loco Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Salut! Am o problema mare. Am desfacut motorul si nu mai stiu sa pun distributia la loc (nu merge).Am o motocicleta Yamaha cu 2 cilindri in V (4 timpi) de 400 cc. cu distributia pe lant. Astept ajutor pe forum sau la tel 0723634271. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 zii exact modelul si anul de fabricatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 sper ca discutia purtata la telefon sa te ajute bafta man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Intai zi modelul si anul ca imi suna ciudat "Yamaha v2 400cc". Trebuie sa aliniezi repere de pe arbore (rotorul alternatoului de obicei)cu marcajul de pe bloc,repere de pe axe cu came si pe pinioanele de pe ele cu fata chiulasei... e de preferat sa faci rost de un manual de service. Daca nu ai de unde, incerci sa aliniezi reperele in diverse combinatii pana iese bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Rezolvasi??? Daca nu 0740244879. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 In caz ca e Virago de 400 am eu manualul in format PDF. Chiar daca nu e Virago, ar trebui sa semene, pentru ca e tot Yamaha V-twin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 Multumesc mult! am rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate