Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) Vino pe la mine si iti dau io bicla, ca am pe masura ta. Nu lua de la Gabi, ca ala umbla cu bicle ciordite de la copiii mici doamneeeee ce parere buna aveti despre mine . sunt ciordite de la copiii mici si batrani aneajutorati. te rog ... Editat August 28, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 doamneeeee ce parere buna aveti despre mine . sunt ciordite de la copiii mici si batrani aneajutorati. te rog ... Nu mai spune asa ceva aici, sunt politisti undercover! Deci azi pica intalneala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Deci azi pica intalneala... what?! are you for real man ? dc? sunt atat de ametit incat nu mai pricep nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 what?! are you for real man ? dc? sunt atat de ametit incat nu mai pricep nimic Pai eu vin, nu stiu de ce am zis asta ) Ma plictisesc groaznic la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 what?! are you for real man ? dc? sunt atat de ametit incat nu mai pricep nimic Iti dai seama daca acum esti ametit, cum o sa fii diseara? ) Te-a ametit badea mircea, ti-a dat o palma cu picioru' de n-ai mai stiut de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Si fumezi mult la serviciu ala al tau, nu? https://www.youtube.com/watch?v=g8DcIlsLDdA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Pregatirea lui Ares Ajutat de Cristina Udrescu...cred ca m-a blestemat cat a muncit la el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Pai bine bai, daca voi toti plecati, va deziceti de Bazi Crew, noi cui pulla mea ramanem? Ca noi vorbim si frumos, ne doare in pulla de badea mircea, mergem si frumos pe strada, dar in acelasi timp si urat, numar purtam, dar la pantofi...Ce cacaat facem? Eu nu stiu sigur daca reusesc sa ajung, dar veti afla diseara. Daca sunt acolo, inseamna ca am reusit. @Alex - daca aveti bani de benzina, va invit cu cea mai mare placere Mai gasim ceva in portofel... pentru asa aspirator deh, fac eforturi Daca nu gasesti transport diseara sa iti iei tricicleta noua, imi spui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Si fumezi mult la serviciu ala al tau, nu? https://www.youtube.com/watch?v=g8DcIlsLDdA Imi doream eu sa fie asa liber la serviciu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Pregatirea lui Ares Ajutat de Cristina Udrescu...cred ca m-a blestemat cat a muncit la el ) hm.. pregatit de ce, de cine, unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Pregatirea lui Ares Ajutat de Cristina Udrescu...cred ca m-a blestemat cat a muncit la el Say "hi" to Cristinica from my behalf Mai gasim ceva in portofel... pentru asa aspirator deh, fac eforturi Daca nu gasesti transport diseara sa iti iei tricicleta noua, imi spui. Alex, daca nu ma descurc, te contactez, multumesc! Tu la ce ora scapi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 hm.. pregatit de ce, de cine, unde? Am schimbat o groaza de piese si il pregatesc pentru circuit, nu prea am sa mai ies cu el pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Si fumezi mult la serviciu ala al ta ce tareeeee Pregatirea lui Ares Ajutat de Cristina Udrescu...cred ca m-a blestemat cat a muncit la el ) ce pregatire, eu vad ca ti-au scos rotile si se pregatesc sa le vanda :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) ce tareeeee ce pregatire, eu vad ca ti-au scos rotile si se pregatesc sa le vanda :-? ))) Rulmenti, kit de lant, cauciucuri si inca niste maruntisuri, acum astept carenele si scaritele Editat August 28, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Alex, daca nu ma descurc, te contactez, multumesc! Tu la ce ora scapi? Azi estimez ca 18. daca e mai repede, anunt. Da-mi un PM cu numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Gabi, ai ajuns vedeta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 ) acolo in frunte un fel de Che Guevara de Bucuresti. Sper sa nu ajung vedeta si cu vreo amenda. In rest, ma declar multumit ! » Post actualizat in 28 Aug 2014 12:10p.s. imi place cum au pus pozele, gen comic book. Nice, de mic imi doream sa ajung intr-un comic book. Multu' Mircea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) Pregatirea lui Ares Ajutat de Cristina Udrescu...cred ca m-a blestemat cat a muncit la el mi-ai pozat motoreta! acolo in frunte un fel de Che Guevara de Bucuresti. M-am gandit ca erai tu. Asta acolo e fum? btw. am preluat poza de la https://www.facebook.com/ioanamol?fref=nf Editat August 28, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 M-am gandit ca erai tu. Asta acolo e fum? Da. Se pare ca VFR-ica al meu este prea batran sa mai stea in 14.000 de ture, ii cer scuze pe aceasta cale si ii promit ca nu o sa mai fie supus la tratameste de genul acesta. Oricum, aceasta a fost prima si ultima data cand mai ies cu "fratii" mei motoristi la rascoala. NU SE MERITA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 14mii? wow. La cat are redline? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 pai cred ca aici... nu stiu ... 13 mii atunci. in maxim mai bine spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) In limitarea electronica banuiesc. Pai, are o uzura undeva, nu e neaparat ceva dramatic. Editat August 28, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 uitati ce tare este tipul asta http://www.vice.com/ro/read/m-am-dus-la-mircea-badea-acasa-ca-sa-fiu-impartial-si-m-am-luat-cu-altele-130 » Post actualizat in 28 Aug 2014 14:24si totusi, facem intalneala diseara ? foarte putini mi-au raspuns la mesaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Da ma, cum sa nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Cum a fost intalnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate