littlekriminal Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Daca nu te descurci,suna ma si ti dau karatele la tine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 pai trec sa te iau pe la 22:45 sunt la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Ce ma ?! M-ati pierdut pe drum, cu mecdonaldsurile, taximetristii si noptile voastre nedormite. Ia faceti aciasha un rezumat la baiatu... pe unde ati fost si ce blastamatii ati facut. Sarpee, iti dau io oglinzile mele vechi de hornet, pe dea moaca. O sa se strambe ala de ras cand te-o vedea si iti da itp-ul pe loc. Ioane, iar dupa ce primesti rezumatul, mi-l rezumi si mie N-am avut puterea sa urmaresc tot.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Promitem sa povestim in detaliu maine la bere, pardon, intalneala moto! Mai putin chestiile horror... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Bene... Eu mi-am scos ieri si azi parleala, ieri 100 km, azi 120.. nimic special doar iesiri scurte, dar la 7 deja ieseam din Bucuresti, altfel nu mai gasesti lumina in cartier.. Se cunoaste ca vine toamna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) bun, acum ca sunt oaia neaga pe celalat topic, ma mai primiti la intalneala diseara ? ) Editat August 28, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Hahahaha, we need a black sheep! >< La cat termini munca, Gabi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 teoretic la 18, dar nu stiu sigur. Why? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Pai poate mergi si cu mine sa cumpar ceva cu doua roti, ca daca ma duc cu masina nu mai are cine s-o aduca. Plus ca-mi dau toti banii si nu mai am de benzina pentru masina. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 am inteles ... nu stiu ... ne auzim pe la 6. de unde tre sa iei mobra? + ca eu sunt cu scuterul la munci. Ne auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Pai nu-i bai, mergem si cu scuterul, daca poti, evident.E de la Victoriei spre Stefan cel Mare, chiar la bulevard, unde e sediul mare ING. Daca ma duc mai devreme, sper sa ma descurc, daca nu, te sun. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Salut, Diseara va mai adunati? Daca da pe la ce ora? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) Pai poate mergi si cu mine sa cumpar ceva cu doua roti, ca daca ma duc cu masina nu mai are cine s-o aduca. Plus ca-mi dau toti banii si nu mai am de benzina pentru masina. ) Care din ele, aia decapotabila ... ? o conducem noi .. nu te mai stresa cu ea, te ajutam @ice .. eu zic ca da, sunt multe subiecte de discutat, Editat August 28, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) salut ICE, de mult asteptam sa ne intrebi asta. ne adunam la 19:30 la parc bazilescu. Te asteptam Editat August 28, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 salut ICE, de mult asteptam sa ne intrebi asta. ne adunam la 19:30 la parc bazilescu. Te asteptam Gabi...17:30? Vrei sa bem mai mult? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 ) simt nevoia app. vezi ca tre' sa-mi faci topic la user tepar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Eu am sa ies din clanul Bazilescu, asta datorita faptului ca nu am mers aseara la golaneala Ma voi alatura motociclistilor pasnici de pe forum care merg complet echipati (cizme, manusi, combinezon cu cocoasa, casca, cagula, dop de urechi si carene de pista) cei care nu depasesc 5 kmh peste limita legala si care nu merg printre masini! Si am sa incep din seara asta sa ma uit la Badea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Salut, Am tot zis ca va scriu si sa vin si eu in parc dar pana acum am avut tot felul de activitati si nu am apucat. Pana pe la cat stati ca eu nu stiu daca o sa am cum sa ajung pana in 19.30. Eventual imi scrieti pe unde sunteti si vin si eu. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 asa sa faci ! si eu sa ies deoarece am fost mai golan decat prevede clanul Bazilescu. Eu am sa ma alatur motoristilor renegati, care nu am cont pe forum, merg fara numere, fara echipament, cu telescopica sub codita, si vorbesc urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Am sa vin cu bicicleta azi si de maine ma duc la inot! (Sa invat desigur!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 @ ice, pai in fata parcului pana pe la 19:45 dupa care mergem la bere la piata. La club 16 daca stii, este o terasa deasupra unui supermarket / crama fix la intrare in piata. iti las un PM cu numarul meu si ma suni daca ai nevoie » Post actualizat in 28 Aug 2014 09:42Am sa vin cu bicicleta azi si de maine ma duc la inot! (Sa invat desigur!) ti-ai luat bicla ? Daca nu, vrei sa-ti aduc BMX-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Pai bine bai, daca voi toti plecati, va deziceti de Bazi Crew, noi cui pulla mea ramanem? Ca noi vorbim si frumos, ne doare in pulla de badea mircea, mergem si frumos pe strada, dar in acelasi timp si urat, numar purtam, dar la pantofi...Ce cacaat facem? Eu nu stiu sigur daca reusesc sa ajung, dar veti afla diseara. Daca sunt acolo, inseamna ca am reusit.@Alex - daca aveti bani de benzina, va invit cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Pai bine bai, daca voi toti plecati, va deziceti de Bazi Crew, noi cui pulla mea ramanem? Ca noi vorbim si frumos, ne doare in pulla de badea mircea, mergem si frumos pe strada, dar in acelasi timp si urat, numar purtam, dar la pantofi...Ce cacaat facem? Eu nu stiu sigur daca reusesc sa ajung, dar veti afla diseara. Daca sunt acolo, inseamna ca am reusit. @Alex - daca aveti bani de benzina, va invit cu cea mai mare placere Bine, eu raman, baga-mi-as.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Vino pe la mine si iti dau io bicla, ca am pe masura ta. Nu lua de la Gabi, ca ala umbla cu bicle ciordite de la copiii mici ti-ai luat bicla ? Daca nu, vrei sa-ti aduc BMX-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Vino pe la mine si iti dau io bicla, ca am pe masura ta. Nu lua de la Gabi, ca ala umbla cu bicle ciordite de la copiii mici ))) Nu cred ca sunt biciclete pentru elefanti! Poate doar alea din Herastrau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate