littlekriminal Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Nu se stie, dar probabil ca da ))) Nu stiu ce sa zic de bicicleta aia Gabi, atunci vin si eu masina . La 19:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 (editat) Ba, pai daca e cu biciclete, hai la Oasis iar, ca sa vin si io cu tot cu familionu, ca tot ma bat astia la cap . Adica aduc 4 bicle, nu una. Sa facem paranghelie, sa ne batem cu tzantzarii. Deci sa fie clar. Nu primim cu motociclete. Ori cu masina, ori cu bicicleta, ori pe jos. S-a dus dreak toata smecheria. Nici motociclismul nu mai e ce-a fost... Editat Mai 29, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 mobra este la mecanic. eu zic ca merge o exceptie azi dc asa tarziu 19:30 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 (editat) Io o sa intarzii nitel ca tre sa ajung la cumparaturi, ca am frigideru gol golutz... 7:30 e ok pt mine, dar nu-i pb daca va intalniti voi mai devreme Editat Mai 29, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Eu cred ca ma duc pe la Rock`n Regie diseara, daca mai sunt doritori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 ar merge o intalneala acolo, dar eu nu am mobra saptamana asta. Eu zic ca fie la bazilescu azi ( ca sa fie mai aproape de mine ) pe la 19:30 . si vedem pe saptamana viitoare. ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 atunci am sa vin pe jos la bazilescu si poate ma pescuieste si pe mine cineva cu masina ca sa pot bea o bere in cazul in care mergem la terasa:)) acum sa vedem cu vremea,daca e urat poate mergem la barul de langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 hai ca ajung si eu, daca nu se gandeste sa dea fix atunci cu ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (editat) salut lume, pentru mine a picat orice plan ( cu mobra ) pt we asta. Tocmai ce am vb cu mecanicul, pe marti o sa fie gata. Weekend placut si sper sa ploua . p.s. - damn !!! ce scumpe sunt bujiile astea cu iridium Editat Mai 30, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Numa' bine esti gata pentru weekendu' urmator . Cat au fost bujiile? Lasa, ca vezi dupa aia numai flacari la esapament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (editat) mai ai de vb cu doamna, vrea la mare. 280 ron setul de 4 Editat Mai 30, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (editat) bujie normala ~13E bujie iridium ~19E La 4 bucati inseamna ~25E in plus ~110RON, nu e o avere. Dar, pentru motoreta ta e irelevant ca pui iridium, dai banii degeaba. Chiar degeaba! Si eu am optat pentru bujii normale (abia 6mii km am facut in ultimii 2 ani). Fa un calcul: o sa dublezi intervalul de km la care o sa iti schimbi bujiile (probabil la ~24mii km), in functie de nr km pe care ii faci in 3-4 ani; Oricum la carburatie, la 3....hai maxim 4 ani trebuie bagat ochiu' Editat Mai 30, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 pai nu stiu ce sa zic, o sa vb cu nenea mecanic, sa puna normale oricum, in cazul in care o sa am iridium, am un plan despre cum sa-mi scot banii pe ele. Dupa ce le dau jos de pe moto, le pun pe bmw, dp care pe matiz si intr-un final pe scuter , asa or sa ma tina minim 10 ani. Eu zic ca merita investitia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 pe marti o sa fie gatace bascalie ii face 2 saptamani? am un plan despre cum sa-mi scot banii pe ele.vezi ca nu sunt "universale", pica planul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (editat) pai nu sunt chiar 2 saptamani, este la el de luni, pana azi n-a apucat sa se uite la ea, peste we pleaca si tocmai luni mai "trudeste" vezi ca nu sunt "universale", pica planul. fuck, atunci nu se merita ....iridium suck's. Cu toate ca am citit despre el si este foarte tare, cica este provenit de pe meteoritii care au cazut pe Pamant in urma cu milioane de ani. how cool is that?! Editat Mai 30, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Salutare, bulevardul Gloriei primiti? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Toata lumea este bine-venita,trebuie sa facem botezul de initiere:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Salutare, bulevardul Gloriei primiti? ) Nu stiu frate. Tu esti cu vitezana, nu prea acceptam din astia... Hahahaha, glumeam , evident. Joia la 19:00 - 19:30 la intrarea in parc dinspre blvd. Bucurestii Noi, sa stii ca noi de obicei mergem la bere, asa ca sa nu te miri daca nu e nimeni cu motoru' ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Salutare, bulevardul Gloriei primiti? ) dada, sigur. bine ai venit ! de joi o sa mai vina un baiat de la mine din zona, tot cu vitezana, facem gasca maaaare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Hm, m-ai facut curios cu initierea, ceva virgine de sacrificiu? ) Multumesc de invitatie si de urari, problema este ca in timpul saptamanii lucrez pana pe la 23:00/23:30 In weekend dau eu berea daca este. Cat despre vitezana sunt "copil cuminte", altfel nu luam miar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 salutari, mi-am luat mobra de la mecanic maine seara veti asculta ce n-am mai reusit Beethoven sa faca, adica simfonia a 10-a - varianta VFR 750 ~ to be continued ~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Sper sa nu ajungem ca Beethoven dupa ce auzim simfonia, hahahahaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 VFR-ul face muzica nu zgomot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Cine are armura este rugat sa vina cu ea maine la intalnire ptr. ca intentionez sa-mi achitionez una bucata si vreau sa vad cat de functionala (practica) este. Ceva pareri nu strica. MUltumesc anticipat lumeeeeee........ Si o dedicatie ptr. doamna din cauza careia m-am tavalit putin. Mare-i fu mirareaCând opri motorul:A văzut culoarea,Nu şi semaforul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Cine are armura este rugat sa vina cu ea maine la intalnire ptr. ca intentionez sa-mi achitionez una bucata si vreau sa vad cat de functionala (practica) este. Ceva pareri nu strica. MUltumesc anticipat lumeeeeee........ Si o dedicatie ptr. doamna din cauza careia m-am tavalit putin. Mare-i fu mirarea Când opri motorul: A văzut culoarea, Nu şi semaforul. Ti-a taiat calea sau? Cat despre armura, purtam si eu acum ceva ani, nu mai tin minte ce firma era, in mers era ok, nu o simteai si nici nu mureai de cald in mijlocul verii. Asta pana la prima tranta, toate protectiile s-au dus alandala, nici o protectie nu a ramas pe locul ei. De atunci, am preferat geaca, este mai sigura. Probabil astea mai noi sunt mai ok, in fine, sper ca nu ai patit nimic din incident. O seara buna, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate