Gabi M Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) intalneala bericioaica azi la 19:30 ? cine este pentru ? Teo, daca esti prezent, ai o bere de la mine p.s. - prietena mea mi-a sugerat discret ( adica cu pumnul in bot ) sa pun pe logo ceva mai "motociclesc" asa ca am modificat putin logo-ul. Sincer, mie imi place cel cu darth vader + ceva mai plagiat Editat Iunie 26, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Dap, eu vin. Logourile sunt marfa, da' numele nu-mi inspira nimic. Tre sa gasim ceva mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 brainstorming diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Nu stiu daca rezist pana la ora aia. Trebuie sa-mi iau motoreta de la Balamuc, si apoi cred ca ma duc pana la AMCKart. Sunt cam rupt si nu stiu daca ma mai tine pana la 19:30.Putem sa punem ceva cu cramele Bazilescu. ))) http://cdn1.shopmania.biz/files/s1/129502338/p/l/6/eclipse-feteasca-neagra-crama-basilescu~160546.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 =)))))))) cramele bazilescu .... incet, incet ajungem la alcolicii anonimi de la bazilescu ). ok man, daca nu se poate este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Busy Riders in loc de Easy Riders ) sau B.Z. Riders, ca sa semene a bazilescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Neata BAZ-CREW. Am fost pe ploaia asta la ora 5:30(A.M) cu mobra la o tura pe ploaie.(de la munca spre casa) Nu pot sa spun ca a fost rau ca am avut pelerina de ploaie si mi-am bagat picioarele intr-un sac menajer. A fost chiar interesant si aratam fffffffff bine echipat asa » Post actualizat in 27 Jun 2014 03:24Neata BAZI-CREW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Ai golit si tu sacul inainte sa-ti bagi picioarele in el(de sac)? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Esti cu capu. Cum sa-l golesc? si dece? pai nu muream de frig daca-l goleam. Gunoaele pot fi si ele bune la ceva. (eco, verde bla bla bla) EEEEEEEEEEEEEE vezi nu te-ai gandit la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Da, asa poate ti-au tinut si de cald )). Aseara n-ai venit la intalneala, ti-a placut munca. Am ajuns la terasa, toata lumea bea bere si ghici ce, toti erau cu motoarele ))). Noroc ca suntem in cartier si nu-s departe casele. Am auzit ca ai un scuter la vanzare, vezi poate-l combini pe Silviu, ca nu mai are cu ce sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 K VB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 zilele prieteniei careva ? http://www.infomusic.ro/agenda/zilele-prieteniei-bergenbier-bucuresti-2014/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Ceva marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) Salutare tuturor, proaspat posesor de R6 si dornic sa va cunosc imediat ce reusesc sa-mi pun mobra pe roti.. http://s3.fastupload.ro/download/79a197e2d7e98662adc9c14fe8e828fc/53b2e5ee/img/cd39d353bbaf33b423fddd4935158669.jpg Editat Iulie 1, 2014 de sarpee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Deci, care mai meri la "rock la foc" langa campina ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Salutare tuturor, proaspat posesor de R6 si dornic sa va cunosc imediat ce reusesc sa-mi pun mobra pe roti.. http://s3.fastupload.ro/download/79a197e2d7e98662adc9c14fe8e828fc/53b2e5ee/img/cd39d353bbaf33b423fddd4935158669.jpg Salutare si bine ai venit. Noi ne intalnim joia la 19:30 in fata parcului Bazilescu,la intrarea de pe Bucurestii Noi.Poti veni si fara mobra ca de obicei mergem la bere:)) App ce s-a intamplat cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Pai e perfect eu stau pe jimbolia , motorul a avut o "altercatie" usoara cu un gard din care a rezultat..ce se poate vedea in poza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Bine ai venit in clubul BAZI-CREW-ALTERCATI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 salut sarpee, bine ai venit. Te asteptam maine seara la intalneala bere. » Post actualizat in 02 Jul 2014 06:15Deci, care mai meri la "rock la foc" langa campina ?!?! eu as fi venit, dar mi s-a stricat mobra ieri . Ieri dimineata am fost la ITP, l-am luat fara probleme, am dat o tura de ~ 100 km, dp care am auzit ceva trosnind pe la roata spate. Mers cu ea la doctor, concluzie pinion de atac + nus ce cacao de rulmet bulit ... p l m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 ... p l m Urat . Din partea mea putem iesi si astazi, maine iar au anuntat nasoale. Nu mai bine ne schimbam si noi in functie de vreme? Ca e pacat sa fie frumos azi si sa nu iesim, doar ca s-o lasam pe maine, cand o sa fie urat. Zic si eu, putem merge si la arc, daca vreti, stam un pic si apoi venim la bere. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 eu sunt pentru » Post actualizat in 02 Jul 2014 08:09pana acum avem asa Teo - Da Viorel- Da Eu - Da Manarece - DA Cred ca si Marian - DA Ion - Posibil dupa ora 20 ...... astept si de ceilalti raspuns. Am zis sa facem intalneala la 19, ca sa mergem si la Arc, dupa 20 / 20:30 la bere la terasa ( de la piata ) » Post actualizat in 02 Jul 2014 08:27Ionut ( Hornet Auriu ) - Da » Post actualizat in 02 Jul 2014 08:31Mihai ( kawasaki KLE ) - Da, direct la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Dati-i si lu' Silviu o casca, ca sa fie si la el DA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 (editat) din pacate eu nu am. Speram sa ai tu Editat Iulie 2, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Dati-i si lu' Silviu o casca, ca sa fie si la el DA. Multumesc Teo Casca mea e in Piatra Neamt,am lasat-o acolo cu motoru. Mai are cineva din care vin in seara asta una in plus ca sa pot participa si eu in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Intreb si eu.. de ce nu venim direct la arc ? inchiriem o bancuta pentru BAZI TEAM .. asa mi-a trecut acum prin c.a.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate