Choixalacreme Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Dragilor, eu ieri pe la 19:30 am terminat treaba si era deja tarziu.. soarele nu mai e la fel de sus ca acum o luna.. la 20:30 era aproape noapte. In Tunari am facut stanga-mprejur si acasa. Deci mai devreme. De venit, nu promit 100%, dar incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 (editat) you may have a point there avem doua optiuni 1) Ne vedem mai devreme, dar cat de devreme ? 7 ? 2) Scurtam plimbarea 0) Ne vedem mai devreme si scurtam plimbarea 0) Nu ne mai vedem ) cum facem ? Editat August 19, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Eu zic sa scurtam plimbarea si sa ne vedem la 7, in functie de cum ne strangem, ne organizam plecarea si intoarcerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Asa, v-ati mai gandit pe unde plimbarica? Irinuca mi-a vorbit, zicea ca poate ar merge si ea, dar la 19:00(atunci isi termina treaba). N-ar fi vrut nici foarte departe, nu ii place sa calatoreasca pe intuneric. Cred(99%) c-o sa fie printre ultimele plimbari ale lui FZŞesică, deci e clar ca trebuie s-o facem. scuze nu vazusem post-ul tau Felicitari pentru mobra ! "Asa, v-ati mai gandit pe unde plimbarica?" asta vroiam sa va intreb si eu .... cine stie un traseu frumos pe langa BUC :-? » Post actualizat in 19 Aug 2014 11:00 vad ca nu raspunde nimeni, asa ca am luat in mana problema http://distanta.ro/44.492735,26.024478/44.614903,25.914035/44.667045,25.806300/44.624144,25.738735/44.625494,25.744211/44.611709,25.766475/44.565625,25.841228/44.550353,25.882739/44.492735,26.024478 cum e? p.s. - nu stiu cum este drumul, nu stiu daca sunt "mo" pe traseu. Puteti sa-l modificati / schimbati dupa bunul plac » Post actualizat in 21 Aug 2014 06:40 uite ca a venit si ziua ... ziua Z so ... cui ii este sete ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Eu nu stiu daca ajung azi, este ziua prietenei. Teo, daca iti iei RR te incalec cu Ares! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 La multi ani prietenei ! restul ? ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Hihihihi, la multi ani! Nu da si ea de baut? S-ar foarte putea sa-l iau, sa stii! Bereeeeeeeeeeeeeeeeeee, aaaaaaaaaaaazi, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Restul sa mai astepte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 La multi ani prietenei ! restul ? ! Poate ajung cu ea si bem o bere, ne auzim la telefon pe la 18:00. » Post actualizat in 21 Aug 2014 07:23 Hihihihi, la multi ani! Nu da si ea de baut? S-ar foarte putea sa-l iau, sa stii! Bereeeeeeeeeeeeeeeeeee, aaaaaaaaaaaazi, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Restul sa mai astepte. Nu ai mai zis nimic cu viziera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Pai n-am gasit nimic pe net, am mai gasit doar o casca asemanatoare care se vinde la fel, parca. Hai pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Pai n-am gasit nimic pe net, am mai gasit doar o casca asemanatoare care se vinde la fel, parca. Hai pe PM. Ies in cateva minute la tigara si te sun mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 (editat) oameni , Viorel si Iulian m-au intrebat daca nu cumva bagam si o plimbarica azi. Ce ziceti? p.s. - daca DA, va rog sa propuneti si un traseu de ~ 100 - 120 km Editat August 21, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Io nu poci azi, no can't do, no se puedar, je ne peux pas. Dar beeereeeee, eheeee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 OK, bere sa fie btw ... in we poti ? ma gandeam ca poate facem si noi o bulgareala ceva . ce zici / ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Da, cred ca in weekend pot, mai prost stau cu banii, dar ma duc la cersit 2 ore prin centru vechi si ar trebui sa rezolv situatia.Btw, am parfumuri ieftine si originale(Yugo Boss), aifon 5, trandafiri si brelocuri cu laser, anyone? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 parfumuri , facturi si tigari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Mms massive mammary syndrome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Sa cumpar un telefon am ajuns azi la Bazilescu Parc(Metrou) am avut ocazia chiar sa intru putin prin parc si am ramas placut surprins de zona, m-a cucerit total astfel ca m-am hotarat dupa ce vand aici sa ma mut la voi in zona. As fi venit la intalnirile voastre dar momentan nu mai am motoreta si sper ca in iarna sa rezolv golul asta. Per total, ramane Bazilescu Parc prima optiune deci s-ar putea sa va fi pricopsit cu mine Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Sa cumpar un telefon am ajuns azi la Bazilescu Parc(Metrou) am avut ocazia chiar sa intru putin prin parc si am ramas placut surprins de zona, m-a cucerit total astfel ca m-am hotarat dupa ce vand aici sa ma mut la voi in zona. As fi venit la intalnirile voastre dar momentan nu mai am motoreta si sper ca in iarna sa rezolv golul asta. Per total, ramane Bazilescu Parc prima optiune deci s-ar putea sa va fi pricopsit cu mine Va salut Nu este imperios necesar sa apari cu motorul, oricum, se merge la bere dupa intalneala )) Cat despre zona, da, este foarte linistita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Nu stiu la ce ora ai intrat in parc dar bine ca nu ai intrat dupa ora 19:00 cand e plin de negrii africani ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 asa este, motorul este un accesoriu neglijabil, noi ne stangem pentru bere dar ca sa pacalim "nevestele" o bagam pe asta cu "intalneala moto". Te asteptam oricand ! » Post actualizat in 21 Aug 2014 14:57Nu stiu la ce ora ai intrat in parc dar bine ca nu ai intrat dupa ora 19:00 cand e plin de negrii africani ))) mortii lor, astia sunt peste tot, cred ca tre' sa faci abstractie de ei si sa vezi alte aspecte ( gen zona verde si linistita ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Sa vad cum rezolv cu mandra...poate apar si eu, nu promit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Macar africanii astia mai dau buna ziua,sunt spalati.cel putin aia de langa mine.am fost ieri in rahova sa vad un motor,vaaaaai de mineeeee.daca i se pare cuiva ca aici sunt tigani,sa se duca pe acolo un pic ) sunt pe banca,va astept,une sunteti?mi e sete.wtf,hai incoa la bere,stam pana la 9,cel pitin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Macar africanii astia mai dau buna ziua,sunt spalati.cel putin aia de langa mine.am fost ieri in rahova sa vad un motor,vaaaaai de mineeeee.daca i se pare cuiva ca aici sunt tigani,sa se duca pe acolo un pic ) sunt pe banca,va astept,une sunteti?mi e sete.wtf,hai incoa la bere,stam pana la 9,cel pitin Cunosc situatia, in rahova lucrez(langa piata de flori) este cea mai infecta zona dupa ferentari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Intalneala moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate