john17 Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Pe Pietii, aproape de intersectia cu Sos Chitilei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Ms! Fac sigur si la motoare?! O sa intreb maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 /index.php?/topic/744611-plimbare-ruse-0503/ » Post actualizat in 16 Mar 2017 17:27 Bere asta seara la Jar...just a FYI. Care vreți să veniți sunteți bineveniți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Ce faceeee baaaaziiii? Traiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Ce faceeee baaaaziiii? Traiti? ne descurcam si noi cum putem. Scrie pe grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 adica: stai cuminte aici, scrie pe waaazaaap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Cum adică?! ...Teo este de neoprit, un adevărat tsunami, nu pot să îl cenzurez eu. Doar ca pe grup suntem mai activi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Aprilie 24, 2017 Share Postat Aprilie 24, 2017 Salutare....pe unde mai turati motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DINA ANDREI Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Maine 28.05.2017, sunt invitati toti doritorii de o mica excursie moto.....traseul Bucuresti-Cheia-Siriu-Bucuresti....plecarea se face din benzinaria Mol din cartierul Straulesti de pe Soseaua Bucuresti-Tirgoviste la ora 11:00. Asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Poze,ceva de la cei care au fost?? Exista o locatie sau mai bine zis, exista vreo zi a saptamanii cand au loc intalniri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DINA ANDREI Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Salutare...din pacate poze nu am in prezent...traseul a fost cel stabilit iar participanti au fost 5 motociclisti din zona Straulesti-Bucurestii Noi-Chitila. Ca sa iti raspund raspund la intrebare....aproape in fiecare duminica se organizeaza cate o plimbare in functie de posibilitatea participantilor...iar punctul de intalnire este fie benzinaria OMV de pe Bulevardul Bucurestii Noi fie benzinaria MOL de pe Soseaua Bucuresti Tirgoviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Ms de info. Ma gandeam ca este si o zi anume in timpul saptamanii cand va intalniti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DINA ANDREI Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Nu, nu este o zi fixata pentru iesiri sau intalniri...eu voi posta ori de cate ori se va organiza o plimbare si poti veni daca ai placerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 (editat) Poate iesim zilelea astea la o "socializare".... 🏍🏍🏍 Editat Iunie 1, 2017 de ToxiQman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XmmD Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Salutare , Unde se poate face ITP-ul in zona Buc-Noi, Chitila , Mogosoaia , Baneasa .. chiar si Aviatiei :-) Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Str. Pietii, cum intri de pe Chitila pe dreapta. http://www.itpgrup.ro/ zona baneasa->regina maria http://www.samtradi.....php/statie-itp vis-a-vis de parcul mogosoaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XmmD Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 (editat) Merci frumos pentru raspuns . La Samtradi... am facut acum 2 ani si au cam marait la anveopa spate de 180 in loc de 170 .Acum am si toba schimbata (decenta, nu burlan de face ca toti dracii) ... asa ca vroiam si caut un ITP "intelegator" :-) Merci ! Editat Iunie 27, 2017 de XmmD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 eu am facut la itpgoup, de doua ori. ultima data, anul trecut nu s-a uitat nici macar la anvelope (dar nici nu eram cu probleme, toba stock) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Hellou, se mai face vre-o intalnire ceva joia, vinerea, sambata? etc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Pe grupul de Whatsapp e mare activitate. Da-i mesaj lui Gabi (daca mai ai nr. lui) si te baga in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Poate anuntati si aici ziua si locatia unde sa ne strangem mai multi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Lumea cam cu alte treburi de vacanta in perioada asta, da' nu-ti pierde usor rabdarea, Gabi !!!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Inca mai am rabdare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 )) răbdare și tutun. Dă-mi un pm cu numărul să te adaug în grup. De când cu politica forumul de te dezabonează de la topic, nu mai urmărește nimeni aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Gata....ai PM » Post actualizat in 03 Apr 2018 18:34 Am avut rabdare 1 an pana sa primesc un raspuns....am rabdare inca unul pana ma adaugati si pe grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate