apriliacluj Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) vand si eu 2 laptopuri, aproape noi, folosite f putin, fiecare are si geanta aferenta, stare tehnica si estetica 10/10 pretul e la intelegere, nu sunt disperat dupa bani, astept oferte decente 1. HP Pro Book 4530s 15,6'' , Intel Core-i3-2330M, 8GB Ram, placa video Intel HD Graphics3000 si RadeonHD7400M, 600GB HDD, win8.1 2. Packard Bell DotS 10,1'' , Intel Atom 2600, 2GB DDR3, 320GB HDD, win7 Editat Noiembrie 3, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Vand casca Enduro http://olx.ro/oferta/casca-enduro-cross-uvex-ID3Tzlg.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 am 3 laptopuri de vanzare ,unul cu garantie si un sistem desktop de gaming/ workstation i7 14 gb ddr3 ..etc , daca e cineva interesat .0743362337 Lasa te rog specificatii si preturi,caut un laptop decent de gaming ,nu chilipir dar o afacere avantajoasa,inca nu m-am hotarat daca iau nou sau..ca nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PointerSystems Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 Pentru asistenta Rutiera si service auto mobil national si international pentru autoturisme si moto Pointer Systems Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Vand ...schimb ...in ultima instanta dezmembrez vn 750 proprietate personala acte chestii ok ...mici probleme electrice si mecanice pe care nu mai vreau sa le fac vreau sa trec la enduroturing cauciuc nou nout spate 7zile baterie gel nou nouta 2 zile ambreiaj nou 1000km lanturi de distributie noi did ...patine vibrochen biele pret 1500 eu sau schimb cu enduroturing in gama 600-650.........+sau minus$$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Vand Anvelopa Avon Venon 150/90-15 NOUA,dot 2009 ,pret 350 lei . Este o anvelopa care costa cel putin 700 de lei in orice magazin. Contact pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 cu dot-ul ala, vezi sa nu te rastigneasca careva aici pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 cu dot-ul ala, vezi sa nu te rastigneasca careva aici pe forum +1 nu ma pot abtine.... dar ma gandesc ca mai sunt colegi mai nevoiasi, si daca mai si lasa oleaca din pret.... nu se stie niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 (editat) Anvelopele nu mai sunt ce erau acum 10 ani,acum au o compozitie diferita.Dot 2009 nu mai el nou scos din cuptor,dar e cu eticheta pe el,tinut in depozit,si..nici pretul cerut nu mai e de nou. Si,in tarile mai civilizate ai voie sa vinzi legal anvelope cu dot maxim 5 ani,ceea ce inseamna ca producatorii au luat in calcul ca le mai folosesti si dupa aceea vreo 3 ani,si le-au gandit incat sa nu existe o diferenta atat de mare de la anul 0 la anul 8.Exista,dar sa zicem 10%. Anyway,astea au fost doar ca niste explicatii teoretice,nu ca sa ma "disculp" Editat Noiembrie 5, 2015 de Old School Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 de exemplu, le poti folosi ca sa depozitezi motocicleta in garaj pe o perioada mai lunga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fog Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Am folosit toata vara anvelopa spate cu dot 2009 fara probleme! Montata de noua, o voi folosii si anul viitor. Exact,anvelopele sunt altceva in secolul 21 ! Nu mi a alunecat,nu a derapat deloc. Moto:gsxr 1000 si e brutal rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 ce-as vrea sa porti discutia asta cu oricine se da pe circuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fog Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Ai tu impresia ca strada este circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorel Oprea Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 De vanzare Geaca Moto Touring Tucano Urbano Ermes - Noua !!!Marime L - comandata cu un dimensiune prea mare pt mine.Geaca este neutilizata,are eticheta si cutia in care a fost livrata.Ermes - este geaca de top de la Tucano Urbano !!! - Sacou Touring lungime ¾ culoare - Negru- Protectii detașabile D3OTM CE - Nivelul 2 inclus pentru cot (cod 8003) și umăr (cod 8005)- Posibilitatea de a insera protectie pentru spate CE D3OTM - HYDROSCUD®: - membrana exterior realizat din poliamidă Oxford - respirabil, protectie la vânt și impermeabila - Cusături impermeabile- Material rezistent la abraziune- captuseala mesh 3D poliester - Captuseala termică detașabila din poliester - REFLACTIVE® SYSTEM - Vizibilitate la cerere- Bretele interne detașabile pentru transportul de umăr eco- Bretea suport Casca- Suport lombar detasabil- Manseta de mână reglabilă cu capse și fermoar- Sistem de reglare lățime pe brațe și mijloc - Sistem de ventilație pe subrat, piept, laterale și spate - GASITI EASY® IT - Totul în locul potrivit !!!- 11 buzunare Pret 170 eur Se poate vedea in Cluj-Napoca 0744 515 226Test geaca: http://www.scooter-infos.com/dossier-1555-tucano-urbano-ermes-le-test.htmlReview Tucano Urbano on You tube: Prezentare Geaca: http://www.tucanourbano.com/de/touring-jacket-ermes-9509.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Ai tu impresia ca strada este circuit? Draga colegule, vroiam sa-ti scriu pe pm, pt a nu lungi acest nonsens aici, dar ignoranta ta merita un raspuns public: Nu, strada nu-i circuit. Dar probabil orice as spune, tu o vei tine pe-a ta. Iar daca tu vrei sa mergi cu un cauciuc vechi de 6 ani, eu nu pot sa-ti schimb punctul de vedere. Si aici nu invocam ca scuza nici partea materiala (caci sunt oameni care nu-si permit sa dea 700 lei pe acea anvelopa noua), dar care cumpara anvelope second usor uzate din acel an. Asadar, exista multe moduri in care poti folosi o motocicleta de 180 cai, fie si cu dot de acum 20 ani, dar numai un singur caz cand anvelopele chiar fac diferenta. Daca nu stii care este acel caz, te lamuresc eu: ii spune situatie de urgenta. Si aici exista iar 15000 de moduri in care acea anvelopa chiar face diferenta. Fie si pt 1 m mai putin. Poate salva viata... Asadar, eu iti doresc sa nu fii pus niciodata in acea situatie, respectiv tot binele din lume. Dar nu ii mai invata si pe altii la prostii, ca multi vad, putini pricep. Mai ales in cazul incepatorilor. Asfalt uscat, prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 eu doar atat as adauga ca si producatorii de vehicole recomanda schimbarea cauciucurilor la 5 ani.... in rest numai bine si asfalt uscat! PS: e cam ca si faza cu o conserva expirata.... mai e buna si dupa ce a expirat.... si ai sanse ffff mici sa faci o toxiinfectie alimentara..., dar totusi ai sansa aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_utiu1 Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Vand costum Dainese din doua bucati http://olx.ro/oferta/costum-piele-combinezon-dainese-ID4XzbI.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Vand arc pt toba slip-on cu protectie cauciuc ,80 mm ,pret 20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
84sbf Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Salutare! Vand o casca Caberg Rhyno, marimea M, ochelari de soare integrati, are pe spate o grafica personalizata, se poate vedea in pozele din link: http://olx.ro/oferta/vand-caberg-rhyno-marimea-m-ID4Ymkv.html#2c01385476 Date de contact gasiti tot accesand link-ul. Pretul este 350 lei negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataalin Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Vand suport stander cu protectie, nefolosit, M6. Pret 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Vand ...schimb ...in ultima instanta dezmembrez vn 750 proprietate personala acte chestii ok ...mici probleme electrice si mecanice pe care nu mai vreau sa le fac vreau sa trec la enduroturing cauciuc nou nout spate 7zile baterie gel nou nouta 2 zile ambreiaj nou 1000km lanturi de distributie noi did ...patine vibrochen biele pret 1500 eu sau schimb cu enduroturing in gama 600-650.........+sau minus$$$ Te-ai saturat de ea, sa nu vinzi cablu de km ca imi trebuie mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Salutari ... deoarece am trecut la alt model si am facut o mica gresala am ramas cu ceva pese poate ajuta pe careva specific ca sunt pentru yamaha virago 250 igrec dintre cilindrii absolut noi scos din punga doar pentru pozat 200 roni cabluri acceleratie noi 100 roni carburator 150 roni 0741325292 augustin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Toba Hornet pc 34 in stare foarte buna 60 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Te-ai saturat de ea, sa nu vinzi cablu de km ca imi trebuie mie m-am sictirit sa fiu legat strict de asfalt si de a 2-a nu am bani momentan ....mai incolo.......cat de multe !!!!! de toate !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Aparatura foto... link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate