Gabi M Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Miercurea Ciuc ?! nu stiu despre ce este vb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 /index.php?/topic/713938-intrunire-moto-i-festival-rock-din-secuime-edithia-a-ii-a/ C'est celle-ci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 hmmm :-? mda, este intr-un fel, mai ales faza cu "cortul erotic". ms ! Te bate gandul sa te duci acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Pai ma bate sa facem circuitul de la Selena(Bacau) de cateva ori. Si apoi, tusti la bai termale si cort erotic. Nu vreau sa zic mai multe, ca asa am zis si cu Tg. Secuiesc si a iesit un rahat.Deci este doar o idee. Editat Iunie 19, 2014 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 nu e necesar sa venim cu motoarele. o bere nu stica deci se mai tine?vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 eu ma bag btw, nea silviu, nu cred ca o sa fiu prezent la MAN, mandra mea nu vrea sa fie poluata we asta. sry man ! » Post actualizat in 19 Jun 2014 13:23L.E. am dat un mass celor din agenda telefonului. Vedem cine raspunde, daca nu, o sa fie noi 2 Silviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Salutare....stiu ca v-am cam neglijat in ultima perioada dar nah...o data se insoara frate-miu (nu tu Gabi ) La intalneala de azi nu prea ma incumet ...abia ce-am ajuns acasa (ud pana la oase). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 pai daca ma pui si pe mine la socoteala atunci de doua ori se insoara "fratilii" bine man esti scuzat azi, oricum nu este sigura intalneala. In we la MAN te bagi? » Post actualizat in 19 Jun 2014 15:53din lipsa de personal, intalneala moto de azi s-a anulat. ramane pe saptamana viitoare . seara faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Frozenhell venim si noi sambata pe la amiaza,pastreaza loc de corturi;) drum bun maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Cate locuri Eu ajung de vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 @balazsfi - pentru 2 - 3 corturi si o gura de palinca @silviu - Frozenhell nu cred ca vine man. Ne vedem acoloooo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 @Gabi M - te astept cu palinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 perfect drum bun, ne vedem / betivanim maine pe la 12 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 @balazsfi - pentru 2 - 3 corturi si o gura de palinca @silviu - Frozenhell nu cred ca vine man. Ne vedem acoloooo ! Auu scuze,am incurcat numele:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Nu pot veni. Distractie placuta. Scuze Silviu daca te-am incurcat. (baiat de comitet) sa bei si ptr. mine! » Post actualizat in 20 Jun 2014 11:46P.S. Daca vreti niste tuica de casa strigati la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 MARIANNNN, vreau tuica de casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 pai vino pana la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Cum o fo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 da cine isi mai aduce aminte, eu cu silviu cu siguranta nu. Poate Vio sa-si mai aminteasca cate ceva Bere muuuulta, lume multa, peisaj superb, motociclete frumosase, concursuri tari, vreme decenta, fu' BELEA Astept cu nerabdare " Rock la foc" Campina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Nu vreti sa mergeti la Bacau? In weekendu' ce va sa vie? Ne dam un pic pe circuit, poate dam si o tura la intrunirea aia de pe langa Ciuc(inca una si ma duc)? Sunt bai termale, stam ca bo$$ii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 weekendul cu 28-29? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 din pacate eu zic pass ... sunt cam low on cash zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Pfffu, nici io nu stau prea bine, dar mai rabd de foame, de sete. Trebuie sa iasa pana la urma. Da, Silviu. 28-29 iunie, ce zici? Merg si oamenii de la "moto incepatori", au grup pe facebook. Ii si cunosc pe cativa dintre ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 din pacate nu am sa pot atunci,cred ca ma duc saptamana viitoare pe selena cand ma intorc in Piatra Neamt ca e aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 da cine isi mai aduce aminte, eu cu silviu cu siguranta nu. Poate Vio sa-si mai aminteasca cate ceva Bere muuuulta, lume multa, peisaj superb, motociclete frumosase, concursuri tari, vreme decenta, fu' BELEA Astept cu nerabdare " Rock la foc" Campina Sambata seara m-am facut ştevie ... don't remember nothing Sa va dau pozele si filmarile de la concurs ... sau le postez aici ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate