jack2004 Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 HI, am facut si eu o prostie... mi-am rupt balamauoa (incheietura spate) de la portbagaj... cu ce as putea sa o lipesc???? am incercat cu Super Glue, marca Bison si nu a tinut... cu ce sa mai incerc???? mersi anticipat ptr. raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 poxipol sau pui tabla si nituiesti. depinde cum arata zona. pune si tu o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Mai 23, 2005 Autor Share Postat Mai 23, 2005 poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Mai 23, 2005 Autor Share Postat Mai 23, 2005 problema e ca nu prea am incredere in poxipol... eu am din ala transparenta, dar nu am fost multumit cu ea... exista in aceasta gama de adezive si alte mai bune??????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Renunta la ideea de lipici. cauti o balama metalica potrivita pt zona aia si o prinzi cu suruburi pe partea de sus si pe aia de jos. Daca iei suruburi cu cap rotund si zincat iese o treaba buna. Nu uita sa le treci printr-o bucata de tabla in loc de saibe (la exterior) Fii atent ca si aialalta da semne de oboseala. Problema e ca se forteaza muult in ele cand deschizi capacul. Nici plasticul nu pare cel mai bun pt lipire Poxipol e bun in toate variantele, dar nu prinde pe oricefel de suprafata (exemplu anumite tipuri de plastic) si tre sa cureti ff bine suprafetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 "esact" cum zice zidu' pune balamale metalice (in ambele parti) nu sunt f scumpe, si cu un pic de munca rezolvi problema (curat si placut uscat ) cu lipiciul nu faci nici o branza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Plasticul ala e de cea mai proasta calitate nici nu cred sa gasesti ceva mai slab al meu a zburat pur si simplu de pe moto prima oara l-am mai recuperat dar a doua i-a fost fatala. Sfatul meu e sa renunti la acel topcase si sa iei unul adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Subscriu la ce a zis si DCSAN.Nu te juca cu top case de ala ca e periculos,mai ales ca se poate rupe prinderea si te miri in ce limuzina loveste,sau sub roti la alt motor(la caz ca nu s-a rupt deja si e cu surube cum a fost la mine).Am auzit ca is facute pe unde va prin Ucraina,ca atare, dupa plata si rasplata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 loctite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 asta nam inteleso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 unde se gasesc top caseuri de marfa? mai bune ca a mea???? si la ce pret??? asta a costat 1.500.000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Pai cam unde crezi tu ca s-ar gasi ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Ia ghici..In Louis.Sau mai aproape,la Paula`s Biker shop.Este vorba de acelasi produs,un top case Kappa de 35 de litri cam la 65-75 de euro. UIte ca am cautat eu pt. tine AICI e ceea ce cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 eu sugerez totusi pentru repararea problemei sa incerci cu surub + piulitza nenea... si nu uita sa asiguri topcase-ul ca faci moarte de om cu el, mai ales daca mergi in grup... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate