warlock Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Pai asa ne esti? Cand ziceam sa mergem spre pestera hotel ati dat-o cotita.... Eu nu pot.....imi face pustiu 2 ani, ca as fi iesit la o tura d-asta mai scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Cum a fost tura? » Post actualizat in 07 Aug 2014 10:24Azi, intalneala ceva?! Gabi, ai cam ocolit sectiunea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 hai sa ne vedem » Post actualizat in 07 Aug 2014 15:02sau nu??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Eu am sa fiu pe acolo. » Post actualizat in 07 Aug 2014 16:41Sau mai bine nu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Eu (daca n-aţi observat deja) trag chiulul pentru ca e ziua divinei mele soţii. Si după cum se ştie, doctorul nu recomandă să tragi chiulul la asemenea ocazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Eu (daca n-aţi observat deja) trag chiulul pentru ca e ziua divinei mele soţii. Si după cum se ştie, doctorul nu recomandă să tragi chiulul la asemenea ocazii. Pai nu cred ca a venit nimeni, afara toarna cu galeata. La multi ani sotiei! Poate ne vedem maine, daca nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Mersi Sorry, dar nu pot maine din motiv de musafiri. Vb sapt viitoare sau la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Nu stiu cum se face...mai in fiecare Joi ploua cu galeata (cred ca este un semn). La intalneala inca nu m-am incadrat in parametri...farurile tot nu merg....daca ajung la inalneala, decolez ca liliacul. Propun zi de intalnire, vinerea, ca sa avem timp sa ne refacem 2 zile dupa chefuiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 (editat) Buuuuna ziua ! am fost putin absent dar am revenit So ... reluam intalneala joi ( sry frate Manea, dar vineri este de betivanit, de petrecut cu prietenii, cu familia, de plecat in vama, de mers la munte,de mers extrem cu bicicletele, s.a. nu prea se pupa cu intalneala moto ) si poate dam o tura intr-o seara saptamana asta cine mai este prezent pe aici ? Teo ? Editat August 11, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 io... si mi-e cam cald, asa ca beau radler, ca e devreme pentru bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 La mine a murit aerul conditionat! Un lucru este bun, multe colege transpirate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 nice sa nu ai ca mine, o colega "de 3x femeie" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Azi se anunta ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Daaaa » Post actualizat in 14 Aug 2014 08:20pana acum suntem 4, sunt sigur ca o sa ne strangem mai multi » Post actualizat in 14 Aug 2014 11:31Aloooo!!! lumeee !!!! ce se intampla ? doar 4 oameni prezenti ?! » Post actualizat in 14 Aug 2014 13:05/index.php?/topic/716863-plimbare-maine-vineri1508/ i-a uitati ce se anunta manie, ne bagam si noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Bai, foarte placuta ieseala de azi. In ciuda febrei, a caldurii si a gastii restranse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Bai, foarte placuta ieseala de azi. In ciuda febrei, a caldurii si a gastii restranse Subscriu! Vezi ca azi, am mai baut o bere cu Gabi! » Post actualizat in 16 Aug 2014 17:12 Busteni cu ploaie si peripetii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Buddha says: Alege Calea de Mijloc. Se numeşte Ciuc Radler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 ce model este casca ICON ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 ce model este casca ICON ? Domain Decay dar este veche, nu se mai fabrica modelul de cativa ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Ia uite-i pe oamenii astia, cum se plimba ei nestingheriti. Pai am plecat un pic de acasa si ati inceput sa va faceti de cap .Care au fost peripetiile? Sper ca nu s-a lasat cu nimic care sa lase semn! Felicitations pentru plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 busteni 16.08.2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Awww tragea-mi-as palme! Parca am fugit din Afghanistan ))))) » Post actualizat in 18 Aug 2014 07:26 Ia uite-i pe oamenii astia, cum se plimba ei nestingheriti. Pai am plecat un pic de acasa si ati inceput sa va faceti de cap .Care au fost peripetiile? Sper ca nu s-a lasat cu nimic care sa lase semn! Felicitations pentru plimbare! Gabi este capul rautatilor...De la un timp, nu il mai recunosc! )) Cu peripetiile asteptam prin posta vreun mandat ceva, in rest liniste de mormant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 ) vinovat, recunosc. off... nu mai spune de mandat postal ca am inima cat un purice. Cam in cat timp ar veni acest mandat postal? ( sper ca niciodata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Maxim 6 luni ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Ati mers la huliganeala, strada nu e circuit, da' nici circuitu' strada. Hihihi. Gabi, daca nu ti-a luat numarul, n-are ce sa ti vina. Era camera fixa, mobila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate