Jack in the Green Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Asta e ca aia cu culmea vitezei... Sa alergi in jurul unui stâlp pâna-ti intra pwlancur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 deja imi este pofta de scaricica aia de maine. Ionu' u in ? Cine mai vineeee ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Da mah, vin. Erai cu scuteru pe jiului acu vreo 20 min? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 (editat) Dap, te-am vazut dar erai cu doamna si am zis sa nu te deranjez Editat August 5, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Rotilăăă!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 (editat) Rotila ) este departe la muuulte grade.iti este dor de el ? Editat August 5, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Mi s-a parut ca-l vad p-aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Am intrebat pe whatsapp, intreb si aici. Pentru diseara avem mai multe optiuni: 1) Club 16 la piata 2) La Jar 3) La Cocosatu 4) La Izbiceni ( este un teren de fotbal sintetic, care are si o mini-terasa cu AC si bere rece ) Ce sa fie ? » Post actualizat in 06 Aug 2015 09:08L.E. ... gata, s-a decis Diseara 19:14 la parc, ne vedem, stam de vorba si vedem ce facem mai departe. Cius ! » Post actualizat in 13 Aug 2015 12:00deci azi nimic nimic ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Azi o face fiecare separat :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 presupun ca mai sunt si zile d'astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Ce prestanta slaba pe aici, 2-3 oameni. Sa ne fie rusine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 2-3 , dar ce oameni .. ce OAMENI !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Ce prestanta slaba pe aici, 2-3 oameni. Sa ne fie rusine! Ce măh, te-ntorsăşi din concediu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Ce măh, te-ntorsăşi din concediu? Da, duminica noaptea, s-a mers asa bine pe autostrada )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Anunt!Oferta!Superoferta!Altu' moare si asa n-are ) imi vand mobra, R6 an 2000, impecabila d.p.d.v mecanic, pret 1500euro negociabil.. daca e cineva interesat trimit si poze sau chiar vizionare live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Baaaaaaaa, da' ce-i cu vantul asta care bate pe aici ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 azi, 19:14 la parc ... bere dupa la "16" the there or be square ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 de sezon, ca tot e frumos afara si forumul putrezeste.. daca avem 12 clase, sa shimbam bujia, am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Prestam diseara ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 e posibil, daca ne adunam. e ca la Loto, intai trebuie sa iei bilet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Salut baieti. Caut chirie la garsoniera in zona 1Mai - Grivita - Jiului - Parc Bazilescu. Doresc sa fie aproape de metrou, mobilata, masina de spalat, aragaz, frigider, internet. Pret maxim 200 euro, o singura persoana. Daca auziti ceva, va rog sa-mi dati mesaj privat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Tot iarna ne adunam mai bine... la biliard si planuri de haiduceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Poate ninge joia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Salut Bazi ! la biliard si planuri de haiduceala .... doar ca o sa incepem de maine . Prepare yourself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Bai ar fi cazul sa mai fac si eu act de prezenta... Editat Septembrie 16, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate