motorman35 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 vand kawasaki gpz 500s,an 1994(model cu frana spate disc),top cass,ulei schimbat,placute frana schimbate,stare foarte buna de functionare,46 mii km,al doilea proprietar(primul,italian a cumparat motorul nou de la reprezentanta kawa din milano),verificare,asigurare,totul ok....pret 1850eu neg... ...........vand yamaha r6,an 2001,32 mii km,stare foarte buna de functionare,actele ok...pret 4000eu.......vand ford focus,an 2001,motor de 1,6cmc,135 mii km reali,4 usi,jante aliaj,evacuare dubla sport(sunet beton.. )vplan reglabil cu comenzi,4 airbag-uri,cd player,geamuri fata electrice,aer conditionat,abs,scaun sofer reglabil pe inaltime,parbriz cu degivrare,actelee ok...pret 6750eu neg...preturile sant negociabile,nevoie urgenta de bani.. anunt valabil....preturile negociabile..spuneti voi pretul si poate ne intelegem..dispus la negociere.nevoie urgenta de bani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 sal.am nevoie(cumpar) de surub ce intinde cablul de ambreaj cel de langa maneta,pentru un SV daca are cineva sau unul compatibil il rog frumos sa ma anunte,ca sa nu mai fiu nevoit sa dau comenzi cine stie pe unde pentru un surub numai bine Poti incerca pe A.Iancu,vis-a-vis de Cimitir,putin inspre P-ta Cipariu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Poti incerca pe A.Iancu,vis-a-vis de Cimitir,putin inspre P-ta Cipariu. e cva service sau magazin s stiu dupa c s ma uit.si daka sti cumva programul.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 aduc la comanda casti moto din marcile SHOEI,AIROH,PREMIER,GIVI,BANDIT,HJC,KBR,LAZER,CABERG,AGV,SHIRO,SHARK,SCHUBERTH,SPAR-X..aproape toate modelele,casti chopper multe modele,si casti S.H. in stare buna.pentru castile noi comisionul e de 20%din pretul de vanzare,iar pentru castile S.H. preturile sant negociabile(la multe modele)..pe stoc casca SHIRO(culori negru,rosu,albastru), pret 75eu....casca SHIRO,s.h. in stare buna,marimea XL,viziera fumurie,culoare galben,0 mica crapatura pe calota,pret 60eu....casca NITRO s.h.,stare buna,culoare rosie,marimea XL.pret 60eu....casca MT,marimea XL(e mai mica,corespunde marimii L),viziera fumurie(se vinde impreuna cu o viziera normala,noua),model frumos,pret 80eu...castile se pot vedea si proba la turda incepand de saptamana viitoare..pana atunci voi avea mai multe pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 e cva service sau magazin s stiu dupa c s ma uit.si daka sti cumva programul.mersi Daca stau bine sa ma gandesc,cred ca e aproape de jumatea lu' A.Iancu,e ceva magazin,ceva scris pe galben..program.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Daca stau bine sa ma gandesc,cred ca e aproape de jumatea lu' A.Iancu,e ceva magazin,ceva scris pe galben..program.. am cautat magazinul de miau sarit ochii din cap si tot nu lam gasit:( am batut strade de vreo 5 ori:((. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Si eu stiu ca era un magazin cu suruburi si chestii din astea pe acolo, la vreo 100 m mai jos de intrarea in cimitir (spre P-ta Cipariu), doar ca pe partea cealalta. Daca asta cauti? Ca nu am inteles exact. Daca nu uit...astazi cand ies de la lucru trec pe acolo sa vad daca mai functioneaza magazinul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 am cautat magazinul de miau sarit ochii din cap si tot nu lam gasit:( am batut strade de vreo 5 ori:((. cum vii dinspre cipariu e pe partea dreapta....imediat dupa cladirea mai inalta,ce apartine de UMF.acolo unde se construieste.mai simplu ar fi sa mergi pe jos ca sigur o s-o gasesti.bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 cum reusiti sa faceti asta ? sa mutati aici topicurile serioase ce au mai ramas din comunitatea asta clujeana?nu se poate muta si chatul mecanic si electric ce l-am deschis?ar fi fain ! sa ne revenim .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 cum reusiti sa faceti asta ? sa mutati aici topicurile serioase ce au mai ramas din comunitatea asta clujeana?nu se poate muta si chatul mecanic si electric ce l-am deschis?ar fi fain ! sa ne revenim .... Probabil cu un PM la admin se poate rezolva. Doar sa existe si bunavointa din partea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) exact...asa am procedat si eu, si am rugat sa mute topicul hai la o plimbare+ acest topic sa-l modifice si sa-l puna sus. Am mai rugat sa stearga anunturile acelea de vanzari care au aparut cu secile. deci daca ai un pic de timp poti sa-l rogi sa faca un pic de ordine, daca nu atunci nu. si da...din cate am vazut a fost bunavointa si chiar a facut ce l-am rugat. Asa ca ii multumesc inca o data. trimte-mi te rog pm cu adminul cu care ai vorbit ! sa pove si eu cu el ca vad ca e intelegator! :bigstar:si sa facem un pic de ordine pe aici poate reusim...! Editat Octombrie 20, 2008 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 eu am dat la search members admin, si am gasit administratorul care si are numele de user admin. I-am trimis PM, si vad ca pe parcusul a 5-6 zile a facut toate modificarile care ii le-am recomandat. merci frumos! am trimis acest pm la admin! sal! am o rugaminte! sigur stii foarte bine ce se intampla pe forumul de cluj! au dat navala o gramada de topicuri neinteresante,de scandal ,mii de topicuri de vanzari,de cautat chirii,acestea eclipseaza rapid un topic interesant care reflecta adevarata valoare a motociclismului clujean!s asta se intampla zi de zii apar topicuri care nu au legatura cu motociclismul,care sfideaza bunul simt!as dori sa apara pe pagina clujului si topicul /index.php?showtopic=254470 dar sa fie concentrat si problemele electrice,toate la un loc.dupa cate repliuri au fost mi se pare un topic important si de necesitate . sa fie pus la (pinned) asa apar si celalalte 2 topicuri interesante de pe cluj. ai puterea si taria sa faci un pic de ordine si la cluj! asta e rugamintea mea ! sa spalam un pic clujul,ca m-am scarbit de ce se intampla pe forumul de cluj,asa si forumistii mai vechi de pe cluj au disparut...motociclistii adevarati nu mai scriu pe forum ca le este jena sa participe la masacrarea motociclismului clujean! un topic foarte interesant e si asta... /index.php?showtopic=212637 si acesta: /index.php?showtopic=73921 astept raspuns ! vreau sa vad forumul de cluj curatit un pic! urmatorul meu mesaj va fi sa imi stergi contul ca nu vreau sa particip la ce nu reflecta motociclismul!am rabdare 10 zile! asfalt uscat si scanteie la bujie frate admin! cu stima peter sa nu fiu off topic zic ca vand ideii! deci vand ideii! ieftin ! daca nu se vand ....cred ca dispar de pe cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 asfalt uscat si scanteie la bujie frate admin! te pui bine... ha?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 te pui bine... ha?! pt noi care mai santem am vrut sa fac asta! pt noi! daca si adminul e pe mintea mea,sau pe mintea catorva ce mai posteaza lucruri interesante e ok! sa nu fiu off topic ! vand ideii! sau solutii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 e cva service sau magazin s stiu dupa c s ma uit.si daka sti cumva programul.mersi Deci am fost pana acolo......si magazinul de suruburi-rulmenti s-a mutat pe str. Fabricii de Chibrituri nr. 1. Ai aici si un site: (unde gasesti si un nr. de tel.) http://www.rsr.ro P.S. Am terminat cu off topicul pe topicul asta de vanzari-cumparari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 vand Kawasaki KLX 650 detalii in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 m-ar interesa niste gume second, pentru ca acuma inainte de hibernare chiar nu cred ca are rost sa imobilizez 200 si ceva de euro in gume noi. am fost azi in baci, pe varianta manastur zorilor, si in floresti la acele depozite de anvelope second hand, insa nu am gasit nimica. mai stiti voi ceva locatii unde as putea sa caut? merci mult ce dimensiuni iti trebuie? vb cu Mirel are id-ul xmx302004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Salut am de vanzare o finala sport pentru cbr 954 rr detalii pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Salut am de vanzare o finala sport pentru cbr 954 rr detalii pe pm ba io cred ca asta ii finala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 nevoie de bani...face-ti voi pretul... nu merg foto...dau urgent kawa bgpz si yamaha r6... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 vind yamaha FZR600 an de fabricatie 1993 stare perfecta de functionare,sau schimb cu motor de teren sau choper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 CUMPAR Suzuki DR350S, SHC 1994-1995 .. cu sau fara furca USD, inmatriculat(bila), kilometri decenti. Astept oferte (cat de posibil sa fie din CJ, sau apropiere) peti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 vind yamaha FZR600 an de fabricatie 1993 stare perfecta de functionare,sau schimb cu motor de teren sau choper. ii inmatruculata? am un transalp daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 ii inmatruculata? am un transalp daca te intereseaza recent adusa din germania are toate actele pt inmatriculare.dc poti hai sa ne vedem miine sa vad motorul sa povestim.tel.0744677333. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Vand sau schimb Kawasaki ZZR 600 1992, 100 cp arata si merge superb , (schimb cu enduro) pret 2000 euro.Telefon 0724560221 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate