scaf Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Salut ! mi-a spus un motociclist pe drum ca-mi fuleaza roata pe spate .... cum pot sa imi dau seama de unde este exact ???...sau unde (sau cum) se poate regla jeanta din spite ???? TNX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 26, 2005 Admin Share Postat Mai 26, 2005 Pe Sos.Giurgiului,la intersectia cu Luica pe dreapta se afla un service auto.Cum intri in service are o ghereta un nenea care centreaza roti de bicicleta/motocicleta.Face treaba buna si destul de ieftin.Intreaba de el acolo,nu stiu cum il cheama.. Bafta.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Rabinul..în Bucureşti Noi.-Chitila 0724452023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 Salut !, ..e tocmai bine pe giurgiu ca eu trec zilnic pe acolo ...dar nu stiam ca se fac acolo reglaje la jenti acolo... TNX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 sa zici si tu ce preturi are daca te duci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Rabinul e sfant. Ia d-aici 0724452023. Sta in cartierul Chitila in spatele benzinariei Castrol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate