta la topicul http://www.motocicli...s-pentru-matei/ ca sa fie ceva transprent,sa nu credeti ca fac specula/abuzez de increderea voastra. Asa ca de lunea viitoare,cei care santeti interesati...sunati la 0744384167(Marius). iti cumpar 10 ,dar iti dau banii cash ,pentru matei 0740341508 suna ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 iti cumpar 10 ,dar iti dau banii cash ,pentru matei 0740341508 suna ma Ok,te sun luni 12 dec. dupa ora 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate