Dan Cata Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 sint si pe okazii da nus care is bune. poate ma indruma careva. la peste 100 ron imi pun xenon. Astea ti s-ar potrivi atunci http://clearwaterlights.com/products2_pp.html LED care sa se vada bine si sa fie si ieftin, nu prea exista. Tehnologia e inca relativ noua si costa destul de mult. Cele mai ieftine care le stiu eu sunt pe la 110$ + transport din USA. LEDurile merita cand stii ca sistemul de incarcare de pe mobra nu duce inca doua proiectoare de 55 W bucata, in plus. E cazu la tine? Daca nu, nu mai sta pe ganduri si pune-ti macar 2 proiectoare aditionale. Eu am 4 in plus pe langa far si nu imi pare rau deloc pentru investitia facuta. Xenonul e cu doua taisuri, daca te prinde noaptea pe drum ud si nemarcat, e la fel de folositor ca si scanteia de la aprinzatoru de aragaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Florine, vrei ca proiectoare sa vada bine sau sa fi vazut ? Editat Noiembrie 7, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=486458&selpic=0&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) sa vad io yzule ca faza mea scurta i cam oarba. doua proiectoare ar fi brici. ca led vad ca e de belea pretu. deci: proiectoare ieftine gasesc pe la careva? Editat Noiembrie 7, 2012 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 tr sa gasesc mai ieftin undeva. incearca pe oser sambata am vazut la unu care avea mai multe piese de motocicleta si erau intro cutie tot felu de proiectoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Pentru ETZ Vandute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 sa vad io yzule ca faza mea scurta i cam oarba. doua proiectoare ar fi brici. ca led vad ca e de belea pretu. deci: proiectoare ieftine gasesc pe la careva? uite aici florine http://dx.com/s/fog+light.html?sort=Price&page=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 uite aici florine http://dx.com/s/fog ...rt=Price&page=2 ai comandat ceva de pe siteul asta? pare sa aiba tot felu de chestiute ieftine dar de care am nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Vand geaca de piele Wintex - Marimea 50 - aprox. 1.75-1.80 inaltime si MAXIM 75 kg - Ca idee eu am cam 1.73, dar 80 de kg si mi-e putin lunga la maneci si ma cam strange la "airbag" (a se citi beer belly). Are protectii CE la coate, umeri si spate. Prezinta 2 zone zgariate pe umarul stang si in zona antebratului stang (se pot vedea in poze). Am cumparat-o recent (s.h.), dar n-am apucat sa o folosesc. Pretul este de 230 RON, pret care, bineinteles, este negociabil, ca doar traim vremuri grele. As fi intresat si de un eventual schimb cu ceva cizme de piele nr. 41 sau ceva manusi de piele (masura s / m) +- diferente, daca e cazul. Se poate vedea/proba in zona marasti, in principiu zilnic dupa ora 18. Contact: 0745 002 921 - Calin sau PM. POZE up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcustoms Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 DE VANZARE: CASCA BMW SISTEM 5 CU HUSA ORIGINALA MARIMEA M STARE F BUNA 150 EURO CASCA AGV STELTH SV CU OCHELARI INC. MARIMEA M STARE IMPECABILA 120 EURO CASCA SHARK EDEN CU NCOM INCORPORAT MARIMEA M STARE IMPECABILA 120 EURO CASCA schubert S1 PRO MARIMEA M STARE F BUNA 150 EURO CASCA MTR NOUA MARIMEA M 300 LEI CASCA PROBIKER NOUA MODULARA CU OCHELARI MARIMEA M 400 LEI CASCA PROBIKER SH MARIMEA M 150 LEI CASCA HAIWAY 1 MARIMEA M 100 LEI CASCA NEXX N60 MARIMEA M 100 LEI CASCA DAYNESSE MARIMEA XL 100 LEI MANUSI VANUCCI TITANIUM NOI MARIMEA M 450 LEI ..... MULTE ALTELE LA MAGAZINUL NOSTRU DIN CARTIERUL GRUIA, STR CETATII COLT CU STR LAPUSULUI, ECHIPAMENTE NOI SI SH, PIESE SI ACCESORII, CARENE , STOPURI, FARURI. CE NU AVEM IN STOC ADUCEM IN MAXIM 10 ZILE. VA ASTEPTAM. 0752 750 030 BUTEANU_STEFAN3000@YAHOO.COM up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Geci de iarna, ski, softshell de vanzare Mai multe aici: http://gecidevanzare.blogspot.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Vand cizme Xelements 43 pret 100 lei 0740652879 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 ai comandat ceva de pe siteul asta? pare sa aiba tot felu de chestiute ieftine dar de care am nevoie. personal nu pt ca mi-a fost lene sa astept pentru niste bulbi de leduri pt ca am gasit si aici chiar la pret mai mare dar na... in schimb a comandat un prieten o tableta de 7" care i-a ajuns intr-o saptamana. dar pe vremea aia transportul se facea si pana in romania. se pare ca acum e maxim ungaria, care noroc ca e doar peste granita. daca ai prieteni pe acolo ti le trimit ei. oricum au sute de gadgeturi folositoare pe care si eu am de gand sa mai iau cate unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 personal nu pt ca mi-a fost lene sa astept pentru niste bulbi de leduri pt ca am gasit si aici chiar la pret mai mare dar na... in schimb a comandat un prieten o tableta de 7" care i-a ajuns intr-o saptamana. dar pe vremea aia transportul se facea si pana in romania. se pare ca acum e maxim ungaria, care noroc ca e doar peste granita. daca ai prieteni pe acolo ti le trimit ei. oricum au sute de gadgeturi folositoare pe care si eu am de gand sa mai iau cate unul da am vazut ca scrie "transport gratuit". am pus cev a produse in cos si transport in romania era 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Am luat eu ceva saptamana trecuta. Astept sa ajunga. E o cumparatura de test, de 5 dolari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Vand cauciucuri de motociclete. Lichidare de garaj. Pretul este mic cu gandul ca se vand in 2-3 saptamani majoritatea sau toate, in caz contrar sau ce ramane se doneaza totul unui verisor din Sfantu Gheorghe..... Anvelopa fata 50lei buc Anvelopa spate 100lei buc. Ghidon Zbar 25mm 200lei Cosorog casca 4litri cola Atentie. !!! Sant cateva Anvelope nou noute de magazin (ultima poza) alea sant mai efine cu 25% decat pe cel mai ieftin site din LUME de la PAKISTAN si pana la MONGOLIA Nu exista rezervari sau povesti prin telefon. Vii, vezi, vand !!! . Cumpar Anvelopa pt Rocket 3 DOT CAT MAI VECHI!!!! poate asa tine mai mult de 3000km 240 50sau55 R16 150 80 R17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Anvelopa NOUA Dunlop SportMax 170/60ZR17 400Lei negociabil!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 /index.php?/topic/686652-honda-cbr-1000-rr-repsol-2009/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 De vanzare : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--yamaha-xtz%20750%20super%20tenere-din-1991-486796.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Am luat eu ceva saptamana trecuta. Astept sa ajunga. E o cumparatura de test, de 5 dolari. beton. baga un PM dupa ce iti ajunge sa imi zici daca e ce trebe produsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 tuica de prune, facuta de taica-mio acu 3 zile, 30 lei/litru numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Cumpar stop frana Suzuki GSR 600. P.S. Stiu si eu unde e Suzuki CLuj...dar acolo au doar noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Cumpar stop frana Suzuki GSR 600. P.S. Stiu si eu unde e Suzuki CLuj...dar acolo au doar noi eu am avut surpriza ca pe original la yamaha sa fie mai ieftin ca second....a fost 100lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 In caz ca sant pe aici inpatimiti ai jocurilor PC shooter am 5 jocuri care doresc sa le propun la schimb cu alte jocuri SHOOTER (vine iarna si ma plictisesc) . CD originale se instaleaza fara imagine si clone cd si avioane de astea , doar simplu next next next....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
artoisss Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Vand casca CABERG KONDA, flip-up, cu sun visor incorporat, vizor antiscratch si antifog, marime S, 55-56, greutate 1690 g, bluetooth ready, nefolosita, in cutie. Casca mai are: sub barbie, protectie impotriva curentului; captuseala detasabila, ventilatie ajustabila. Pret 500 lei, negociabil. 0744 75 95 05, Radu Editat Noiembrie 11, 2012 de artoisss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate