Gabi M Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 bravo bajetii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Ce inseamna sa nu-ti cunosti vecinii (stau pe Sos. Chitilei), si eu am fost ieri pana la Comana, dar am parcat langa arcasi unde erau alte mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Pai hai sa ne cunoaștem, vino joi la bere cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Poate vin si eu joia asta... f probabil sa ma rog de cineva sa ma ia pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Pasageră!? Pai cum asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Salut la toata lumea. Am citit in mare topicul dar nu am inteles exact unde va intalniti. In weekendul asta se organizeaza vreo plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Pasageră!? Pai cum asa ? Pai se vinde mandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Salut la toata lumea. Am citit in mare topicul dar nu am inteles exact unde va intalniti. In weekendul asta se organizeaza vreo plimbare? Salut! Obisnuiam sa ne întâlnim în fața parcului Bazilescu însă acum suntem la început de sezon și suntem puțin dezorganizati. Momentan ne vedem joi, la 20:00 la Jar. Referitor la plimbare...inca nu se știe nimic » Post actualizat in 05 Apr 2016 09:27 P.S Te așteptăm la Jar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Salut! Obisnuiam sa ne întâlnim în fața parcului Bazilescu însă acum suntem la început de sezon și suntem puțin dezorganizati. Momentan ne vedem joi, la 20:00 la Jar. Referitor la plimbare...inca nu se știe nimic » Post actualizat in 05 Apr 2016 09:27 P.S Te așteptăm la Jar Sau am putea să începem să ne vedem iar la parc şi dupaia să mergem la Jar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Am putea...dezbatem pe grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Bazilescu stiu unde este, dar Jar ce este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 http://www.la-jar.ro/ Un mic pub la Băneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 (editat) ok il stiu, dar nu mai stiam exact cum ii spune. vis a vis de celebra pizza capriciossa. Si acolo e locul de intalnire pt. joi sa inteleg Editat Aprilie 5, 2016 de AS25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Azi pica intalneala. Pe joi viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo3inq Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Va salut pe toti! Ma primiti si pe mine in gasca daca am 3 roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 3 roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Va salut pe toti! Ma primiti si pe mine in gasca daca am 3 roti? ) cu cat mai multe cu atât mai bine. Da man, te așteptăm joi la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo3inq Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Daca este dupa ora 18,30 vin cu siguranta direct de la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Cam pe la 20:00 ne strângem. O sa postam aici deci...stay tuned Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Şi musai cu drăcia... N-am mai văzut aşa ceva L.E. Acu am vazut că era postata de warlock... Bănuiesc că nu d-aia ai, nu? » Post actualizat in 19 Apr 2016 10:28L.E.2 - Acu' am vazut şi piaggio-ul din semnătură... Nici d-ăla n-am văzut decât în mers Editat Aprilie 19, 2016 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo3inq Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Este ok,urmaresc topicul...daca nu intervine nimic neprevazut la job voi fi present! ionradoi nu este problema iti fac instructajul de protectia munci la MP3 si ti-l dau la o tura! Editat Aprilie 19, 2016 de yo3inq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Eu credeam ca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vstef_is Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 As veni si eu Joi... Ramane direct la Jar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 3 roti sunt 3 roti...adevărul este ca nu a specificat cum sunt poziționate ) @vstef... Cred ca da, urmateste forumul. Te așteptăm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 (editat) e drept... dar nu le-ar sta mai bine aşa? Editat Aprilie 19, 2016 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate