alexenescu Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 vineri seara sau sambata pun si poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 (editat) ... stopul original de pe spate... /index.php?/topic/641461-bursa-comunistelor/page__st__3720 Uite aici un stop de CZ Sport (postul #3729, vad ca nu merge link pe post), are si pret destul de bunicel. Mie imi trebuie unul ceva mai bun decit al meu, iar asta nu este! Editat Decembrie 21, 2011 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 /index.php?/topic/641461-bursa-comunistelor/page__st__3720 Uite aici un stop de CZ Sport (postul #3729, vad ca nu merge link pe post), are si pret destul de bunicel. Mie imi trebuie unul ceva mai bun decit al meu, iar asta nu este! intreb.nu acesta este stopul original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 (editat) La modelul asta, da! Ala este original. Am crezut ca e vorba despre un CZ Sport, caz in care cel din poza indicata de mine din anuntul amicului "comunist" este cel original. Nu am recitit tot si abia acum am vazut ca @iudas era cel care solicitase o aripa spate si m-am gindit ca el are nevoie si de stop. Greseala mea! Editat Decembrie 21, 2011 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memecz Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 poze cu aripa si roata fata, cz 175 toba de ca 175 sport, e in stare buna, pusa putin la pasla iese impecabila chiuloasa, cilindru, piston, segmenti, bolt de cz 175 sport, cota 58.1 rezervor de cz 175 rezervorul a fost cositorit in 2 parti, langa robinet nu stiu ce e, probabil are niste pori, dar nu curge nimic, sta cu 2 litri de benzina in el de ceva timp si nu a curs nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 (editat) a ramas cartea de CZ in limba germana singura nu o vrea nimeni ? saraca de ea si ii este si frig ca nu are coperti Editat Decembrie 22, 2011 de edivkv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 poze cu aripa si roata fata, cz 175 toba de ca 175 sport, e in stare buna, pusa putin la pasla iese impecabila chiuloasa, cilindru, piston, segmenti, bolt de cz 175 sport, cota 58.1 rezervor de cz 175 rezervorul a fost cositorit in 2 parti, langa robinet nu stiu ce e, probabil are niste pori, dar nu curge nimic, sta cu 2 litri de benzina in el de ceva timp si nu a curs nimic cat vrei pe aripa fata si roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori Fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Salut oameni buni . Caut spre cumparare o aripa spate pt. CZ 175 SPORT , 477-4, in stare cat mai buna . De asemenea cumpar pereche oglinzi clasice , metalice, cromate, portbagaj original de CZ 175 Sport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Dupa cite stiu, CZ-urile Sport n-au avut niciodata portbagaj original, ci numai aftemerket sau handmade, dar nimic dedicat in special marcii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Dupa cite stiu, CZ-urile Sport n-au avut niciodata portbagaj original, ci numai aftemerket sau handmade, dar nimic dedicat in special marcii. Aha..., asta n-am stiut , ca nu demult am CZ-ul si nu-l cunosc prea bine .Pai atunci caut ceva ce seamana cu cel ce am acum , dar sa fie in stare mai buna.Mai caut si contacte de pe ghidon, cele originale.: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 (editat) Aha..., asta n-am stiut , ca nu demult am CZ-ul si nu-l cunosc prea bine .Pai atunci caut ceva ce seamana cu cel ce am acum , dar sa fie in stare mai buna.Mai caut si contacte de pe ghidon, cele originale.: ...... hotule ! aripa fata, ai reusit sa o aduci de la Cugir ! nu am mai folosit-o din cauza nichelului, si ca e ceva mai lata....cu aia incape cauciuc de 3,5 "..... din vremea in care se gaseau doar rusesti. Am donat-o pt. un moto chopper, dar pe CZ, ii sta mai bine. Apropos, am vazut pe ebay ceva insigne "CZ"....reusim cumva sa le punem in piept ? http://www.ebay.de/itm/2-Alte-Anstecknadel-CZ-/170748743428?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5142053987119157351#ht_538wt_932 portbagaj am vazut ceva pe site-uri din cehia facute pt. CZ 487.....am facut unul, dar a dat cu "virgula"...va mai suporta modificari...seamana cu cel original de mobra Editat Decembrie 25, 2011 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Vreau si io o insigna, doua din alea... asa ca daca te ocupi de adus fa-mi si mie parte de citeva, diferite! Platesc, plus bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 ...... hotule ! aripa fata, ai reusit sa o aduci de la Cugir ! nu am mai folosit-o din cauza nichelului, si ca e ceva mai lata....cu aia incape cauciuc de 3,5 "..... din vremea in care se gaseau doar rusesti. Am donat-o pt. un moto chopper, dar pe CZ, ii sta mai bine. Apropos, am vazut pe ebay ceva insigne "CZ"....reusim cumva sa le punem in piept ? http://www.ebay.de/itm/2-Alte-Anstecknadel-CZ-/170748743428?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5142053987119157351#ht_538wt_932 portbagaj am vazut ceva pe site-uri din cehia facute pt. CZ 487.....am facut unul, dar a dat cu "virgula"...va mai suporta modificari...seamana cu cel original de mobra Uau ce faine-s insignele..., si eu vreau...Inseamna ca pot sa o adaptez cea de Mobra?Am vazut parca pe aici unul de vanzare printre mai multe piese....Daaa, aripa aia imi place enorm de mult pe CZ..., e de la Ghita, prietenul meu vechi, din Cugir... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexenescu Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Unde pot gasi sau cum si din ce pot face garnitura pentru chiuloasa si garnitura dintre cilindru si bloc motor? In ce pozitie trebuie sa pun pistonul (ghidajele de la segmenti in ce parte trebuie "orientate")? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Garnitura de chiulasa o faci din aluminiu subtire (de preferat dintr-un capac de borcan sau chiar o doza de bere), cea dintre bloc si cilindru o faci din coperta de dosar sau coala de clingherit subtire (0,3-0,5mm, aceeasi grosime sau apropiata ca la cea de la chiulasa), iar pistonul se monteaza cu sageata poansonata in cap spre inainte, adica spre fata motorului. Ghidajele trebuie sa nu fie pe directia fantelor de admisie-evacuare, fiindca se vor rupe capetele segmentilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexenescu Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 (editat) da , la asta m-am uitat . garnitura dintre cilindru si bloc era facuta din clingherit dar era extrem de groasa ... 5 mm cam asa ... si nu stiam .. Editat Decembrie 27, 2011 de alexenescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Garnitura de chiulasa o faci din aluminiu subtire Odata confectionata garnitura, sugerez ca inainte de montare sa se decaleasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexenescu Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Ar merge pus carburator de la un motor mai "nou" de 175cc pe motor de cz tot de 175 cc? Ati vazut sau ati auzit pe cineva facand modificarea asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Odata confectionata garnitura, sugerez ca inainte de montare sa se decaleasca. Ai perfecta dreptate, uitasem sa specific asta! Iar in locul carburatorului de CZ modelul tau poti monta cu deosebit succes carburator de CZ 175 Sport, fara alte reglaje sau modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexenescu Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Si este mai bun , adica mai "modern" sa zic asa ... ca asta de e pe al meu e rudimentar .. si totusi e din '92 . Ma gandeam la ceva gen cross de 175 ,sau o aprilia de 175 etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Daca este din '92 nu-i nici-o diferenta, fiindca is la fel! Si da, is simple si bune! Nu incerca sa schimbi un lucru bun doar ca sa te complici! Daca nu se alimenteaza bine, inseamna ca este ori infundat, ori decalibrat si are nevoie de o reparatie. Dar nu renunta la original! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Sper sa fie de folos cuiva acest articol . http://www.imagebam.com/image/45ffdc115914374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Sper sa fie de folos cuiva acest articol . http://www.imagebam....45ffdc115914374 Pentru unii da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Sper sa fie de folos cuiva acest articol . http://www.imagebam.com/image/45ffdc115914374 ........si e si in ROMANESTE .......valbil la toate moto pe platini, cu avansul corespunzator fiecareia. Pariu ca peste cateva luni....in loc sa foloseasca "SEARCH" , cineva va intreba cum se face ? Asa-i ca sunt rautacios ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate